- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.741
cok güzel büstiyerler oluyo öle eteğin üstüne kotun üstünegöbeği açık giyinmek istiyorum benim fantazi oama ona çok var bir dahaki yaza anca
Günaydın canım nasılsın iyi mısın ay çok uykusuzum ben eşimin sınavı var ona velilik yapmaya gidiyorum
cok güzel büstiyerler oluyo öle eteğin üstüne kotun üstüneinşallah seneye yaz giyersin kuzum bu hızla giyiceksin bence
valla mı uygun muevet kadıköyde çok ucuz bir yerler buldum. ay bir lolita elbiseleri var pitikareli filam dibim düştü , dibimi orada bırakım geldimevet evet aynen keptin ben de sizin gibi zayıf olucam
Bebek ergenligine girmiştir bebeğim kolsy gelsin
Şimdilik izlemedeyim olmadı pedagoga falan götürmeyi düşünüyorum sinirlerim iyice laçka olmadan..ay ne zooorrdüzelir bence bilene danışmak lazım kuzum ilgilenmeli mi yoksa üstüne düşmemeli mi nasıl davranman gerek
dün akşamda sandviç vardıgel sen gellll zaten cumartesi işe gelmişim moralim bozuk
kısır susatmasın kuzum ya
annelerimiz bizi nasıl büyütmüş bilmemŞimdilik izlemedeyim olmadı pedagoga falan götürmeyi düşünüyorum sinirlerim iyice laçka olmadan..
Yalnız ben bunlara bayıldım taş taşşsabah sabah
günaydııınnngünaydııııııınlaaaaaaaaarrrrr
bende bayıldım valla sabah sabah ne iyi geldiYalnız ben bunlara bayıldım taş taşş
o telefon isini cogu cocuk yapiyoSelam kızlar iyi geceler herkese..
Pek gelemedim kusura bakmayın depresyondayım galiba
Benim küçük kıza bir haller oldu huy değiştirdi çok fena..2 yaş sendromu galiba herşeye ağlıyo her dediğini yaptırmaya calışiyo teli elimde görünce hemen istiyo aglak oldu çiktı..
Ben de saşırdım ne yapacağımı gececek diye bekliyorum tez zamanda atlatırız inşallah..
bencede canııımBen şimdi zumba yapıcam oruclu değilim değerlendirmek lazım..
su an hayal ettim onu yatak odasında seni beklerken yazık yaaa kıyamamo telefon isini cogu cocuk yapiyo
Ben mesela hic vermedim butun gun telefn yanimda ama isteyemiyo
Esim bikere pepe acmis telefondan obur gun agliyo hadi hadi diye. Aldim telefonu hayr diye biraz agladi sustu.
Mesela dedigini yapmadigim zaman aglayarak evin diger ucuna kosuyo yatak odasina oraya gidip yataga cikip agliyobu hareketi nerden gorebilir hala cozemedik.
Sonra orda bagrio bagrio bakiyo ki ben gelmiyorum. Tipis tipis geri geliyo bana kosarak kiziyo biseyler soyluyo susuyo.
Oyuzden fazla mizmizlik yapamiyo bizim sorunumuzda fazla ozguvenkafasina gore gidiyo falan
Annesi babasi geliyoomu nerdeler pek umrunda degil.
Ben pekk yuz vermiyorum sacma bisey isteyip gozunden yas gelmeden agliyosa bakmam kendiliginden susuyo.
Yani bide asiriiiii hareketli kizim varr ne zaman durulur bende merak ediyorum
Bende iki yas sendromu dyip kendimi avututorummmmmm zoooor zoorrr
Bilerek yapiyo canm cocuklar anneleri babalari elinde oynatiyo. Boyle yapmak zorundayim yalandan agliyo zaten 2 dk surmuyo bile geri gelmesi.su an hayal ettim onu yatak odasında seni beklerken yazık yaaa kıyamamo gitmesi kötü işte biraz daha anlamaya başlayınca anlatırsın ama şimdi bişey yapamazsn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?