- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.061
Ay vicdansizlar yaaaaKesiyorlar kuzum malesef eskiye göre daha az ama kesiyorlar....
Mevlüt lü düğün mü çalgı falan yok muydu
Ay bende kilo vermisim onun hevesiyle baslicam spora artıkNapyonuz kızlar büyük bir boşluğa düştüm sınavdan sonra artık bol bol temizlik ve spor yapacam
Hahahahah he tamam bilmiodum:))))Yaa neyse hayırlısı olsun kuzum artık bakalım ne cikicak sonuç
Elektrik kwsmezler herhalde bu sicaklsrda yaşlı var hasta var yazık günah insanlara
Kız düğün mevlutluydu ne kurt dökmesi
Sinavin nasildi canim soramadim birtürlüNapyonuz kızlar büyük bir boşluğa düştüm sınavdan sonra artık bol bol temizlik ve spor yapacam
Bazen öyle hissedio insan en güzeli kendine iyi gelecek seylee yap tatlim cik gez dicem ama cok sIcak galibaRegl olucam yakınlarda gecikti bile öyle mutsuzum
Telefonum bozulma sinyalleri veriyor bugün düşürdüm çizildi zaten
Ama gider ayak ona para harcayamam
Bir arkadaşım bana çok saçma bir sebepten aylardır mesafeli
Şimdi burada yazmayayım takip etmiyordur muhtemelen burayı ama belli de olmaz
Konuşsam da fayda etmedi
Daha ne diyeyim yani bilmiyorum
Vize işlemlerine başlamam lazım sanki kasıtlı başlayamıyorum
Yarına ders var son günü
Bilmiyorum her şey üst üste oturup ağlayasım var
Oh şahane bi plannn bende yazlık ayakkabilarimi yıkıyorm kuzum hazır dursunlar alıp alıp giyerimEsimi okula yolladim bugün full spor yapcam simdi önce ev temizligi ve carsaf degiscem sonra yürüyüs bir saat yada daha fazla sonrasinda jilli dus veeee keyif yapmacaaaa sizin planlar ne bakalim... ay reglmde geldi karnim agirio ama spor iyi gelecekktir
Evet aynen temiz temiz dursunlar bu sicaklarda cok lazimlar:)))Oh şahane bi plannn bende yazlık ayakkabilarimi yıkıyorm kuzum hazır dursunlar alıp alıp giyerim
Çok sicaaakk sizin orası ısındı mi kuzu ne alemdeEvet aynen temiz temiz dursunlar bu sicaklarda cok lazimlar:)))
Sizde hep annelerdesiniz kuzuSlm kizlar annemlerdeyim ben hala cok sicak kizim sisme havuzda egleniyo suan minik kuzeniylen
Ne oldu kuzum. Seninde online sınav vardı sanki bugün
Oy bunlamisin sen öyle oluyo geldi mu üst üste geliyo ama düzelir merak etme akışına bırak yapman gerekeni de yapmışsın arkadaşınla ilgili gerisi ona kalmış artık
Bazen öyle hissedio insan en güzeli kendine iyi gelecek seylee yap tatlim cik gez dicem ama cok sIcak galiba
Amaann boşver sen sınavlarına bak gerisi kendi kendine halloluyo zaten kafana taktiginla kaliyosun sonra3. denemede %80i geçtim
Kafamı toparlayamıyorum
Bugün bir tane daha var işte
Sen ne zaman dönüyorsun
İnsan hangi birini halledeyim ben de insanım diye türkü tutturası geliyor
Ay esim oglen ise gidip gece geliyo sıkılıyoh evde bacimSizde hep annelerdesiniz kuzuay bence sende gir o havuza
Yok tatlim 18 derece falan,persembeden sonra yine 35li dereceler geliomusÇok sicaaakk sizin orası ısındı mi kuzu ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?