- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.881
bende inanamadım sana su an bnm küfürüm geri zekalı aptal falandırevet seni düsünemiyorum
ahahahhahahahahabende bi kere s.. git dedim nasıl dedıysem bende inanamıyorm
Belami anaaaam bdvlerceeeesonrasında uslu durduama o zaman küfür etmiştim cok zoruna gitmiş 1 sene bana allah belanı versin dedin diye gezdi
kiz ben ciddi bisey olmazsa yarim saat gecmez biter benim icin kim.olursa olsn annem hep soyler bu huyumu cok severhe yaaasert olamıyorum kızamıyorum bende sinir oluyorum bu huyuma
kardeşim bile çözmş ki ben kızdıgımda karsımda gülüyo 2 dk sonra beraber gülüyo oluyoz
boyle seyler yasamadik esim mesafelidir genelde ondan sanirim ama olsaydievet seni düsünemiyorum
ahahahah aynı bende öyleyim herşey karşılıklı mı diyo evet dioyrum çıldırıyoaynı fikirdeyim hersey karsılıklıo bana karısıyosa bende karısırım zaten sinir oluyo bnm bu kısasa kısas yapmama
o bana napıyosa aynısını yaparım mesela geçen ekti beni en beklemediğin anda gelicek bekle beni dedim korkuyo buluşmaya cağırmaya
biz birbirimizi salak falan diye seviyoruz o bizim icin iltifat yanibende inanamadım sana su an bnm küfürüm geri zekalı aptal falandır
Diddtiiri didtirimi dedinevet seni düsünemiyorum
Belami anaaaam bdvlerceeeehahahaha
kiz ben ciddi bisey olmazsa yarim saat gecmez biter benim icin kim.olursa olsn annem hep soyler bu huyumu cok sever
Esime mesela trip atmam ama sevgliyken baya surundurdum sirf surunsun diye taktikler uyguluyodumhahaha simdi anlatip guluyoruz
boyle seyler yasamadik esim mesafelidir genelde ondan sanirim ama olsaydiseen anladi
Diddtiiri didtirimi dedinbdv konu acicam bir arkds boyle demis yapms haahahahahah
Ayyy midem bulandii bu ne yaaaaaaaaaaa boooooogayyyy igrencccc bidaha icmem
7lerden çok sıkıldım olmadı kendimi spora vurucamçünkü yemeğin suyunu ekmek banarak yiyenlerdenim
aa dşmş senişn beslenme seklin değişiktii hadi eylülde dal gibi kalcan inşallah kuzumm şu 70ten bi düşte artıkınnn
cok kötü bi durumbi kere cok kızmıştım ben gizli eskişehire gitmiş aradım bagırdım bagırdım kapattım sonra hırsımı alamadm bi daha aradm bagırdım fln ama tabi sabaha kalmadı sinirim
ertesi gün hasta olmşmuşşşş standart numarasıdır baktı yumuşamıyoum hemen hasta olur bende dayanamambak su an anlatınca sinirlendm nasıl affettim ben onu
Hahahahahahahahaahaçta yorumları gör
nefes almadm zaten hahahahahaah iy igrencms ya ise yaramazsa seni tohatlarm birinden cikarmam lazmbenden tam onu sorcaktımmm ictin mii burnunu tıkayıp
heh işte bende öyleyim küs kalamam sevmem huzursuz olurumBelami anaaaam bdvlerceeeehahahaha
kiz ben ciddi bisey olmazsa yarim saat gecmez biter benim icin kim.olursa olsn annem hep soyler bu huyumu cok sever
Esime mesela trip atmam ama sevgliyken baya surundurdum sirf surunsun diye taktikler uyguluyodumhahaha simdi anlatip guluyoruz
boyle seyler yasamadik esim mesafelidir genelde ondan sanirim ama olsaydiseen anladi
heeheeyy hemde ne ekilmekkkk hala şokundaydımahahahah aynı bende öyleyim herşey karşılıklı mı diyo evet dioyrum çıldırıyooff ekilmeeeeeek
biz birbirimizi salak falan diye seviyoruz o bizim icin iltifat yaniama ben ilk kez küfür ettim nasıl oldu nasıl cıktı bende anlamadım normalde hicccc küfür eden bi insan değilim nasıl deli ettiyse beni
bende bi kere denemiştimdeAyyy midem bulandii bu ne yaaaaaaaaaaa boooooogayyyy igrencccc bidaha icmem
önce hele bi düş 6lara sonra spora bakarız şimdi cok yorma kendini7lerden çok sıkıldım olmadı kendimi spora vurucam
7lerden çok sıkıldım olmadı kendimi spora vurucam
Hahahahahahahahaah
nefes almadm zaten hahahahahaah iy igrencms ya ise yaramazsa seni tohatlarm birinden cikarmam lazm
konu nerden buralar geldi bende anlamadım kuzu
heh işte bende öyleyim küs kalamam sevmem huzursuz olurum
önceden nişanllımla 1 saat küs kalamazdk şimdi uzatıyorum 2 3 ggün sürüyo anca bu kadar oluyo sence aha nasıl uzatabilirim
heeheeyy hemde ne ekilmekkkk hala şokundaydım
tabikide hersey karsılıklı yanlarına mı kalsınanlamaları lazım nasıl bi his oldugunu
bende bi kere denemiştimde
önce hele bi düş 6lara sonra spora bakarız şimdi cok yorma kendini
saattte geçmiyo dimi
Tartıda 69.9 gördüğüm gün çıkıp evin önüne halay çekeceğim
Tartıda 69.9 gördüğüm gün çıkıp evin önüne halay çekeceğim
yok anlatmam kendi aptallıgımınasıl ekildin anlatsana alllaaasen merah ittim
tey teyyyy
haftaya cuma 6ları görmüş olcaksn artık yetti
bende 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?