- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.081
Hahahaha evet ya zor öyle:)Ona da çıldırdım zaten gece uyumak bile problem
Gidip salonda uyudum dün gece bastım klimayı sonuna kadar
Oh ne güzel agactan meyveee spor fln şu anlık yapamam kışın iyi oluyoduda yazın spor da yorcak sanki ama baslamak lazim oyy ne edem kolum kalkmiyoAy esim oglen ise gidip gece geliyo sıkılıyoh evde bacimgece gelip aliyo esim oglen geri birakiyo bek guzel oluyo ben agaca tirmanip meyve yolmakla meşguldüm çok sicak kizzz spor yapcaz simdi kardesimlen
Ay evettt bide sen yaniyosundur şimdisıcaklar hepimmizi yoruyorrr
Bizim buralar 30 üstündee çok bunalticiYok tatlim 18 derece falan,persembeden sonra yine 35li dereceler geliomus
Idare eder cvblara baktıkça umudum azaldıSinavin nasildi canim soramadim birtürlü
Dün akşam 23.10 da indim servisten çok şükür evdeyim bugün3. denemede %80i geçtim
Kafamı toparlayamıyorum
Bugün bir tane daha var işte
Sen ne zaman dönüyorsun
İnsan hangi birini halledeyim ben de insanım diye türkü tutturası geliyor
Senin spor yapacan falan yohOh ne güzel agactan meyveee spor fln şu anlık yapamam kışın iyi oluyoduda yazın spor da yorcak sanki ama baslamak lazim oyy ne edem kolum kalkmiyo
Ay evettt bide sen yaniyosundur şimdi
Bizim buralar 30 üstündee çok bunaltici
Dün akşam 23.10 da indim servisten çok şükür evdeyim bugün
Bugün de sınavın var o zaman kolay gelsin kuzum başarılar3. denemede %80i geçtim
Kafamı toparlayamıyorum
Bugün bir tane daha var işte
Sen ne zaman dönüyorsun
İnsan hangi birini halledeyim ben de insanım diye türkü tutturası geliyor
Hayitlisi olsun tatlim artik sonuclar aciklaninca insallah bi oh cekersinIdare eder cvblara baktıkça umudum azaldı
Bugün de sınavın var o zaman kolay gelsin kuzum başarılar
Yaa dün o mağazanın önünden geçtim bakardım.. mersinde yok o mağazadan.. eşime yaptırırım artık akşamBir de ayak masajı yaptırdın mı tamamsın
Rossmanndan bir jel buldum ben ayak için, yakıyor böyle naneli çok misti o
Kızlar şu insantdy linki atat mısınız bana bulamadım
Bu ara miskinligim üstümde çok halsizim valla yalan yokSenin spor yapacan falan yohsporunu yap buz gibi banyo yap ne var ki
Oh hamarat kızKizlar ben sindi cikiOrum yürüyüsümü yapim gelim öncesindede makinaya camasir atim:))))
Ay başla bakim bi nasıl olcakk ağırlık şart miymis ki onaBenim dambıllarım yarın geliyormuş
Rippede başlayabileceğim
Yaa dün o mağazanın önünden geçtim bakardım.. mersinde yok o mağazadan.. eşime yaptırırım artık akşam
Bu ara miskinligim üstümde çok halsizim valla yalan yok
Oh hamarat kız
Ay başla bakim bi nasıl olcakk ağırlık şart miymis ki ona
Aman allahımhttps://yandex.com.tr/video/search?filmId=3992230188695592901&text=insanity max 30 cardio challenge&reqid=1498848181766549-1097794594851473359632597-man1-2733-V
İlk günü burada var
Diğer günlerden sadece 2. günü arattım ama çıkar bence onlar da
Resimdeki listede her gün için ayrı video var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?