- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.461
Korkkkktunmu gel opimguzel gizim ahilli gizim hep boyle tamammi sakin ben yokken salma tammi ahilli gizim
evet yaaa
o zaman bana bi 80 daha ekleyiver
Ne dedikodumukimin hakkinda
seni ayri ettim yasana ozel
Wc sorunu neyim halt ede bu kayisilarin ustuneaz önce ara öğün olarak 8 daha götürdüm
sevinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesu iciyom üstüne bolcana iyi oluyo
tamamdır o iş bendeeeee
Sen hep boyle ver pamuhlara sarariz seniay bu ilgi pek bi hoşuma gitti her hafta böyle olcaksa ben kilo veriyim sen yokken bende olmucam ama kilo almadan döncem
temem
tamam görmesinlerkıskanırlar simdi
Baya da iyi yemedim haaunuttum ben onu bak
hadi hadi güzel zayıfladın geneiyi zayıfladın hee baya zayıfladınnn yine daş oldun mu yoosam daha var mı
Ne dedikodumukimin hakkinda
seni ayri ettim yasana ozel
niye ya azicik yedim iste aaaa sendehiç beğenmedim
hahaha of evet... öyle yapcam zaten artik yediremez bana kimsecik bisey kuru kiz olmam lazim benimde yoksa bu is olmicak böyleAy bende tam tersi kvdemde az yiyom yemekleri cok guzel ama reddedebiliyom ama anamlarda makarnaya dayanamiyom ahahahahana yemegi gibisi yoh hersey guzel geliyo bide kalabalığız cok keyifli oluyo yemesi bu sefer yimim dayan yeme soyle kvdene kiz ben diyet yapiyorum di
evet yüklenin hatta yerden yere vurun beni lütfennnnn artik su 68 bi görmek istiyorum yaaaaaaa
Hedefine cok az var sakin ol stres yapma. Hedeflere gelnce herzaman zordur. Sen guzel beslen vericeksin ohooo ne ki okadarcik verirsinevet yüklenin hatta yerden yere vurun beni lütfennnnn artik su 68 bi görmek istiyorum yaaaaaaabuhafta 2 kilo versem ne güzel olurrrrr
Valla şunu da yiyim bunu da yiyim deyince insan yerinde sayiyo kilo inmiyo o yuzden yimiyom dicezhahaha of evet... öyle yapcam zaten artik yediremez bana kimsecik bisey kuru kiz olmam lazim benimde yoksa bu is olmicak böyle
Wc sorunu neyim halt ede bu kayisilarin ustune
Sen hep boyle ver pamuhlara sarariz senisok olduk ondan
Sakin almaaaa sakinnnnnnnnn
niye ya azicik yedim iste aaaa sende
poncikbirgelincik canim ben buaksam eve gidince 90 dakika yürüme ve kosma yapcam sonrasindada jilian 30 dakika eklersin bugün icin
sagol motivasionun icin canim ya, vallah kendimi berbat hissediom zaten bide kilo veremedim diye iyice sinir oldumHedefine cok az var sakin ol stres yapma. Hedeflere gelnce herzaman zordur. Sen guzel beslen vericeksin ohooo ne ki okadarcik verirsin
minik onlar bide tb ekmeginden kücücük tostcuk ikitanesi türkiyedeki bitane tost edero kadar tost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?