- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.141
ben sekerpancarı yla konustmda geçen sene sabah tartılmışlar çünkü akşam tartılınca bayramdan sonra cok cıkma seysi var diye bu haftalık idare etcez artık 0.300 alatına düşmeyelimde gerisi önemli değilben sabah tartılamam ki tartılırsam cok cıkarım
ayy ben ramazan ortasında oruclu olmasam bide evim raha tolsa patates fln kızartırdm
saağool kuzuuumm valla aydııoyyy gözün aydin canim ya
yok bebeğiim sabah tartılın bitsin sen zaten bişey yemiyosun sahurdaoruclular aksama Dogru degilmiydiii:)
masallah o saatte nasıl spor yaptııınnnnMerhaba arkadaşlar. Ben dün sahurdan önce bir saat spor yaptım deli gibi sonra yemeğimi yiyip yattım laksflakfl ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama baya süzüldüm bence :)
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günü kızı sensin sen karar ver ona
hafta sonu arkadaslarınla yapıcaksan akşam yeme bencebir de bugün benim doğumgünüm ya akşam kendime bir pasta ısmarlasam mı yoksa haftasonu arkadaşlarla mı yapsam bu işi çok kararsız kaldım
2. levelde cok merak ediyorum seniBu arada 9/30 tamam
Ay çok helecanlıyım
Son 1 gün kaldı Level 1da
şu listeyide şuraya bırakayımda gideyim ben
ben sekerpancarı yla konustmda geçen sene sabah tartılmışlar çünkü akşam tartılınca bayramdan sonra cok cıkma seysi var diye bu haftalık idare etcez artık 0.300 alatına düşmeyelimde gerisi önemli değil
ayy ben ramazan ortasında oruclu olmasam bide evim raha tolsa patates fln kızartırdmama babamlar var olmaz anlarlar
saağool kuzuuumm valla aydıı
yok bebeğiim sabah tartılın bitsin sen zaten bişey yemiyosun sahurda
masallah o saatte nasıl spor yaptııınnnn
yarın tartı günü kuzum unutma
ben sekerpancarı yla konustmda geçen sene sabah tartılmışlar çünkü akşam tartılınca bayramdan sonra cok cıkma seysi var diye bu haftalık idare etcez artık 0.300 alatına düşmeyelimde gerisi önemli değil
ayy ben ramazan ortasında oruclu olmasam bide evim raha tolsa patates fln kızartırdmama babamlar var olmaz anlarlar
saağool kuzuuumm valla aydıı
yok bebeğiim sabah tartılın bitsin sen zaten bişey yemiyosun sahurda
masallah o saatte nasıl spor yaptııınnnn
yarın tartı günü kuzum unutma
ya 95 kiloyu hedefliyorum da yarına üzerinize afiyetbilemedim beklediğim bir telefon var, gelmezse patlatırım bir ufak pasta
2. levelde cok merak ediyorum seni
bence sen verdinevet biliyorum ben de bildirimde bulunacağım zaten :) bakalım oruç gruptakilere yaramış mı ben de sonucları merak ediyorum :)
bence sen verdinama o pastayı yeme onun yerine meyve tabagı yap kendine
Bu arada 9/30 tamam
Ay çok helecanlıyım
Son 1 gün kaldı Level 1da
içtiginn cay su sabah gidiyo zatnnn iftardan sonra veya sabah wc ye cıkabilirsen ne alaa yoksa yandıksabah mı tartılcaz yaniben o zaman +700 falan cıkarım söyliyim cünkü gece 2 3 bardak cay en az 3 4 bardak su ıcıyorum yediklerim haric gün icindede 3 kere wcye gidiyorum
evet ama cok su iciyorum, neyse tamam olur canim napalim gercek kilom degilya onu bilmek bile rahatlatir insaniyok bebeğiim sabah tartılın bitsin sen zaten bişey yemiyosun sahurda
bence sen verdinama o pastayı yeme onun yerine meyve tabagı yap kendine
içtiginn cay su sabah gidiyo zatnnn iftardan sonra veya sabah wc ye cıkabilirsen ne alaa yoksa yandık
ahahaha bencede katılıyorumŞimdi bir ayucuk yüzünden kendine zibilyın tane kalori mi yükleyeceksin
Ben ararım seni özelden hohlarım bi de telefonuna ashahsdhfghasd
Ne bakımdan kaptanım kilo ve vücut olarak mı yoksa ne kadar sürede bayılacağım konusunda mı
yok canim hemen gitmiyo o ben mesela ictigim sulari anca is yerinde wc de birakabiliyorum:)içtiginn cay su sabah gidiyo zatnnn iftardan sonra veya sabah wc ye cıkabilirsen ne alaa yoksa yandık
istersen biz gönderek yan masadan dedirtiriz DHem de alevli
baya şekle girdiğini düşünüyorum. ben de başlıcam başlıcam o programa baslıyamıyorum gözüm cok yemiyor cünkü başlarda ne acılar çektiğimi hatırlıyorum ama sana bravo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?