Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Esimi okula yolladim bugün full spor yapcam simdi önce ev temizligi ve carsaf degiscem sonra yürüyüs bir saat yada daha fazla sonrasinda jilli dus veeee keyif yapmacaaaa sizin planlar ne bakalim... ay reglmde geldi karnim agirio ama spor iyi gelecekktir

Bazen öyle hissedio insan en güzeli kendine iyi gelecek seylee yap tatlim cik gez dicem ama cok sIcak galiba

Oh şahane bi plannn bende yazlık ayakkabilarimi yıkıyorm kuzum hazır dursunlar alıp alıp giyerim

Ne oldu kuzum. Seninde online sınav vardı sanki bugün

3. denemede %80i geçtim
Kafamı toparlayamıyorum
Bugün bir tane daha var işte
Sen ne zaman dönüyorsun

Oy bunlamisin sen öyle oluyo geldi mu üst üste geliyo ama düzelir merak etme akışına bırak yapman gerekeni de yapmışsın arkadaşınla ilgili gerisi ona kalmış artık

İnsan hangi birini halledeyim ben de insanım diye türkü tutturası geliyor

3. denemede %80i geçtim
Kafamı toparlayamıyorum
Bugün bir tane daha var işte
Sen ne zaman dönüyorsun

İnsan hangi birini halledeyim ben de insanım diye türkü tutturası geliyor
Amaann boşver sen sınavlarına bak gerisi kendi kendine halloluyo zaten kafana taktiginla kaliyosun sonra

Sizde hep annelerdesiniz kuzu ay bence sende gir o havuza
Ay esim oglen ise gidip gece geliyo sıkılıyoh evde bacim gece gelip aliyo esim oglen geri birakiyo bek guzel oluyo ben agaca tirmanip meyve yolmakla meşguldüm çok sicak kizzz spor yapcaz simdi kardesimlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…