Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sonrasında uslu durdu ama o zaman küfür etmiştim cok zoruna gitmiş 1 sene bana allah belanı versin dedin diye gezdi
Belami anaaaam bdvlerceeee hahahaha
he yaaa sert olamıyorum kızamıyorum bende sinir oluyorum bu huyuma
kardeşim bile çözmş ki ben kızdıgımda karsımda gülüyo 2 dk sonra beraber gülüyo oluyoz
kiz ben ciddi bisey olmazsa yarim saat gecmez biter benim icin kim.olursa olsn annem hep soyler bu huyumu cok sever
Esime mesela trip atmam ama sevgliyken baya surundurdum sirf surunsun diye taktikler uyguluyodum hahaha simdi anlatip guluyoruz

evet seni düsünemiyorum

ahahahhahahahaha bende bi kere s.. git dedim nasıl dedıysem bende inanamıyorm
boyle seyler yasamadik esim mesafelidir genelde ondan sanirim ama olsaydi seen anladi

ahahahah aynı bende öyleyim herşey karşılıklı mı diyo evet dioyrum çıldırıyo off ekilmeeeeeek

bende inanamadım sana su an bnm küfürüm geri zekalı aptal falandır
biz birbirimizi salak falan diye seviyoruz o bizim icin iltifat yani ama ben ilk kez küfür ettim nasıl oldu nasıl cıktı bende anlamadım normalde hicccc küfür eden bi insan değilim nasıl deli ettiyse beni

anladım canım anlamaz olarmıyım

7lerden çok sıkıldım olmadı kendimi spora vurucam

heh işte bende öyleyim küs kalamam sevmem huzursuz olurum
önceden nişanllımla 1 saat küs kalamazdk şimdi uzatıyorum 2 3 ggün sürüyo anca bu kadar oluyo sence aha nasıl uzatabilirim

heeheeyy hemde ne ekilmekkkk hala şokundaydım
tabikide hersey karsılıklı yanlarına mı kalsın anlamaları lazım nasıl bi his oldugunu

Ayyy midem bulandii bu ne yaaaaaaaaaaa boooooog ayyyy igrencccc bidaha icmem
bende bi kere denemiştimde

7lerden çok sıkıldım olmadı kendimi spora vurucam
önce hele bi düş 6lara sonra spora bakarız şimdi cok yorma kendini
saattte geçmiyo dimi

nasıl ekildin anlatsana alllaaasen merah ittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…