Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben sabah tartılamam ki tartılırsam cok cıkarım
ben sekerpancarı yla konustmda geçen sene sabah tartılmışlar çünkü akşam tartılınca bayramdan sonra cok cıkma seysi var diye bu haftalık idare etcez artık 0.300 alatına düşmeyelimde gerisi önemli değil
kaptinn cim sabah kızımla kahvaltı ettim.yumurta peynir falan..bugün tembelim yemekten yana
ayy ben ramazan ortasında oruclu olmasam bide evim raha tolsa patates fln kızartırdm ama babamlar var olmaz anlarlar
oyyy gözün aydin canim ya
saağool kuzuuumm valla aydıı
oruclular aksama Dogru degilmiydiii:)
yok bebeğiim sabah tartılın bitsin sen zaten bişey yemiyosun sahurda
Merhaba arkadaşlar. Ben dün sahurdan önce bir saat spor yaptım deli gibi sonra yemeğimi yiyip yattım laksflakfl ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama baya süzüldüm bence :)
masallah o saatte nasıl spor yaptııınnnn
yarın tartı günü kuzum unutma

bir de bugün benim doğumgünüm ya akşam kendime bir pasta ısmarlasam mı yoksa haftasonu arkadaşlarla mı yapsam bu işi çok kararsız kaldım
hafta sonu arkadaslarınla yapıcaksan akşam yeme bence bi daha ki yaş gününde fit olmak için bu seferlik es geç pastayı

evet biliyorum ben de bildirimde bulunacağım zaten :) bakalım oruç gruptakilere yaramış mı ben de sonucları merak ediyorum :)

sabah mı tartılcaz yani ben o zaman +700 falan cıkarım söyliyim cünkü gece 2 3 bardak cay en az 3 4 bardak su ıcıyorum yediklerim haric gün icindede 3 kere wcye gidiyorum

ya 95 kiloyu hedefliyorum da yarına üzerinize afiyet bilemedim beklediğim bir telefon var, gelmezse patlatırım bir ufak pasta

Şimdi bir ayucuk yüzünden kendine zibilyın tane kalori mi yükleyeceksin

Ben ararım seni özelden hohlarım bi de telefonuna ashahsdhfghasd

2. levelde cok merak ediyorum seni

Ne bakımdan kaptanım kilo ve vücut olarak mı yoksa ne kadar sürede bayılacağım konusunda mı

Bu arada 9/30 tamam

Ay çok helecanlıyım

Son 1 gün kaldı Level 1da

baya şekle girdiğini düşünüyorum. ben de başlıcam başlıcam o programa baslıyamıyorum gözüm cok yemiyor cünkü başlarda ne acılar çektiğimi hatırlıyorum ama sana bravo :)

sabah mı tartılcaz yani ben o zaman +700 falan cıkarım söyliyim cünkü gece 2 3 bardak cay en az 3 4 bardak su ıcıyorum yediklerim haric gün icindede 3 kere wcye gidiyorum
içtiginn cay su sabah gidiyo zatnnn iftardan sonra veya sabah wc ye cıkabilirsen ne alaa yoksa yandık

ahahaha bencede katılıyorum Yuzlesmegunu boşver pastayı fln o ayucuk senin kapına gelecekkk bu doğum günüde onsuz geçiversin

ben aslında bayılma konusunu merak ediyorm

baya şekle girdiğini düşünüyorum. ben de başlıcam başlıcam o programa baslıyamıyorum gözüm cok yemiyor cünkü başlarda ne acılar çektiğimi hatırlıyorum ama sana bravo :)

Teşekkür ederim efenim

300 kişiye yetecek kadar hırs barındırdığım için içimde oradan da kalori yakıyorum biraz içten içten yanıyorum

Kafaya bir şeyi koydumsa olacak o iş olduracağım

Bugün göbeğimi saklamadan giyindim ve yürüdüm ilk defa çünkü eriyor

Hep önüme çantamı falan alıp saklıyordum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…