- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.001
Senin doğum a benim düğün e az kaldiiiiçok tebrikler kuzum kaç kg oldun kiiii çıtırrrr
sürekli cnmmsıvı tüketiyorum wc ye git gel ölyorum sancı gibi ağrılarım oluyor
bebişimmm rutinleri saymıyrum iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıklaır nasıl az kaldııı
ohh maşallahhhh bi zamanlar ben de o kilolardaydım ne zayıftımmm eyy gidiiiiiiiiii62 62.5 arası gidip geliyorumdoktor şurup vermedimi tatlım ya surekliyse ona göre suruplar var diye biliyorum
ayyy evet heyecan doruktaaaaaSenin doğum a benim düğün e az kaldiiiişimdilik dsha baslamadi kuzum ev bakıyoruz tutunca mobilyalari alcak ev yerlesicek inşallah
doğum sancısı belirli araliklarla artarak devam ediyor canım yani bende öyleydiohh maşallahhhh bi zamanlar ben de o kilolardaydım ne zayıftımmm eyy gidiiiiiiiiii
doktorum bir şey vermiyor canım normal diyor aklıma takılan bir soru var ben doğum sancısıyla bu sancıları nasıl ayırt edeceğim:S
ayyy evet heyecan doruktaaaaa
ev netleşince mobilya bakmak yerleştirmek anlaşabiliyorsanız çok eğlenceli aileler karışmıyorsa yanii hele yerleştirmekkkk çokk romantikoooo
Valla şimdilik keyifler yerinde kuzum bakalım oralara gelince nolcskohh maşallahhhh bi zamanlar ben de o kilolardaydım ne zayıftımmm eyy gidiiiiiiiiii
doktorum bir şey vermiyor canım normal diyor aklıma takılan bir soru var ben doğum sancısıyla bu sancıları nasıl ayırt edeceğim:S
ev netleşince mobilya bakmak yerleştirmek anlaşabiliyorsanız çok eğlenceli aileler karışmıyorsa yanii hele yerleştirmekkkk çokk romantikoooo
bide herkesin sancısı bir olmuyor ya canım benimki sadece karnım kasığımdaydi kiminin sadece belinde oluyor değişiyor bide doğum sancısı bi gün olup bugün olmuyor süreklilik önemli tabi bazı durumlar hariç anne çok stres yapincada sancı etkilenir sakin ol stres yapmma hiç daha vaktin var zaten herşey yolundaysa bunları dusunme simdidenohh maşallahhhh bi zamanlar ben de o kilolardaydım ne zayıftımmm eyy gidiiiiiiiiii
Ay yok az yidim ama makarna vardi yemekte az yidimYanıyor valla bide Mevlüt lu diye uzun kollu giydimçok yeme orda sakın
Hosgeldjniz fıstıklarkızlarrr nerelerdesinizz @ParteMoralllSekerPancarii kaptinn @poncikbirgelincik @nuffion (yeni nici hatırlayamadım tatlım) htc71 @selcanmehmetcan
AhahahahajajhahahahahahhahahahahahahahaEvlenen çiftin evlerinde klima vardır umarımspor yaparken sucuk gibi olacaklar
Kesersiniz acamazsanizBebegiimmm caniiim napiyosun nasilsinnn
Kız ahahahahahaho gelinligi nasıl cikartir onu biliyorum kat kat tül eşarp fln allah kolaylik versin diyelim
Sen naotinnn bugün dü sınav dimii
doğum sancısı belirli araliklarla artarak devam ediyor canım yani bende öyleydi
güzel olsun inş hiç canınız sıkılmasın güzel hatırlayınnnValla şimdilik keyifler yerinde kuzum bakalım oralara gelince nolcskheyecanla bekliyorummm
ayy yaklaştıkça çok heyecanlı düşünmemeye çalışıyorum beynimi hep oğum anında bebeğimi kokladığım zamana odaklıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım benm doğum hikayem nasıl olacak çok heyecanlı ve daha hiç bişiyimiz hazır değillllbide herkesin sancısı bir olmuyor ya canım benimki sadece karnım kasığımdaydi kiminin sadece belinde oluyor değişiyor bide doğum sancısı bi gün olup bugün olmuyor süreklilik önemli tabi bazı durumlar hariç anne çok stres yapincada sancı etkilenir sakin ol stres yapmma hiç daha vaktin var zaten herşey yolundaysa bunları dusunme simdiden
Ben olsam direk keserdim şahsenKesersiniz acamazsanizagahajhahahahahaj
Guzel olmus benceSabah:biberli yumurta 1 dilim ekmek
Ogle: et kavurma 4 kaşık pilav domates biber ayran
Aksam:taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek
Başlangıç fena yalnızutanma amaçlı yazdım menümü resmen
Ben olsam direk keserdim şahsenallah tan saçım acik olcakta ugrasmicam ben
Çok ekmek olduGuzel olmus bence
hazirlarsin canım ben 35 36 da hazırlamıştım 38 de doğdudoktor da öyle söyledi cnm ama hiç bilmediğimden ağrım olunca aklıma takılıyorr
güzel olsun inş hiç canınız sıkılmasın güzel hatırlayınnn
ayy yaklaştıkça çok heyecanlı düşünmemeye çalışıyorum beynimi hep oğum anında bebeğimi kokladığım zamana odaklıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım benm doğum hikayem nasıl olacak çok heyecanlı ve daha hiç bişiyimiz hazır değillll
doğum sancısı belirli araliklarla artarak devam ediyor canım yani bende öyleydi
güzel olsun inş hiç canınız sıkılmasın güzel hatırlayınnnValla şimdilik keyifler yerinde kuzum bakalım oralara gelince nolcskheyecanla bekliyorummm
ayy yaklaştıkça çok heyecanlı düşünmemeye çalışıyorum beynimi hep oğum anında bebeğimi kokladığım zamana odaklıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım benm doğum hikayem nasıl olacak çok heyecanlı ve daha hiç bişiyimiz hazır değillllbide herkesin sancısı bir olmuyor ya canım benimki sadece karnım kasığımdaydi kiminin sadece belinde oluyor değişiyor bide doğum sancısı bi gün olup bugün olmuyor süreklilik önemli tabi bazı durumlar hariç anne çok stres yapincada sancı etkilenir sakin ol stres yapmma hiç daha vaktin var zaten herşey yolundaysa bunları dusunme simdiden
İyi sactan zaman kazandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?