Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee spor sonrasi en guzel ama açsan spor oncesi icin de guzel bence tadi da guzelmis ohhh 122 kalori iyi bence yimiyom kıtırık felan zayiflayip kuru kemik olacam

Bana başta çok göründü de diğer öğünlerden 20-30 bir şey kessem tutuyor 1200 falan

İçim darlandı olsa da yesek

50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur

görüürüz bebeğiiim dua oku bol bol içindeki sıkıntı içinde

ahahaha korkuyo bak hele yaaa

Bana da başta çok geldi ama düşününce her şeyin içinde az veya çok bir miktar var sonuçta, ekmekten çorbaya kadar
İlla ki 50 yapar

onun icindeki yag zararli degil ama yani ananas iyi yag yakiminda eee vicuda sonucda yag lazim bizim uzak durmamiz gereken kizartma yaglari yada cok asiri yagli yemekler, yoksa zeytinyag cig tükeltildiginde cok cok cok faydali
işte bunları hep okuyup öğrenmek lazım biz zeyinyağını gemlikten alıyoruz tereyağınıda annem kaymak alıp kendi yapıyo

evet yapıyomş grcekten zaten ben o kadar incelemiyorum ne varsa yiyoum ama sulu yemeklerin suyunu yemiyorum ben mesela tanelerini yer bırakırım

Oyuzden asiri kisinca korumada hemen artiya donusebiliyo. Mesela nisasta bile haftada bir tuketilebilir.
Bende gerginm keskem regl olsam
Bebncede ondan sismissindir
Ahhh caanmmmmmmm bizim yemekhanede cumrtesileri snitzelde olurdu baska seylerde ama cumrtesi yemekci bana snitzel yollardi biliyidi cunku aklima geldi ay bide ben kavurmali kasarli tost yerdim ayyy oeh guzeldi ondan sistim zaten
evet yapmiyorum sebebi var

her öğünümde var öğlen ve akşam olmak üzere demirim düşük ondan birde yumurta kalitesine yönelik beslendiriyor

Oyuzden asiri kisinca korumada hemen artiya donusebiliyo. Mesela nisasta bile haftada bir tuketilebilir.
Bende gerginm keskem regl olsam
Bebncede ondan sismissindir
ben seyinde cok faydali oldunu duymustum kiraz. yani bol bol kiraz yersen adetin daha erken gelirmis öyle bi özeligi varmis ama bilmioyrum ise yararmi. ben bu son günler asiri derece kiraz yedigim icin adetim bikac gün erken geldi ama onla ilgisi varmi bilmiorum tam olarak diyemem

Ya kirazi cok severm ama emzirirken okadar xok yedmki 1 kg yiyodum belki yana yana oyuzden kiraz bende.mimli hahahahahaahahah

ahahahha bende aynı bazen kavga edioyruz cemkriiyorum bagırıyorm sonra üzülmüstür diyorum hemen geri vitess of cok kotuuu

hahaha anladim canim ay bende cok seviom bi oturusda bi kg yiyom umarim cok kilo yapmaz
Hic bir bilgim yok muzu biliyorm aksam yenmez. Uzumu biliyorum kirazda olabilir tekrar bakmam lazm suan okadsr kuralli yapmadigim icin takmiyorum.
Meyve cok abartmadikca saglikli sonucta zarari olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…