Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen benlen yarışma artik ben arayi baya açtim bekle bi haftaya poncikbirgelincik sana yetisir onlan yariş

Benim dünkü sporu iklidin mi70 dekika

Vay be ben listeye girdim costu buralar övmeyim diyom etmeyim diyom baskasi övsün beni diyom yohh duramiyom kendimi alkışlıyorum

Hersey iyi hos da 8 kayisi nedir puncuh afiyet ola

Yogurt kürü kiz 2 kasik yogurda 1 er cay kasigi toz zencefil zerdeçal ve tarcin atip yi yemelere küsen zaten ahahhahahahahahahhahah

cuma günküler eklencek kuzum son olarakkk yani bugün akşama kadar kesin olarak yapcakları spor varsa ekleyebilirisss

poncikbirgelincik ayyyy cok sevindmmmm bak kendine inandin olduuuuu bebegmmmm tebriklerrr haydin halayaaa kaptinn

teşekkür ediyoruuuuuumm
haydiinnn

yek yaaa tm 52 de beklerim gelirsin oraya
belki senden önce gelirim

tam halaylık vallaaa artık umutsuz gözlerle izliyodum bu hafta süper geldi

Kizlar tebrik ederim kg verenleri ama tabi ki SekerPancarii @justholdmetight @Yuzlesmegunu sizi daha cok tebrik ederimmm efferin hep boyleee eksilerle gelin bana

tabiki en çok beni tebrik etmen gerekirdi

Partisin dedigi gibim bit kurdeleyle neyim baglayaydin iyiydi ama olsun artik

bidaaki sefere

yarın gidicem artık cumartesileri gidiyorum

analdım kuzumm
Bende cok sivindimmm pincih oldun artikkk

pincih im

Hahahahahahaa valla bu hafta da olmasaydin ben boyle

en çok senden korkuma zaten

Sen benlen yarışma artik ben arayi baya açtim bekle bi haftaya poncikbirgelincik sana yetisir onlan yariş

yetişcem bu gidişle o 200 gram versin ben 1 kg

Benim dünkü sporu iklidin mi70 dekika
eklidim bibiğim

demek yumuşak olmamak lazımımış demek bagırcaz artık şimdi sıra Buki_89 de ona yükleniyok bu hafta

abartma sende aaa o yine bize yetişsin ama beraber gidek bende 53 olcam
Bdn yohumm ki ama bakicam heo bu kadar sk gelemesemde bakarim uzandigim zamanlar sen ben yokken vur kirbaci izin veriyorum
ettim yaaaaaa

Korkkkktunmu gel opim guzel gizim ahilli gizim hep boyle tamammi sakin ben yokken salma tammi ahilli gizim

Yogurt kürü kiz 2 kasik yogurda 1 er cay kasigi toz zencefil zerdeçal ve tarcin atip yi yemelere küsen zaten ahahhahahahahahahhahah
evet yaaa

o zaman bana bi 80 daha ekleyiver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…