- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.141
Var canim ama ben istemiyorum ceyiz alma ceyiz serme falan zaten bursada kimsesi yok sevdiceğimin evin anahtarlari bende bizim evimizde küçük koliler üst üste duruyodu odamda bende goturtturdum oraya açıldı valla odam iyi oldu simdi nisanran sonra beyaz esya mobilyalari falan alicaz ben kendim temizleyip yerlesti4ricm oyle ceyiz serme ceyiz alma istemiyorumkız ceyz alma yok mu szdeee niye oraya götürüyosun direkkk
Tartildim ama soylesem mi acepyazarsin tartilinca bende merak ettim simdi
Cok guzelkızlar nasılll güzel duruyo mu mumluklarımı böyle yapim diyoruummm
sagol bebegmmmm
oo ponncikim hosgeldin.yazdiklarini okudumm ayrica beni anmissin muckkkk
Kendim yapicam bebeğim hazır kına mumlugu alıp kurdele baglicam basit yanievet bulabilcenmi bunlardan?
Ay deme öyleeee ben hiç sevmem tuzsuz yemek salata ayran vsHayatımın en korkunç salatasını yedim
Yağ ve tuz koymadım kalorisi az olsun diye börülce ile ittirdim artık
En azından 5te yedim ama
20 dkya da çıkıp koşmaya başlayacağım
Hee diyysinnn ben hepsini yapicam bi dünya Çeyiz yaptm gözükmesin miVar canim ama ben istemiyorum ceyiz alma ceyiz serme falan zaten bursada kimsesi yok sevdiceğimin evin anahtarlari bende bizim evimizde küçük koliler üst üste duruyodu odamda bende goturtturdum oraya açıldı valla odam iyi oldu simdi nisanran sonra beyaz esya mobilyalari falan alicaz ben kendim temizleyip yerlesti4ricm oyle ceyiz serme ceyiz alma istemiyorum
Tartildim ama soylesem mi acep
Cok guzel
Ama çıkmasaydım artı olduğumda yüzde düşecekti ondan dolayı çıktım çünkülisteden cıkarsan aha böyle olur işte
ağlamaz mısın lütfeneve gidince uyursun kuzu az daha dur zaten 1 saatten az kaldı
heee gezmeleere gidince hemen bi unutmuş
bnmde hiç işim yok sıkışdım nette gexmekten nkah için elbise bakim dedim de bulamadm
Sürekli ara yoksa işin hallolmazMesele kafayi yastiga koyunca basliyor iste
Aradim ama mesgul dustu 7-8 kez hofff
Cok guzel oluyor o tatli istegini de keser regl donemi
Harikasin tatlimmmEvettt basladi bukiisimtum yorgunluga ragmen denize girdim yuzdum bi guzel kollarimi bacaklarimi agrittim uzaniyorum
Kac kiz,?Kizlae eve geldim süper bi kilodayim
Bi kere arti olursun sonra toparlardin kuzum keşke cikmasaydin bilseydim izin vermezdim ben cikmanaAma çıkmasaydım artı olduğumda yüzde düşecekti ondan dolayı çıktım çünkü
Sürekli ara yoksa işin hallolmaz
Kızlar spor listesi nerede ?
Ya beni 180 dk. Ekler misiniz. İki saattir pedal çeviriyorum. Bir saat daha yapıp zibarcam çünkü galiba aşırı halsizim jgggjj
Canim bak zorlama kendini gecende dedim cok kötü yaparsin bidaha senelerce cekersin agrinin gecmesini beklemem gerekio ve gectikden bir gün sonra basliysbilirsin yine kosuyaspor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
() poncikbirgelincik :
(80) Buki_89: 30+30+20
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
() denetim:
MOR TAKİM
(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180
PEMBE TAKİM: 409
MOR TAKIM: 837
Ripped in 30 Level 2 -1/6 tamam
Koşu - 2.47 km - 263 kalori - 17 dk
Yürüyüş - 4.27 km - 156 kalori - 43 dakika
Bugün çok koşamadım
Alt bacaklarımdaki kemikler acıdı dün de acımıştı ama zorlamıştım
Canim bak zorlama kendini gecende dedim cok kötü yaparsin bidaha senelerce cekersin agrinin gecmesini beklemem gerekio ve gectikden bir gün sonra basliysbilirsin yine kosuya
Olsun kuzum kimsenin hakkına girmemiş oldum en azındanBi kere arti olursun sonra toparlardin kuzum keşke cikmasaydin bilseydim izin vermezdim ben cikmana
Doğru da işte bende kimsenin hakkına girmek istemedimBence dekaptinn ın dediği gibi listede olunca insan bir şeyi yerken iki kere düşünüyor, öyle kaçamak yapamazdın
Doğru da işte bende kimsenin hakkına girmek istemedim
Doğru da işte bende kimsenin hakkına girmek istemedim
Kesinlikle katılıyorummm hakka girme olmuyo hepimiz arti çıkabiliyorz sonuçta insanlik hali bu hem olur mu arti da olsa eksi de olsa biz bi takımız öyle düşünme lütfenNe hakkı canım öyle düşünme
Biz bir takımız
Bir hafta bir kişi artı çıktı diye öyle düşünmez kimse
Kötü günde de iyi günde de takımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?