- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.961
ben de aynı girip bakıp cikiyorum kimse yok sınavın yarın mi bugün mu canımSaat 13.20 kimse girmemiş cık cık
Bende istiyorum ya pazar günü yapcam
Insanity nasıl çok zevkli görünüyor yaptığın videoyu da atar mısın baktığım ile aynı mı merak ettim
Bana da bastaöyle görünmüştü lslslsldkdk ama öyle de değil
Aman sen dikkat et kopacak elinde kalacak bir yerlerin
Geçmiş olsun kzkzks valla iyi gitmişsin ben ikincisini yapıcam ama aksama dogru. Bunu yapınca baska bir sey yapamıyorum.
Aman dikkat et mola ver arada
Zjjsjsjsjsjjs iyiymiş sen 23* yaptıysan ben ikinci günü komple bitircemdizim biraz agrıyor ama ya. Listeye yazıcaz zaten yaptıklarımızı bakalım bugun yarın ben komple spordayım
Hadi ya yarın bir denerim bakalım ben ne kadar dayanacam
Benim dizlere dokunmadı ya ben çok zıplamadım ondan herhalde
Bugün tabata power günüymüş ama yeniye mi geçsem yoksa cardio üzerinde mi çalışsam bilemedim
Sen de dene bakalim hgghj merak ediyorum lkhhjk
Ne cardiosu yenisine geç salla. Khgh ben gün gün gideceğim yapabildiğim kadar. Belki ikincisi daha rahattır. Zaten shanun da dedi bu kardiyo challengesi yapabildiğiniz kadar adı üstünde diye..
Ben jillian yapıyorum. Muhtemelen aksan 6 gibi insanlar insanity yapıcam
Girdim bitti şükür canım bugün 2drydiben de aynı girip bakıp cikiyorum kimse yok sınavın yarın mi bugün mu canım
Çıktım karnımı doyuruyorum çok sıcak dışarısıSınav bitti mi
Çıktım karnımı doyuruyorum çok sıcak dışarısı
Sayısal zor geldi eskiden 1 soru cikan konudan simdi 3 tane çıkıyor salak gibi yaptılar bizi ankusem...Nasıldı deyip sinir bozucu sorular sormıcam sen rahat nefes aldıktan sonra anlatırsın bize
Geçmiş olsun
Ne yiyorsun de bakalım oni bana
Sayısal zor geldi eskiden 1 soru cikan konudan simdi 3 tane çıkıyor salak gibi yaptılar bizi ankusem...
Hd de iskender ekmeksiz sossuz ve yağsız yanına salata ...
Sabah
1 zero kola ile sucuklu kaşarlı poğaça tarzı bir sey yedim çok yürüdüm sabit çok durdum ayakta eve gidip duş alıp birinin ayaklarima masaj yapmasını istiyorum
Insat diye bir şey yapıyonuz ya onu yapcam yarın adını bile söyleyemediğim şeyiArtık yaptın bitti, bakalım sonuçlara kadar çok yorma kafanı üzerinde
Yine iyi kurtarmışsın sen fast food yemeden tebrik ederim ve afiyet olsun
Azcık esneme hareketleri yaparsan da rahatlarsın
İdare eder işte iki haftadır burdayım ama iki ay gibiHosgeeldin canimmm iyiiyiz cok sukur sen nasilsin nasil geciyo kvlerle tatil
Yok daha değil maalesef daha çok uzun zaman var iki ay yokum kısacası canimKuzum hoş geldin nasılsın özledik seni döndün mü eve
İyilik sağlık iste burayı özlemek ile meşgulümİyiyiz canim sen nasilsin
İyilik sağlık grup üçüncü olmuş çok mutlu oldum yawCaniiim biz çok iyiyiz sen nasılsın
Insansin sen insan gibi ye
Yaw He He sen geldin diye
Aşırı sicak demiKizlaarr nabersiniiizzz ben geldiimmm
Düğün e gittim de geldimçok sicakkkk
Yanıyor valla bide Mevlüt lu diye uzun kollu giydimAşırı sicak demibende annemlere geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?