- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.981
evet cnm ilk bebişimiz.. kızımız olacak inş.. sen evli misin bekar mısınnnhosbulduk canim, ay negüzel ilk cocugunmu?
hoş bulduk bebeimmmmmm iyiyiz çok şükür sen nassılsınnn zaman akıp gidior tedirginimmmmmaaa sen gelmissin canım hosgeldinnnnakşam giremedim görmedim o yüzden nasılsınız premses nasıl büyümüs galiba masallah 78 kg olmussun hızla büyüyo Doğuma da 3 ay kalmıs zaman ne cabuk geçiyo ya
Nasıl giriyor peki orda rahat mısınYok daha değil maalesef daha çok uzun zaman var iki ay yokum kısacası canim
ben burdayım tatlım nasilsinnnkızlarrr nerelerdesinizz @ParteMoralllSekerPancarii kaptinn poncikbirgelincik @nuffion (yeni nici hatırlayamadım tatlım) htc71 @selcanmehmetcan
Berbat durumdayım ayaklarım uykusuz yorgun sıcak mahfetti benikızlarrr nerelerdesinizz @ParteMoralllSekerPancarii kaptinn poncikbirgelincik @nuffion (yeni nici hatırlayamadım tatlım) htc71 @selcanmehmetcan
Evlenen çiftin evlerinde klima vardır umarımKizlaarr nabersiniiizzz ben geldiimmm
Düğün e gittim de geldimçok sicakkkk
geçmiş olsun canım inşallah güzel bi sonuç alirsinGirdim bitti şükür canım bugün 2drydi
Umarım kuzum ya bu sıkıntıyı bir daha yaşamak istemiyorumgeçmiş olsun canım inşallah güzel bi sonuç alirsin
sıcaklardan bunalıyorum sancımı ağrımı anlayamadığım acılarım varrr kuzu sen nasılsınnnnnnben burdayım tatlım nasilsinnn
yaaa dikkat et kendine cnm iyi ol sıcakla benide zorluyooorrrBerbat durumdayım ayaklarım uykusuz yorgun sıcak mahfetti beni
Sen nasılsın prensesin rahatı nasıl
koptummmmmEvlenen çiftin evlerinde klima vardır umarımspor yaparken sucuk gibi olacaklar
maşallah büyümüş prensesimizsıcaklardan bunalıyorum sancımı ağrımı anlayamadığım acılarım varrr kuzu sen nasılsınnnnnn
yaaa dikkat et kendine cnm iyi ol sıcakla benide zorluyooorrr
prensesimiz iyi çok şükürde ben ağırlaşığ sıcaktan bayılcak gibi oluyom
koptummmmm
evet büyüdü teysesiiiiiimaşallah büyümüş prensesimizbende evdeyim tatlım çok sıcak ya bunaldik bugun.
mezun oldumallah kolaylık versin sanada çalışıyorsun demi tatlım sicaklarda dikkat et kendine bol bol su iç
inşallah canım geceleri ders çalışıyordun artık sonucu bekleyeceksin güzel olsun herseyyUmarım kuzum ya bu sıkıntıyı bir daha yaşamak istemiyorum
burdan oldum tatlım okulun 1 senesi var dahaevet büyüdü teysesiiiiii
bunalıyor insan sucuk gibi oluyom oturduğum yerde valla
buradan mı mezun oldunnnnn okuldan mı ikiside çok iyi gerçi hangisi olursa olsun sevindm tebrikler tatlımmmmmm darısı geri döndüğümde başımaaa
su iççmeye çalışıyorum da wc olayı çok zorluyor canım yanıyor
Bebegiimmm caniiim napiyosun nasilsinnnselam bebişlrrrrrrrrrrr
çok özledim siziiii nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kız ahahahahahahEvlenen çiftin evlerinde klima vardır umarımspor yaparken sucuk gibi olacaklar
burdan oldum tatlım okulun 1 senesi var dahasen ilk önce bebisini sağlıkla al kucagina biz burdayız.wc problemin sureklimi oluyor yoksa yeni mi oldu canım
Bebegiimmm caniiim napiyosun nasilsinnn
Kız ahahahahahaho gelinligi nasıl cikartir onu biliyorum kat kat tül eşarp fln allah kolaylik versin diyelim
Sen naotinnn bugün dü sınav dimii
62 62.5 arası gidip geliyorumçok tebrikler kuzum kaç kg oldun kiiii çıtırrrr
sürekli cnmmsıvı tüketiyorum wc ye git gel ölyorum sancı gibi ağrılarım oluyor
bebişimmm rutinleri saymıyrum iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıklaır nasıl az kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?