- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.941
Allah allah ne alaka kiben et yemeyince doymuyorum neden
simdide hadi anne atti gidelim diye tv kapadiYirim banyo civcivimimiss koktu miss hmmm bende oturuyom oyleceneh bu aralar coh sıkılıyom daral geliyo
Allah allah ne alaka kibende cok yerim severimde bilemedim
simdide hadi anne atti gidelim diye tv kapadiorucluyken cikmak istemiyorm yaaa cunku cok kosturuo bende susuzluktan oluyorm sonra bide eve grmiyo surunerek geliyoruz
Bende peeh skiliorm bayram gelsin
Ben iftardan doymadan kalkiyom baya yani sismiyom bile dolmuyo midem(tabi bu az yedigim gunlerde olan biseyYapsamda acikiyorm yapmasamda.hatta yapinca daha cok acikiyormnereme yiceksem sahurda meyve yiorm ben
olabilirrr yiii yarasinnnbu ara çok takıldım ya kırmızı et ya tavuk ya köfte yemem lazım
anladimBen iftardan doymadan kalkiyom baya yani sismiyom bile dolmuyo midem(tabi bu az yedigim gunlerde olan bisey3 kiloyu bosuna almadim ) arada da 3 5 fındık badem yiyom gece 3 e kadar da oturunca sahur saatini dört gözlen bekliyom kalmadi zati son 2 oruc bende eger yemezsem cok acıkıyom bide felaket halsiz oluyom
Ayy bu saatte çıkmayın zati kiz gunes coktur simdi perisan oluğsunAllah allah ne alaka kibende cok yerim severimde bilemedim
simdide hadi anne atti gidelim diye tv kapadiorucluyken cikmak istemiyorm yaaa cunku cok kosturuo bende susuzluktan oluyorm sonra bide eve grmiyo surunerek geliyoruz
Bende peeh skiliorm bayram gelsin
Hee yiinn gariiolabilirrr yiii yarasinnn
Bitti zaten
anladim
olabilirrr yiii yarasinnn
Bitti zaten
anladim
Ekmek falan yemiyoz ya sebze de cok tok tutmuyo protein tok tutuyo ondan zaar kineben et yemeyince doymuyorum neden
Ekmek falan yemiyoz ya sebze de cok tok tutmuyo protein tok tutuyo ondan zaar kine
Cumayi bi atlatiyim da diyosunpek severimramazan çıkmadan bigün pide yicem son gün falan
Cumayi bi atlatiyim da diyosun
Yok cikmiyorum kandirdimmmm ay yok bide asiri hareketli perisan olurumAyy bu saatte çıkmayın zati kiz gunes coktur simdi perisan oluğsunevet yaa bayram gelsin kara sevda final yapti dün cok güzeldi finali coh agladimmm
Hee yiinn gariiramazani kilo almadan bitirmis oluyorum ben tey teyyy hilililili sende kilo vererek
aynen oyleeeeevalla bitti 2 gün kaldı ne çabuk geçti
bunu bende dusundm ama sonra dedm bosver ben onu bayram sabahi esimin getirecegi sicaaacik ekmege sakliyorm.pek severimramazan çıkmadan bigün pide yicem son gün falan
Yok cikmiyorum kandirdimmmm ay yok bide asiri hareketli perisan olurum
aynennnnn been ben ben
aynen oyleeeee
bunu bende dusundm ama sonra dedm bosver ben onu bayram sabahi esimin getirecegi sicaaacik ekmege sakliyorm.
Hah iyi etmisinYok cikmiyorum kandirdimmmm ay yok bide asiri hareketli perisan olurum
aynennnnn been ben ben
aynen oyleeeee
bunu bende dusundm ama sonra dedm bosver ben onu bayram sabahi esimin getirecegi sicaaacik ekmege sakliyorm.
Benimde bugun coh az yemem gerekiyo yarin tartı gününde daha coh hava atmak icinevet bugün wcye cıkmam lazım gerekiyogece kalkmam yada sahura
Benimde bugun coh az yemem gerekiyo yarin tartı gününde daha coh hava atmak icin
Ben orucu ciftleyim en iyisi demi su icim 1 bardak sadece sonra yatip uyyumsadece su iç mesela
Ben orucu ciftleyim en iyisi demi su icim 1 bardak sadece sonra yatip uyyumzaabaanaaan sürünerek tartılır burda havami atarim sonrada hastaneye kaldirirlar beni zati iyi oldu bu plan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?