- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.161
Hem de alevli
Şimdi bir ayucuk yüzünden kendine zibilyın tane kalori mi yükleyeceksin
Ben ararım seni özelden hohlarım bi de telefonuna ashahsdhfghasd
Ne bakımdan kaptanım kilo ve vücut olarak mı yoksa ne kadar sürede bayılacağım konusunda mı
aynen öyleevet ama cok su iciyorum, neyse tamam olur canim napalim gercek kilom degilya onu bilmek bile rahatlatir insani
ahahah nar la dogum günü kutlamışlıgım varteşekkürler keptin valla çok makul bi teklif hiç aklıma gelmemiştimuzumun üzerine bir mum dikerim , maksat dilek tutmak olsun , en yakın zamanda zayıflamak yani
ictigim su sabaha gitmis olmuyo bence cunku sabha wcye gittikten sonra ıse gelıyorum 1 2 saat sonrası bidaha gidiyorum
o zaman bende bi anormallik var böbreklerm hızlı calışıyo galibayok canim hemen gitmiyo o ben mesela ictigim sulari anca is yerinde wc de birakabiliyorum:)
Teşekkür ederim efenim
300 kişiye yetecek kadar hırs barındırdığım için içimde oradan da kalori yakıyorum biraz içten içten yanıyorum
Kafaya bir şeyi koydumsa olacak o iş olduracağım
Bugün göbeğimi saklamadan giyindim ve yürüdüm ilk defa çünkü eriyor
Hep önüme çantamı falan alıp saklıyordum da
anneme geçmeyi düşünüyorum ne yapmışsa o kabulüm olcakkizlar aksam ne yemek yapcaksiniz? ay aklima hic yemek gelmioooo ama canim acayip seyler cekio tabikide canimin cektigi hicbiseyi yapamam
ahahaha bencede katılıyorumYuzlesmegunu boşver pastayı fln o ayucuk senin kapına gelecekkk bu doğum günüde onsuz geçiversin
ben aslında bayılma konusunu merak ediyorm
istersen biz gönderek yan masadan dedirtiriz D
allahın belası bir zalım davşan yar yüzünden lakflalfka ex davşan tamam hohlayın bana o da olur alkflafkşla
aynen öyle
ahahah nar la dogum günü kutlamışlıgım var
o zaman bende bi anormallik var böbreklerm hızlı calışıyo galibabn sabha wc ye giriyorum bi daha iş yerinde girmiyorum orucluykne
ya level 1 iyi hoş geçiyor da iki mi üç mü atlamalı hoplamalı yani ona yürek dayanmaz şalsfşalfia ama sende o azim var yapacaksın , üç aya tamamsın sen
hem zayıfla fitleşşş daha cok pişman olsunağzınızdan bal damlıyor hatta bal şelalesihadi inş alklaşfklakflşa intikam
evet sende hizli calisio gaiba, normal bi vicudan su tamamen cikmis olana Kadar 6 Saat gecermis eee Saat dörtde su ictimizi varsayarsak en Dogru tartilma Zamani Sabah 10 gibi olur:) ama ben cok erken ciktigim icin sulu tartilcamo zaman bende bi anormallik var böbreklerm hızlı calışıyo galibabn sabha wc ye giriyorum bi daha iş yerinde girmiyorum orucluykne
karton ppasta gönderelim 2 süpriz olsun içinden de dansöz cıkar :Erkek dansöz de yollayalım mı şok olsun
Ya gün gelecek erkekler yüzünden üzülmenin çok anlamsız olduğunu anlayacaksın bence
Bilmiyorum zamanında o kadar çok kafaya taktım o kadar üzüldüm ki artık gamsızım
Kaptanım günde 3 kere 5 kere wcye çıkıyoruz diyorlar ya
Ben hep wcdeyim
Hani kız gruplarında hep çişi gelen bir kız vardır ya işte o benim
Ay en korktuğum kardiyolar yapma etme deme
Bana sanki daha az zıplamalı gibi görünmüştü
Tam da 3 aya ihtiyacım var işte
Sonra zaten okul mokul, okulun fitness salonu + dağcılık yapsam
Bence gider o öyle
Ya da eve gider yarım saat Jillian yaparım artık okuldan sonra
hem zayıfla fitleşşş daha cok pişman olsundersin ben artık o eski tombik değilim 38 beden zayıf bir baaayanıım ne işim olur senin gibi biriyle
zaten güzelmişssinde bide zayıfladın mı dadından yinmezzz
karton ppasta gönderelim 2 süpriz olsun içinden de dansöz cıkar :hem oynamak kalori yaktırır iki göbek atar
bnde hiç gitmemyemeklerden sonra gidiyorum o kadar bide cok çay içersem
Velvette ne daha az zıplaması ayol aşlskfalşfka sadece zıplama bence o level hatta 3. leveldi galiba ya insan insana bunu yapar mı dedirtiyor adeta ama korkutmim seni şimdiden, hoş kondisyonun olucak o levelde cok zorlanmazsın ara vermezsen. ben ara verdiydim sonra level 3 ü totom yemeyince 1 i tekrarlamıştım o zaman on iki kilo rahat vermiştim iki bucuk ayda ( diyetsiz)
yaa demesene öylegüzel gaza geldim yalnız alkflafklşa 38 beden için 8 beden vermem gerek ama olsun başlamak bitirmenin yarısıdır
neyse artık olsun o kadar 2 3 saatin lafını yapmayalmevet sende hizli calisio gaiba, normal bi vicudan su tamamen cikmis olana Kadar 6 Saat gecermis eee Saat dörtde su ictimizi varsayarsak en Dogru tartilma Zamani Sabah 10 gibi olur:) ama ben cok erken ciktigim icin sulu tartilcam
bencedeyaa demesene öylegüzel gaza geldim yalnız alkflafklşa 38 beden için 8 beden vermem gerek ama olsun başlamak bitirmenin yarısıdır
ah bu analaarranneme geçmeyi düşünüyorum ne yapmışsa o kabulüm olcak
He Serdar Ortaç çalsın göbekten de zeytin ahahsahsha
Hiç korkutmadın çok sağol çok içim rahatladı enerji doldum
Ay çok tıkanırsam soluklanır devam ederim ne bırakıcam
Verirsin tabi öncesi sonrası fotolarını attı kızlar burada
Helal olsun dedim
İstemişler yapmışlar
Biz de istiyoruz
Öyleyse yapacağız
neyse artık olsun o kadar 2 3 saatin lafını yapmayalmakşam tatlı vs kaçamak yapmayın yeter bana
bencedebnde 42 ye cıkmıştım nerdeyse 40dar geliyodu diyete başladm şimdi üst 36 alt 38
isteyince oluyo hele bide o zayıflayamazsın diyenlerin yüzlerini görmenin verdiği hazzı sana anlatamam
neyse artık olsun o kadar 2 3 saatin lafını yapmayalmakşam tatlı vs kaçamak yapmayın yeter bana
bencedebnde 42 ye cıkmıştım nerdeyse 40dar geliyodu diyete başladm şimdi üst 36 alt 38
isteyince oluyo hele bide o zayıflayamazsın diyenlerin yüzlerini görmenin verdiği hazzı sana anlatamam
yetmiyo arsızlastımvay azim diyorun 42 den 36 38 de baya kilo demek valla saygı duydum. e daha derdiniz nedir acaba sıfır beden mi olmak? yetmedi mi
kaynanaiuuummmKim dedi zayıflayamazsın diye
yetmiyo arsızlastım
kaynanaiuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?