Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben et yemeyince doymuyorum neden
Allah allah ne alaka ki bende cok yerim severimde bilemedim
Yirim banyo civcivimi miss koktu misshmmm bende oturuyom oyleceneh bu aralar coh sıkılıyom daral geliyo
simdide hadi anne atti gidelim diye tv kapadi orucluyken cikmak istemiyorm yaaa cunku cok kosturuo bende susuzluktan oluyorm sonra bide eve grmiyo surunerek geliyoruz

Bende peeh skiliorm bayram gelsin

bu ara çok takıldım ya kırmızı et ya tavuk ya köfte yemem lazım

Yapsamda acikiyorm yapmasamda.hatta yapinca daha cok acikiyorm nereme yiceksem sahurda meyve yiorm ben
Ben iftardan doymadan kalkiyom baya yani sismiyom bile dolmuyo midem(tabi bu az yedigim gunlerde olan bisey3 kiloyu bosuna almadim) arada da 3 5 fındık badem yiyom gece 3 e kadar da oturunca sahur saatini dört gözlen bekliyom kalmadi zati son 2 oruc bende eger yemezsem cok acıkıyom bide felaket halsiz oluyom

bu ara çok takıldım ya kırmızı et ya tavuk ya köfte yemem lazım
olabilirrr yiii yarasinnn
Bitti zaten

anladim

Ayy bu saatte çıkmayın zati kiz gunes coktur simdi perisan oluğsun evet yaa bayram gelsin kara sevda final yapti dün cok güzeldi finali coh agladimmm

Ayy bu saatte çıkmayın zati kiz gunes coktur simdi perisan oluğsun evet yaa bayram gelsin kara sevda final yapti dün cok güzeldi finali coh agladimmm
Yok cikmiyorum kandirdimmmm ay yok bide asiri hareketli perisan olurum
Hee yiinn garii ramazani kilo almadan bitirmis oluyorum ben tey teyyyhililililisende kilo vererek
aynennnnn been ben ben

valla bitti 2 gün kaldı ne çabuk geçti
aynen oyleeeee

pek severim ramazan çıkmadan bigün pide yicem son gün falan
bunu bende dusundm ama sonra dedm bosver ben onu bayram sabahi esimin getirecegi sicaaacik ekmege sakliyorm.

aynennnnn been ben ben

aynen oyleeeee

bunu bende dusundm ama sonra dedm bosver ben onu bayram sabahi esimin getirecegi sicaaacik ekmege sakliyorm.

ekmek her zaman var ama pide 11 ay daha yok o yizden bence pide yi ya sizin orda bayramda ekmek cikiyo mu burda çıkmıyodu en son önceleri ama şimdi çok yemediğimiz icin bilmiyorum

aynennnnn been ben ben

aynen oyleeeee

Hah iyi etmisin
Bencede bayram kahvaltısı en guzeli kacamak haklari o gunde kullanilabilir

Uff evde bisey kalmadi ne yapcam aksama ya tavuk var bi tek 3 gundur tavuk cesitleri yidik zati diyet yapmak zor is diyette olmasamm sicak pideynen kahvaltı yaparidim ama simdi ne yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…