- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.721
Bebek ergenligine girmiştir bebeğim kolsy gelsinSelam kızlar iyi geceler herkese..
Pek gelemedim kusura bakmayın depresyondayım galiba
Benim küçük kıza bir haller oldu huy değiştirdi çok fena..2 yaş sendromu galiba herşeye ağlıyo her dediğini yaptırmaya calışiyo teli elimde görünce hemen istiyo aglak oldu çiktı..
Ben de saşırdım ne yapacağımı gececek diye bekliyorum tez zamanda atlatırız inşallah..
Izgara tercihim ama yakamıyorsun her zaman mecbur kaldigimda da fırın ile idate ediyoruz.. ama bazı balıklar kızart diyo beni sardalya dil balığı gibi ...Norvec somonda cok severim o pahali diye cok almiyozkaradeniz somunu hem uygun hemde en sevdigim balik lezzet olarak yok kuzum kalamar yok bizim burda gormedim hic burda iki tane büyük avm var zaten olsa görürdüm bende firinda yapiyorum hep hafif oluyo kizartma sevmiyom baligi
Ozonlanmis mı biz kendimiz toplayıp yapıyoruz o olmsz mi acaba kokusu da ağır gerçiÇatlak icin ozonlastirilmiş kantaron yağı deniyorum canim sonuc alirsam yazarim size de 1 ay kadar kullaniyim
Geçen sene bende öyleydim kulaklarımın arkası bile terlerdi o dönemde diyet yapıyordum yağlar en az ter ile atılır demişti diyetisyenim sen de az da olsa yağ atıyorsun hızlı kilo vermeni sağlıcak işyerine yedek eşya bırak ben öyle yapıyorum yazları kiloda varana kadar zor havlumda sürekli var el havlusu@ParteMoralll @justholdmetight teşekkürler. pek kabul etmek istemedim ama kilodan anlaşılan. havalar da ısınıncayaz sonuna kadar azalır umarım kilo verdikce bu durum..
ay ne zooorrSelam kızlar iyi geceler herkese..
Pek gelemedim kusura bakmayın depresyondayım galiba
Benim küçük kıza bir haller oldu huy değiştirdi çok fena..2 yaş sendromu galiba herşeye ağlıyo her dediğini yaptırmaya calışiyo teli elimde görünce hemen istiyo aglak oldu çiktı..
Ben de saşırdım ne yapacağımı gececek diye bekliyorum tez zamanda atlatırız inşallah..
dün akşamda sandviç vardıIyi aksamlar kizlar, aksam corba salata ve hindi sote yedim cok azda esmer makarna:) ve bi avuc kadar kiraz...
Napiosnuz bakalim
kısır susatmasın kuzum yaeve gelince yemek sonrası doğrudan uyuyakalmışım düşündüğüm gibisahur yaptım
iftarda sadece ton balıklı salata ve corbam vardı.
sahur: çift kaşarlı domatesli tost çay bir tabak kısır ve bir muz *
Tamam canım inşallahŞifa olsun inşallahhhHe bide az besleniyosjn onu da biraz arttirirsan sorun kalmaz bence
Geçen sene bende öyleydim kulaklarımın arkası bile terlerdi o dönemde diyet yapıyordum yağlar en az ter ile atılır demişti diyetisyenim sen de az da olsa yağ atıyorsun hızlı kilo vermeni sağlıcak işyerine yedek eşya bırak ben öyle yapıyorum yazları kiloda varana kadar zor havlumda sürekli var el havlusu
günaydın kızllaaaarr
Tamam canımkızlar cuma listesi için konusuyoruumm ramazan boyunca oruc ttuanlar perşembe akşamı iftardan önce tartılıp cuma kilosunu bildirebilir ama istemeyen yine sabahki kilosunu bildirsin
perşembe günü tekrar hatırlatırım ben size
ama zayıflıyosungünaydın. anladım .. ofiste havlum falan var aslında da yedek elbise olayına da gireyim haklısın cünkü dün dehset terledim. hatta dediler ki artık sen uzun kollu bişi kısa kolla gelmeye başla . bir de bu dert çıktı, çok tiksiniyorum şişko olmaktan
bende servisin gelmesine 3 dk kala uyandım pantolon tshıt giydimc antamı aldım koşarak cıktı servis geldigünaydınevet susayarak uyandım bu arada lakfakfşalfkla
Günaydın canım nasılsın iyi mısın ay çok uykusuzum ben eşimin sınavı var ona velilik yapmaya gidiyorumgünaydın zuzu :)
ama zayıflıyosunbu dertlerde biticek yaz geldi mi giyceksin daracık kotları tshırtleri salına salına geziceksin ortalarda
ama zayıflıyosunbu dertlerde biticek yaz geldi mi giyceksin daracık kotları tshırtleri salına salına geziceksin ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?