- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.861
Oyuzden asiri kisinca korumada hemen artiya donusebiliyo. Mesela nisasta bile haftada bir tuketilebilir.
Bende gerginm keskem regl olsam
Bebncede ondan sismissindir
Ahhh caanmmmmmmm bizim yemekhanede cumrtesileri snitzelde olurdu baska seylerde ama cumrtesi yemekci bana snitzel yollardibiliyidi cunku aklima geldi ay bide ben kavurmali kasarli tost yerdim ayyy oeh guzeldi ondan sistim zaten
evet yapmiyorum sebebi var
evet aynen Dogru canim neyse zaten kirazida surda bir iki ay anca tüketebiliyoruz zatenHic bir bilgim yok muzu biliyorm aksam yenmez. Uzumu biliyorum kirazda olabilir tekrar bakmam lazm suan okadsr kuralli yapmadigim icin takmiyorum.
Meyve cok abartmadikca saglikli sonucta zarari olmaz.
Donerde severimmm bah simdibende bi ara tost döner fln cok sarmıştm sonra bütün ofisi vazgeçirdim şimdi kimse yemiyo
bizim fabrika lüx değeeell
Aynen yaaevet aynen Dogru canim neyse zaten kirazida surda bir iki ay anca tüketebiliyoruz zaten
çünkü yemeğin suyunu ekmek banarak yiyenlerdenimNeden peki
Hani vitamini suyundaydı
Yoksa kabuk muydu o
aa dşmş senişn beslenme seklin değişiktii hadi eylülde dal gibi kalcan inşallah kuzumm şu 70ten bi düşte artıkınnnher öğünümde var öğlen ve akşam olmak üzere demirim düşük ondan birde yumurta kalitesine yönelik beslendiriyor
cok kötü bi durumahahahha bende aynıbazen kavga edioyruz cemkriiyorum bagırıyorm sonra üzülmüstür diyorum hemen geri vitess of cok kotuuu
bana et ağır geliyo ekmek veya dürümleDonerde severimmm bah simdi
Ama tavuk doner yemem aslaa et yerim.
Disardaki tavuk donerleri kesinlikle yemeyin. Ben nerdeyse 5 6 yildir agzima surmuyodum en son birine eslik ettm israr etti ye diye sirf kirilmasn diye yedm hic begenmedm ki eskiden bayilirdim.
Ama et durum icinde tursu patates domates oohh yemedeeee yaninda yat
çünkü yemeğin suyunu ekmek banarak yiyenlerdenim
aa dşmş senişn beslenme seklin değişiktii hadi eylülde dal gibi kalcan inşallah kuzumm şu 70ten bi düşte artıkınnn
cok kötü bi durumbi kere cok kızmıştım ben gizli eskişehire gitmiş aradım bagırdım bagırdım kapattım sonra hırsımı alamadm bi daha aradm bagırdım fln ama tabi sabaha kalmadı sinirim
ertesi gün hasta olmşmuşşşş standart numarasıdır baktı yumuşamıyoum hemen hasta olur bende dayanamambak su an anlatınca sinirlendm nasıl affettim ben onu
bazen insanın basireti bağlanır ya hani elinde olmadan yapar öle olduoff bu affedilmez ama baknasıl affetin hakikaten
off bu affedilmez ama baknasıl affetin hakikaten
hemen yazayım üstünden geçmiş 2 senebdv lik konu
bazen insanın basireti bağlanır ya hani elinde olmadan yapar öle olduzaten gittiğinde öğrendim arabdan cıkamadı sürekli aradım kontrol ettim araba da oturdu hep
düüşünsene benim ondan gizli gittiğimierkekler bizim kadar olgun değil ama bizim bu affetmelerimiz saflık olarak düşünüyolar
en son geçen bi hata yaptı bagırdım dedim bu son bi daha aynı şey yaşanırsa gör bakalım seni kaybetmekten andıgın kadar korkuyo muymuşumayar verceksin arada
bdv lik konu
Sonrasinda yaptiysa evethemen yazayım üstünden geçmiş 2 senediyim nişanlım 2 sene öcne böyle yaptı affettim hata mı yaotm
Buda bdv lik misya bişey olcagından degıl aslında tabıkı gidebilir ama böyle gizli sakli yapnca insan işkilleniyo dimievet korkutucan arada kaybetmekten korksunlar yoksaaa ohohhooooooo baş edemeyiz valla biz yufka yürekle affedersek her hatayı bunlarda zaten affediyo diye yapar yapar dururlar geçen sene sözden önce 2 kız arkadaşıyla sarılıp fotoğraf cekinmisti 1 seneyi geçti ama heeeeer tartışmada fix söylerim zaten sildi kızlarıda artık korkudan kimseye yaklaşamıyo
bencede
ya bişey olcagından degıl aslında tabıkı gidebilir ama böyle gizli sakli yapnca insan işkilleniyo dimievet korkutucan arada kaybetmekten korksunlar yoksaaa ohohhooooooo baş edemeyiz valla biz yufka yürekle affedersek her hatayı bunlarda zaten affediyo diye yapar yapar dururlar geçen sene sözden önce 2 kız arkadaşıyla sarılıp fotoğraf cekinmisti 1 seneyi geçti ama heeeeer tartışmada fix söylerim zaten sildi kızlarıda artık korkudan kimseye yaklaşamıyo
bencede
Siz gercekten yumusahmisinizbnmkinde de vardı öle bi arkadas öle sarılma fln yokta mesajlaşıyodular kızla hani tekin olmayan bi kız belli yoksa sesimi cıkarmamkonusmuyolar şimdi artık niyeyseeee
bazen kızdan bahsedicek oluyorm neydi adı diyorum hemen söylüyo unutmamışında diyip vuruyorum bi tane
Sonrasinda yaptiysa evet
dimi bencede bak yine aklıma geldiBuda bdv lik mishahahaahahah
bnmkinde de vardı öle bi arkadas öle sarılma fln yokta mesajlaşıyodular kızla hani tekin olmayan bi kız belli yoksa sesimi cıkarmamkonusmuyolar şimdi artık niyeyseeee
bazen kızdan bahsedicek oluyorm neydi adı diyorum hemen söylüyo unutmamışında diyip vuruyorum bi tane
he yaaaSiz gercekten yumusahmisiniz
evet seni düsünemiyorumSiz gercekten yumusahmisiniz
sonrasında uslu durduama o zaman küfür etmiştim cok zoruna gitmiş 1 sene bana allah belanı versin dedin diye gezdi
aynı fikirdeyim hersey karsılıklıdimi bencede bak yine aklıma geldi
ben valla derim ne yalan söyliym kız arkadaş falan istemem benim öyle samimi erkek arkadaşım yoksa konuştuğum görüştüğüm onunda olamaz olmamalı
bırakta adını hatırlasın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?