Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin doğum a benim düğün e az kaldiiii şimdilik dsha baslamadi kuzum ev bakıyoruz tutunca mobilyalari alcak ev yerlesicek inşallah

Kizlar napiosunuz dünden beri giremdim, sayfalari okuyayim menümüde yazcam

62 62.5 arası gidip geliyorum doktor şurup vermedimi tatlım ya surekliyse ona göre suruplar var diye biliyorum
ohh maşallahhhh bi zamanlar ben de o kilolardaydım ne zayıftımmm eyy gidiiiiiiiiii
doktorum bir şey vermiyor canım normal diyor aklıma takılan bir soru var ben doğum sancısıyla bu sancıları nasıl ayırt edeceğim:S

Senin doğum a benim düğün e az kaldiiii şimdilik dsha baslamadi kuzum ev bakıyoruz tutunca mobilyalari alcak ev yerlesicek inşallah
ayyy evet heyecan doruktaaaaa
ev netleşince mobilya bakmak yerleştirmek anlaşabiliyorsanız çok eğlenceli aileler karışmıyorsa yanii hele yerleştirmekkkk çokk romantikoooo

doğum sancısı belirli araliklarla artarak devam ediyor canım yani bende öyleydi

Valla şimdilik keyifler yerinde kuzum bakalım oralara gelince nolcsk heyecanla bekliyorummm

bide herkesin sancısı bir olmuyor ya canım benimki sadece karnım kasığımdaydi kiminin sadece belinde oluyor değişiyor bide doğum sancısı bi gün olup bugün olmuyor süreklilik önemli tabi bazı durumlar hariç anne çok stres yapincada sancı etkilenir sakin ol stres yapmma hiç daha vaktin var zaten herşey yolundaysa bunları dusunme simdiden

Sabah:biberli yumurta 1 dilim ekmek
Ogle: et kavurma 4 kaşık pilav domates biber ayran
Aksam:taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek

Başlangıç fena yalnız utanma amaçlı yazdım menümü resmen

Bebegiimmm caniiim napiyosun nasilsinnn

Kız ahahahahahah o gelinligi nasıl cikartir onu biliyorum kat kat tül eşarp fln allah kolaylik versin diyelim
Sen naotinnn bugün dü sınav dimii
Kesersiniz acamazsanizagahajhahahahahaj

doktor da öyle söyledi cnm ama hiç bilmediğimden ağrım olunca aklıma takılıyorr
Valla şimdilik keyifler yerinde kuzum bakalım oralara gelince nolcsk heyecanla bekliyorummm
güzel olsun inş hiç canınız sıkılmasın güzel hatırlayınnn

ayy yaklaştıkça çok heyecanlı düşünmemeye çalışıyorum beynimi hep oğum anında bebeğimi kokladığım zamana odaklıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım benm doğum hikayem nasıl olacak çok heyecanlı ve daha hiç bişiyimiz hazır değillll

hazirlarsin canım ben 35 36 da hazırlamıştım 38 de doğdu acele etme yavaş yavaş halledersin

doktor da öyle söyledi cnm ama hiç bilmediğimden ağrım olunca aklıma takılıyorr
güzel olsun inş hiç canınız sıkılmasın güzel hatırlayınnn

ayy yaklaştıkça çok heyecanlı düşünmemeye çalışıyorum beynimi hep oğum anında bebeğimi kokladığım zamana odaklıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım benm doğum hikayem nasıl olacak çok heyecanlı ve daha hiç bişiyimiz hazır değillll

Menum
Sabah: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta ve kahvaltiliklardan az az aldim
Ara: 2 hurma, yarim paket altinbasak
2 top dondurma
Öğle: yarim tabak ispanak yemegi ve yogurt
Akşam: yarim tabak makarna, 2 kasik yogurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…