- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.181
1 su bardağı yulaf ezmesi 1 elma 1 kaşık bal 1 kaşık fıstık ezmesi dilediğin tuzsuz kuruyemiş 5 badem 5 fıstık 5 ceviz gibi içine tarcın da koy göz kararı karıştır tepsiye yanmaz kağıt ser karışımı koy 15 dk sonra çıkar fırından dilediğin kadar dilimlere ayır 5 dk daha pişir çıkar fırından bu kadar firin derecesi 180Ahahah
Ay keşkem granolam olsa da yesem ya
Nasıl yapıyorsun onu
1 su bardağı yulaf ezmesi 1 elma 1 kaşık bal 1 kaşık fıstık ezmesi dilediğin tuzsuz kuruyemiş 5 badem 5 fıstık 5 ceviz gibi içine tarcın da koy göz kararı karıştır tepsiye yanmaz kağıt ser karışımı koy 15 dk sonra çıkar fırından dilediğin kadar dilimlere ayır 5 dk daha pişir çıkar fırından bu kadar firin derecesi 180
Aynen kuzumArtık yeni görüntün en güzel kanıt olmuştur
Ilk yaptigimda bayıldım fıstık ezmesini de ben yapmıştım şekerpancarı sayesinde onu da öğrendimÇok teşekkürler canım, ay ağzım sulandı ekran görüntüsü aldım ben de yapacağum
Yaptın mı bebeğim
Kaptan beni 2 haftalık izne ayirsana hem diyet hem ders olmuyor çok düzensiz oldum daha da karışık olacak düzen olar mı yine sporumu yaparım hergun yazarım zarar vermeyim listeyeBu akşamlar yemekten annemdendi çok fazla yedim
Bi daha böyle bişey yapmicam kesinlikle
Babamda dalga geçiyo hazır yemek seviyosun demek ki ne çok yedin diyo
Aynen kuzumşimdi o düştü zayiflama derdine
Yaptın mı bebeğim
Bebeğim listeden çıkarsan düzenli beslenmeye devam edebilcek misin yoksa çıkma hiç en azından sabit kalırsın 2 3 haftaKaptan beni 2 haftalık izne ayirsana hem diyet hem ders olmuyor çok düzensiz oldum daha da karışık olacak düzen olar mı yine sporumu yaparım hergun yazarım zarar vermeyim listeye
Olmaz onun hakkında çok konuştum buralar da konular açtım falan asla olabilemezSen artık kaptanlık yap ona
Söyle gelsin gruba amma olur
Yaptım
Ve iki parça kopardım ucundan sadece şimdi sabaha kadar aklımda kalır bu benim
Tadı bir harika oldu kuzuş ya
Yarın yumurta yemem artık
Bilmiyorum kuzum yemekte yapamiyorum düzenli çok yorgunum ve zamanımda bayağı kısıtlı artı olursam halkınıza girmiş olacam en iyisi izine ayrilyim kafamda rahat eder hafta sonları kendimi tutarım sözBebeğim listeden çıkarsan düzenli beslenmeye devam edebilcek misin yoksa çıkma hiç en azından sabit kalırsın 2 3 hafta
Bende yaptım çok yumuşak oldu kavanoza koydum az ekşi de oldu ama yemedim canım istemiyorSen artık kaptanlık yap ona
Söyle gelsin gruba amma olur
Yaptım
Ve iki parça kopardım ucundan sadece şimdi sabaha kadar aklımda kalır bu benim
Tadı bir harika oldu kuzuş ya
Yarın yumurta yemem artık
Ne oldu ki kuzum... benim ayak bileklerim kalınlaşmış çok üzüldümkızlar ben daha fazla jilian yapamıcam sakatlandım bende
Ne oldu ki kuzum... benim ayak bileklerim kalınlaşmış çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?