- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.841
hayır olsun havadandır .... midem kötü oldu benim de sanırım kahve içtim bydıLorlu yulaf ve 2 3 cig fındık badem ceviz fistik yedim icimde bi sıkıntı varkeyifsizim nedensiz spora kalkamadim
Hee spor sonrasi en guzel ama açsan spor oncesi icin de guzel bencetadi da guzelmis ohhh 122 kalori iyi bence yimiyom kıtırık felan zayiflayip kuru kemik olacam
yanında bişi yok ama kahve içelim dedik çikolata yiyelim yanında dedim de vazgeçtim yemiyim dimi yemiyim
sende puding dene bence bak bugünde bkle yarına hazırla hemencik
ay evetttt onun yanına bide bahceden kopartılmş taze sogan yada sarımsaık yakışır
50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur
görüürüz bebeğiiim dua oku bol bol içindeki sıkıntı içinde
ahahaha korkuyo bak hele yaaa
işte bunları hep okuyup öğrenmek lazımonun icindeki yag zararli degil ama yani ananas iyi yag yakiminda eee vicuda sonucda yag lazim bizim uzak durmamiz gereken kizartma yaglari yada cok asiri yagli yemekler, yoksa zeytinyag cig tükeltildiginde cok cok cok faydali
Bana başta çok göründü de diğer öğünlerden 20-30 bir şey kessem tutuyor 1200 falan
İçim darlandı olsa da yesek
Bana da başta çok geldi ama düşününce her şeyin içinde az veya çok bir miktar var sonuçta, ekmekten çorbaya kadar
İlla ki 50 yapar
Oyuzden asiri kisinca korumada hemen artiya donusebiliyo. Mesela nisasta bile haftada bir tuketilebilir.evet haklisin canim korumasi cok zor olur sonradan, ay nebilim hemen gitsin diye ugrasiyorum ama buhafta tikandim ben nedense kendimi davul gibi sismis hissediyorumzaten regl olunca cok sinirli ve sismis olarak dolaniyorum ortalikda hic iyi degil buuu
Ahhh caanmmmmmmm bizim yemekhanede cumrtesileri snitzelde olurdu baska seylerde ama cumrtesi yemekci bana snitzel yollardihisdistan cevizinde cok oluyodur tabi dimi yağı yapılıyo sonuctaananas bide yag yakıcı bi meyve bak görüyo musun ben şok
he guru fasulye pilav makarna badılcann en lüksümüz kağıt kebabı falan işte
senin bu diyetisyen ablamız niye aynı öğüne lorla yogurt koymuş ki
evet yapmiyorum sebebi varben üzülüyom biri benden korkunca yada ben birine kızıncamesela nişanlıma bağırırım falna sonra ordan hemen uzaklaşmam lazım yoksa hemen yumuşuyorum üzgün görünce
evet o da olabilüüü mesela artık menülere yorum yapmıyosun
ucuz olur tabi soncta bi dana kuzu eti kadar lezzetli değillyani değildir diye düşüüyorm D
evet yapıyomş grcektenzaten ben o kadar incelemiyorum ne varsa yiyoum ama sulu yemeklerin suyunu yemiyorum ben mesela tanelerini yer bırakırım
her öğünümde var öğlen ve akşam olmak üzere demirim düşük ondan birde yumurta kalitesine yönelik beslendiriyorhisdistan cevizinde cok oluyodur tabi dimi yağı yapılıyo sonuctaananas bide yag yakıcı bi meyve bak görüyo musun ben şok
he guru fasulye pilav makarna badılcann en lüksümüz kağıt kebabı falan işte
senin bu diyetisyen ablamız niye aynı öğüne lorla yogurt koymuş ki
ayy çok kötü o tad neyse diyet döneminde az yemiş olursun en azındanSchonerDuft ben yemedim daha bir şey bir şey yiyesim yok ağzımda geçici diş var o da ilaçlı ilaç bir iğrenç kokuyor anlatamam cuma taksa da kurtulsam
ayy çok kötü o tad neyse diyet döneminde az yemiş olursun en azından
ben seyinde cok faydali oldunu duymustum kiraz. yani bol bol kiraz yersen adetin daha erken gelirmis öyle bi özeligi varmis ama bilmioyrum ise yararmi. ben bu son günler asiri derece kiraz yedigim icin adetim bikac gün erken geldi ama onla ilgisi varmi bilmiorum tam olarak diyememOyuzden asiri kisinca korumada hemen artiya donusebiliyo. Mesela nisasta bile haftada bir tuketilebilir.
Bende gerginm keskem regl olsam
Bebncede ondan sismissindir
bende mi yaptırsam ne yapsamZaten bu yıl verdiğim kilolar hep diş yaptırmaktandı
Ya kirazi cok severm ama emzirirken okadar xok yedmki 1 kg yiyodum belki yana yanaben seyinde cok faydali oldunu duymustum kiraz. yani bol bol kiraz yersen adetin daha erken gelirmis öyle bi özeligi varmis ama bilmioyrum ise yararmi. ben bu son günler asiri derece kiraz yedigim icin adetim bikac gün erken geldi ama onla ilgisi varmi bilmiorum tam olarak diyemem
ahahahha bende aynıben üzülüyom biri benden korkunca yada ben birine kızıncamesela nişanlıma bağırırım falna sonra ordan hemen uzaklaşmam lazım yoksa hemen yumuşuyorum üzgün görünce
evet o da olabilüüü mesela artık menülere yorum yapmıyosun
ucuz olur tabi soncta bi dana kuzu eti kadar lezzetli değillyani değildir diye düşüüyorm D
tıka burnunu öyle ic
afiyetler olsunsogusunda oyle icicem 3 yudumla mideyee
hahaha anladim canim ay bende cok seviom bi oturusda bi kg yiyomYa kirazi cok severm ama emzirirken okadar xok yedmki 1 kg yiyodum belki yana yanaoyuzden kiraz bende.mimli hahahahahaahahah
Hic bir bilgim yok muzu biliyorm aksam yenmez. Uzumu biliyorum kirazda olabilir tekrar bakmam lazm suan okadsr kuralli yapmadigim icin takmiyorum.hahaha anladim canim ay bende cok seviom bi oturusda bi kg yiyomumarim cok kilo yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?