- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.101
He ondan tm anladımDeğil aslında yani su şişeleriyle de yapabilirdim ama shredde kollarım çok az zayıfladı o biraz moralimi bozdu demek ki ağırlıkla tam verim alınıyor
Şimdi her yerim incelir kollar tombik kalırsa çirkin olur zaten kollarıma takığım ben hep tombiktiler
Nasıl yani her güne ayrıhttps://yandex.com.tr/video/search?filmId=3992230188695592901&text=insanity max 30 cardio challenge&reqid=1498848181766549-1097794594851473359632597-man1-2733-V
İlk günü burada var
Diğer günlerden sadece 2. günü arattım ama çıkar bence onlar da
Resimdeki listede her gün için ayrı video var
Yakması benimde hoşuma gider serinletiyo gibiHerkes sevmiyor zaten öyle yanmalı falan ama ben nanenin yakmasını seviyorum ferahlatıyor
Sen normal kremle yaptırırsın artık
Bu ne anlamadım benBir de ek yazayım belki okuyan birine faydası olur
4 kayısı + soğuk su
1 saat sonra
4 kavun dilimi + soğuk su
Çok güzel sonuç verdi bende
Hatta yürüyüş sırasında eve varayım diye zor sabrettim
Bunu birkaç günde bir yapayım ben en iyisi
Nasıl yani her güne ayrı
Yakması benimde hoşuma gider serinletiyo gibi
Bu ne anlamadım ben
Ben yaptim 40 dkBu ara miskinligim üstümde çok halsizim valla yalan yok
Oh hamarat kız
Ay başla bakim bi nasıl olcakk ağırlık şart miymis ki ona
Kaç kilosun sen şimdi verdin miiBen yaptim 40 dk
Simdi geldim ay bittim tam 9km,yürüdüm spor listesi nerelerde acaba en günceli yazim hemenOh hamarat kız
600 gr gitmisti 2 gündür tartilmiyomKaç kilosun sen şimdi verdin mii
Valla bilmiyorum liste nerde kuzum sen ponciki etiketle o ayarlar 9 km çok iyi hava da iyiymis orda ne güzel olmustuurSimdi geldim ay bittim tam 9km,yürüdüm spor listesi nerelerde acaba en günceli yazim hemen
Ooo 600 çok iyi ama beni gecememissin600 gr gitmisti 2 gündür tartilmiyomama bence sabit kalmisimdir az bile yesem anamlarda hep makarna pilav bugun agactan baya bi kayisi yidim ya
Evet anamlarda cok kaldim bekli gecemem seniOoo 600 çok iyi ama beni gecememissin
Bu cuma benim cumam olarakkk
Kayısı dan zarar gelmez bence ya sonuçta çok şekerli değil bagirsaklara da faydali fazlasi kilo yapmaz herhâlde dimi
Sen listedesin kendine gelEvet anamlarda cok kaldim bekli gecemem seniayy cok açim ya anlayamazsin hep açim cok zor gerçekten biber dolmasi var aksama bi dene yicem oglende makarna vardi kayisilar tatlanmamıştı daha bisi olmaz bincidi
Sorumluluklarımi bilirim keptinSen listedesin kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?