- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.481
Takma ben takinca cok bazen takiliyodum. Senin cok az kaldi tartiya takilmaaaaa incelmek onemliiisagol motivasionun icin canim ya, vallah kendimi berbat hissediom zaten bide kilo veremedim diye iyice sinir oldum
minik onlar bide tb ekmeginden kücücük tostcuk ikitanesi türkiyedeki bitane tost eder
Hahahahahaha benim kg verenlere ilgim coktirrkalmadı zatibursadaki kayısı rezervinin %30unu ben iyyorum kayısı rezervi olurmu ya D :d
almıcam efendimpambıklara sarın benim hoşuma kaçıyo böyle
o kadar tost
tamam kuzum
evet:) insallah bi gelelim sonra ipin ucunu sIki sIKI tutarizValla şunu da yiyim bunu da yiyim deyince insan yerinde sayiyo kilo inmiyo o yuzden yimiyom dicezhedef kilomuza gelince yeriz zaten ertesi gunde dikkat edip az yeyince kilo olmuyo
ama yinede yemesem daha iyidi, bi kadin vardi zayiflama kocumu nedir su cümleyi kurmustu hic unutmuorum: zayiflamak istiosan ac gezeceksin, nefesinde aclik kokusu yoksa zayiflamada yok diye ay bi gülesim gelmistio zaman temem
tamam canim basaracagim insallahTakma ben takinca cok bazen takiliyodum. Senin cok az kaldi tartiya takilmaaaaa incelmek onemliii
Hahahahahaha benim kg verenlere ilgim coktirr
ama yinede yemesem daha iyidi, bi kadin vardi zayiflama kocumu nedir su cümleyi kurmustu hic unutmuorum: zayiflamak istiosan ac gezeceksin, nefesinde aclik kokusu yoksa zayiflamada yok diye ay bi gülesim gelmisti
kalmadı zatibursadaki kayısı rezervinin %30unu ben iyyorum kayısı rezervi olurmu ya D :d
almıcam efendimpambıklara sarın benim hoşuma kaçıyo böyle
o kadar tost
tamam kuzum
arada aç gezmek iyi olur kuzum aç kal bebeğim
ya ac mı gezelim simdi
Kizlar tebrik ederim kg verenleri ama tabi kiSekerPancarii Velvette @Yuzlesmegunu sizi daha cok tebrik ederimmm efferin hep boyleee eksilerle gelin bana
Teşekkürler kaptanımHaftaya daha büyük hedefler koyuyor ve gerçekleştiriyoruz biz de
adet oldun muHavaaa sicaaaak birsuru utum vaaaaariki gunum kaldi icimden bir ses kalk yap diyo sonra otur sicak zaten diyo
Yogurt kürü kiz 2 kasik yogurda 1 er cay kasigi toz zencefil zerdeçal ve tarcin atip yi yemelere küsen zaten ahahhahahahahahahhahah
Velvette :) uçabildiğin kadar uç bence. Bu hafta deneyelim bunu o zaman :)
Hee pul biber limonlusu da var o guzel bak duzenli yeyince indiriyo gobegiBunun bir de pul biberlisini duydum ben yağ yakıyormuş diye doğru mudur ki
Bu arada sen önceden takım kaptanıymışsın ben dün öğrendim ben şok
Ahaa beni kalbimden vurdun onu dusunuyodum suan hyr olmadmadet oldun mu
Ayy buralar iyi iki gundur esiyiiiiHavaaa sicaaaak birsuru utum vaaaaariki gunum kaldi icimden bir ses kalk yap diyo sonra otur sicak zaten diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?