Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eve gelince yemek sonrası doğrudan uyuyakalmışım düşündüğüm gibi sahur yaptım

iftarda sadece ton balıklı salata ve corbam vardı.

sahur: çift kaşarlı domatesli tost çay bir tabak kısır ve bir muz *

Bebek ergenligine girmiştir bebeğim kolsy gelsin

Izgara tercihim ama yakamıyorsun her zaman mecbur kaldigimda da fırın ile idate ediyoruz.. ama bazı balıklar kızart diyo beni sardalya dil balığı gibi ...

@ParteMoralll @justholdmetight teşekkürler. pek kabul etmek istemedim ama kilodan anlaşılan. havalar da ısınınca yaz sonuna kadar azalır umarım kilo verdikce bu durum..
Geçen sene bende öyleydim kulaklarımın arkası bile terlerdi o dönemde diyet yapıyordum yağlar en az ter ile atılır demişti diyetisyenim sen de az da olsa yağ atıyorsun hızlı kilo vermeni sağlıcak işyerine yedek eşya bırak ben öyle yapıyorum yazları kiloda varana kadar zor havlumda sürekli var el havlusu

ay ne zooorr düzelir bence bilene danışmak lazım kuzum ilgilenmeli mi yoksa üstüne düşmemeli mi nasıl davranman gerek

Iyi aksamlar kizlar, aksam corba salata ve hindi sote yedim cok azda esmer makarna:) ve bi avuc kadar kiraz...
Napiosnuz bakalim
dün akşamda sandviç vardı gel sen gellll zaten cumartesi işe gelmişim moralim bozuk
kısır susatmasın kuzum ya

günaydın. anladım .. ofiste havlum falan var aslında da yedek elbise olayına da gireyim haklısın cünkü dün dehset terledim. hatta dediler ki artık sen uzun kollu bişi kısa kolla gelmeye başla . bir de bu dert çıktı, çok tiksiniyorum şişko olmaktan

ama zayıflıyosun bu dertlerde biticek yaz geldi mi giyceksin daracık kotları tshırtleri salına salına geziceksin ortalarda

günaydın evet susayarak uyandım bu arada lakfakfşalfkla
bende servisin gelmesine 3 dk kala uyandım pantolon tshıt giydimc antamı aldım koşarak cıktı servis geldi yüzümü bile iş yerinde yıkadım
bende susadım yaaa Allah affetsin tutmasam mı dedim bugün bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…