- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.761
Siskolugu terk ediyor arkadan bay bay yapıyoruz bebeğim hızlıca kalıcı verirsin umarım.... atlet giy altına ama terliyorsun ya hem çeker teri hemde usutmezsin kendinigünaydın. anladım .. ofiste havlum falan var aslında da yedek elbise olayına da gireyim haklısın cünkü dün dehset terledim. hatta dediler ki artık sen uzun kollu bişi kısa kolla gelmeye başla . bir de bu dert çıktı, çok tiksiniyorum şişko olmaktan
30 dk ekleyebilirsin bebeğim listeden çıkarma beni poncik buralardayım yine ben topluca söylerim günlük giremezsem teşekkür ederim tatlım☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(446)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60+40+27+90+21+60
(282)Nuffiun:27+27+27+80+27+27+27+40
(261)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+15+27+15+27+15
(358)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30+60+30+50+25+50
()htc71:
MOR TAKİM
(380)zuzuzuzu1234:80+60+80+80+80
(224)Senad:27+27+90+80
(293)SekerPancarii:63+100+60+70
(195)sarraf:45+70+80
(322)ParteMorall:45+30+100+80+27+40
PEMBE TAKİM:1347
MOR TAKIM:1414
@nuffiun @justholdmetight @Buki_89 @zuzuzuzu1234 @senad @SekerPancarii @sarraf @ParteMoralll
kızlar sporlarınız varsa söyleyebilir misiniiiz listeyi yeniliyorum bugüüün
Siskolugu terk ediyor arkadan bay bay yapıyoruz bebeğim hızlıca kalıcı verirsin umarım.... atlet giy altına ama terliyorsun ya hem çeker teri hemde usutmezsin kendini
Yok kuzum aldirmicam bida pide alinca ben durduramiyom kendimikahvalti tarzinda cozum bugday ekmegi olmazsa aramiyorm olursa ucundanda olsa aliniyo ya en iyisi aldirma esine
Spor kilona çok gelebilir parte uyarmıştı beni bende seni uyarayım dizlere ağırlık çok verdin mi sorun yaşarsın bol bol su iç limonlu su yağ yakıyor yoğurt yatmadan yersen yağ yakıyor diyorlar vereceksin vereceğiz kuzumevet artık daha cok dikkat edip daha cok sıkacağım kendimi.. spor vs verebildiğim kadarıyla vermeye calısacağım. aslında sağlıklısı haftada 1 kg derler ama pek de umurumda değil artık. verebildiğim kadar vereceğim artık cünkü bu metabolizma her zaman böyle işlemez. yaş aldıkca yavaşlıyor meret verdim verdim şimdi sonra zor.
2 yasina girerken benim kizda boyleydi canim her istedigini yapma huy olarak kalir sonra cok zorlayici bi donemdi benim icin 2 yaşSelam kızlar iyi geceler herkese..
Pek gelemedim kusura bakmayın depresyondayım galiba
Benim küçük kıza bir haller oldu huy değiştirdi çok fena..2 yaş sendromu galiba herşeye ağlıyo her dediğini yaptırmaya calışiyo teli elimde görünce hemen istiyo aglak oldu çiktı..
Ben de saşırdım ne yapacağımı gececek diye bekliyorum tez zamanda atlatırız inşallah..
Ben hic denemedim izgarada hep firinda yedim ama eminim izgarada cok guzel olur ben nerdeyse hep levrek veya karadeniz somunu aliyorum o yuzden hep fırınIzgara tercihim ama yakamıyorsun her zaman mecbur kaldigimda da fırın ile idate ediyoruz.. ama bazı balıklar kızart diyo beni sardalya dil balığı gibi ...
Selam kızlar ders çalışırken içmek için soğuk çay yaptım kendime abur cubur yememek adına umarım istahimi da keser siz napyonuz
O daha iyi olur canim doğalıOzonlanmis mı biz kendimiz toplayıp yapıyoruz o olmsz mi acaba kokusu da ağır gerçi
Spor kilona çok gelebilir parte uyarmıştı beni bende seni uyarayım dizlere ağırlık çok verdin mi sorun yaşarsın bol bol su iç limonlu su yağ yakıyor yoğurt yatmadan yersen yağ yakıyor diyorlar vereceksin vereceğiz kuzum
göbeği açık giyinmek istiyorum benim fantazi oama ona çok var bir dahaki yaza anca
sabah sabah
☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(446)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60+40+27+90+21+60
(282)Nuffiun:27+27+27+80+27+27+27+40
(261)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+15+27+15+27+15
(358)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30+60+30+50+25+50
()htc71:
MOR TAKİM
(380)zuzuzuzu1234:80+60+80+80+80
(224)Senad:27+27+90+80
(293)SekerPancarii:63+100+60+70
(195)sarraf:45+70+80
(322)ParteMorall:45+30+100+80+27+40
PEMBE TAKİM:1347
MOR TAKIM:1414
@nuffiun @justholdmetight @Buki_89 @zuzuzuzu1234 @senad @SekerPancarii @sarraf @ParteMoralll
kızlar sporlarınız varsa söyleyebilir misiniiiz listeyi yeniliyorum bugüüün
evet artık daha cok dikkat edip daha cok sıkacağım kendimi.. spor vs verebildiğim kadarıyla vermeye calısacağım. aslında sağlıklısı haftada 1 kg derler ama pek de umurumda değil artık. verebildiğim kadar vereceğim artık cünkü bu metabolizma her zaman böyle işlemez. yaş aldıkca yavaşlıyor meret verdim verdim şimdi sonra zor.
evet haklısın daha önceden de deneyimlemiştim ben de kilo alıp verenlerdenim. dönem dönem 85 kg cıkıp cıkıp inmelerim vardı ama son iki yıldır 85 ve üstüyüm. o zamanlar ara ara spor yaptığımda özellikle kardiyo yani daha cok fiziksel ağırlığa dayalı hareketlere bağlı programlar ( misal jillian gibi) başlarda diz ve ayak bileğimde incinmeler yasadım. bu yüzden evde bisikletim var. belli bir ağırlığa inene kadar cok gözüm yemiyor o tarz programları. bence cok efektif o tarz çalışmalar ama sakatlanma olayı benim gibi cok kilolularda daha mümkün kaldı ki daha önceden bu yönde incinmelerim mevcut. tekrar ufak ters bir harekette aynı yerimden incineceğim su götürmez bi gerçek. bu yüzden bisikletime oturuyorum ve pedala basıyorum. dizlerimi cok yormamaya calısıyorum. ara veriyorum sonra tekrarlıyorum . oturuyor olmam da rahat ettiriyor beni. sırf bu yüzden yatay bisiklet aldım.
Ben de de var
Geçen kış giyiyordum
Evet kışın giyiyordum kazak falanhafifcek
Şu sondaki kadının karın kasları
Ben 4 civarı yapıyorum
0 dan başlamıyor mu yeni hafta
Sonuçta aç kalarak vermiyoruz ki sporla veriyoruz
Onun söylenme sebebi vücudunun olduğu kiloyu beynine kodlaması gerek
Bu kütle endeksinde olduğunu
Bu yüzden yağların yıllardır vücudunda olması ile son birkaç ay içinde tutmuş olmanın farkı var
İkincisi daha kolay verir mesela kiloyu
O yüzden ideal kilona da ulaştıktan sonra durağanlık dönemini sabit kiloyla atlatman lazım
Sıfırdan başlayacak canım
düne kadar olan sporlar icin sordum ama isten cıkıcam listeyi hazırlamam lazım akşamda gelemicem cünkü
tamam canımTamam kuzuş yeni listeye yazarım ben dünküleri yazmıştım
ablamda öyle diyo ortanca olan aglıyom yanına gdiyomş noldu kızım diye susuyomş geri dönünce tekrar aglıyomsB
Bilerek yapiyo canm cocuklar anneleri babalari elinde oynatiyo. Boyle yapmak zorundayim yalandan agliyo zaten 2 dk surmuyo bile geri gelmesi.
Aynen buyudugunde anlar. Gecen yolda bidaha gitme oyle yapma kafasini salliyo tamam gibisinden ama hahahaha anlayan yok
sıck havada güzel gider kuzum hem miden dolu olurSelam kızlar ders çalışırken içmek için soğuk çay yaptım kendime abur cubur yememek adına umarım istahimi da keser siz napyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?