Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hosbulduk canim, ay negüzel ilk cocugunmu?
evet cnm ilk bebişimiz.. kızımız olacak inş.. sen evli misin bekar mısınnn

aaa sen gelmissin canım hosgeldinnnn akşam giremedim görmedim o yüzden nasılsınız premses nasıl büyümüs galiba masallah 78 kg olmussun hızla büyüyo Doğuma da 3 ay kalmıs zaman ne cabuk geçiyo ya
hoş bulduk bebeimmmmmm iyiyiz çok şükür sen nassılsınnn zaman akıp gidior tedirginimmmmm

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Buki_89:
(95)Justholdmetight: 72 + 23
()Denetim:

MOR TAKİM

(60)Keptinn:60
()Senad:
(62)SekerPancarii:62
(86)Yüzlesmegunu: 86

PEMBE TAKİM
: 155
MOR TAKIM: 208

kaptinn bu listeden mi devam ediyoruz :)

Kızlar selam.. Sabahtan beri klima calısıyor hiç durmadı batıcam bu ay mamzmzmmzmznx

İnsanity max in ikinci gununu yaptım. Hic zorlanmadım bu sefer abs ve Jil de calıstım. Aksam serinliği cokerse ev temizlicem. Bir de dans dersi almak istiyorum. tango yapıcam ldlxkkxkxkx bi dans öğrenmek istiyorum bugun esti lxöxllx

ben burdayım tatlım nasilsinnn
sıcaklardan bunalıyorum sancımı ağrımı anlayamadığım acılarım varrr kuzu sen nasılsınnnnnn

Berbat durumdayım ayaklarım uykusuz yorgun sıcak mahfetti beni
Sen nasılsın prensesin rahatı nasıl
yaaa dikkat et kendine cnm iyi ol sıcakla benide zorluyooorrr
prensesimiz iyi çok şükürde ben ağırlaşığ sıcaktan bayılcak gibi oluyom

Evlenen çiftin evlerinde klima vardır umarım spor yaparken sucuk gibi olacaklar
koptummmmm

maşallah büyümüş prensesimiz bende evdeyim tatlım çok sıcak ya bunaldik bugun.
mezun oldum allah kolaylık versin sanada çalışıyorsun demi tatlım sicaklarda dikkat et kendine bol bol su iç

maşallah büyümüş prensesimiz bende evdeyim tatlım çok sıcak ya bunaldik bugun.
mezun oldum allah kolaylık versin sanada çalışıyorsun demi tatlım sicaklarda dikkat et kendine bol bol su iç
evet büyüdü teysesiiiiii
bunalıyor insan sucuk gibi oluyom oturduğum yerde valla
buradan mı mezun oldunnnnn okuldan mı ikiside çok iyi gerçi hangisi olursa olsun sevindm tebrikler tatlımmmmmm darısı geri döndüğümde başımaaa
su iççmeye çalışıyorum da wc olayı çok zorluyor canım yanıyor

burdan oldum tatlım okulun 1 senesi var daha sen ilk önce bebisini sağlıkla al kucagina biz burdayız.wc problemin sureklimi oluyor yoksa yeni mi oldu canım

selam bebişlrrrrrrrrrrr
çok özledim siziiii nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bebegiimmm caniiim napiyosun nasilsinnn

Evlenen çiftin evlerinde klima vardır umarım spor yaparken sucuk gibi olacaklar
Kız ahahahahahah o gelinligi nasıl cikartir onu biliyorum kat kat tül eşarp fln allah kolaylik versin diyelim
Sen naotinnn bugün dü sınav dimii

burdan oldum tatlım okulun 1 senesi var daha sen ilk önce bebisini sağlıkla al kucagina biz burdayız.wc problemin sureklimi oluyor yoksa yeni mi oldu canım

çok tebrikler kuzum kaç kg oldun kiiii çıtırrrr
sürekli cnmm sıvı tüketiyorum wc ye git gel ölyorum sancı gibi ağrılarım oluyor

Bebegiimmm caniiim napiyosun nasilsinnn

Kız ahahahahahah o gelinligi nasıl cikartir onu biliyorum kat kat tül eşarp fln allah kolaylik versin diyelim
Sen naotinnn bugün dü sınav dimii

bebişimmm rutinleri saymıyrum iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıklaır nasıl az kaldııı

62 62.5 arası gidip geliyorum doktor şurup vermedimi tatlım ya surekliyse ona göre suruplar var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…