- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.121
tabikide hayırbisürü koli olcak evde çeyiz kolilerinden falan alcakmısın bana göre dunyanın en gereksiz şeyi
yaşayamıcam gibi geliyo niyeyse bugün cok bitkin halsiz uykusuzum
oo 2 haftada tabikide 68 olursunnn bu hafta güzel bi eksi bekliyorum sendennnnay evet cok güzel bi duygu hem ozamana Kadar 68 belki sabitlerimde iki hafta var nerdeyse imkansiz degil sonucda
tabikide hayır
boş liste cıkarttım içine koyduklarımı ona yazdı annem üstüne yapıştırdık yetet okoliye para mı vercem allasen
oo 2 haftada tabikide 68 olursunnn bu hafta güzel bi eksi bekliyorum sendennnn
yok kuzum normalde karışmaz bi ara aşırı karışıyodu sonra ben bi saldım kendimiiyi yapmissin canim normalde tam olarak nasil giyinmeni istio onlarin yaninda?
acik giyinmene falan karisiyomu normalde yani aile olmayan ortamlards?
cıkıyorumm ben kızlar kargo vermem lazım görüsürüzzzz
kız ceyz alma yok mu szdeee niye oraya götürüyosun direkkkvalla ya bide pahalı çöpe atcagım seye o parayı vermemben öyle bile yapmıyorum aldığımı kutuyla poşetle götürüyorum kendi evime koyuyorum nerde ne var Allah biliyo ama yerleşirken napcam hiç bilmiyorum
bende bekliyorum insallahtabikide hayır
boş liste cıkarttım içine koyduklarımı ona yazdı annem üstüne yapıştırdık yetet okoliye para mı vercem allasen
oo 2 haftada tabikide 68 olursunnn bu hafta güzel bi eksi bekliyorum sendennnn
yazarsin tartilinca bende merak ettim simdiinşallah bakayım kaç kiloyum çok merak ediyorum
ol artık inşallahhhbende bekliyorum insallah
hahahah anladim canim ozaman iyi:)yok kuzum normalde karışmaz bi ara aşırı karışıyodu sonra ben bi saldım kendimişimdi kendi diyo yap et istersen diye d :
ivit bende iciom vallah ama yemeyi kesmedik ce hicbisey ise yaramio ben onu anladimol artık inşallahhhbu içtiğim limonlu sular işe yaramalı bnde zayıflamalıyım
ya evet dogruuuu yemeyi kesmek lazımmmmivit bende iciom vallah ama yemeyi kesmedik ce hicbisey ise yaramio ben onu anladimne varsa su bogazda var. Acik tutmaliyiz
aaa cook güzel severim ben böyle renkli renkli hos Durmus cokkızlar nasılll güzel duruyo mu mumluklarımı böyle yapim diyoruummm
Evett dimi değişikte duruyooaaa cook güzel severim ben böyle renkli renkli hos Durmus cok
evet bulabilcenmi bunlardan?Evett dimi değişikte duruyoo
Bebegimmmm iyi eğlenceler
tebrik ediyorumhep soğandan bunlar
görmedim kietiketlemis miydin beni sonuç zaten değismiyodu
sevınmıstımmmüzdün
ben kilo verdim ya hep ondan bunlartebrik ediyorum ve başarılarımızın devamını diliyorommmm
benim hedefim 57,9 yu yalnız
o neyn ki ben mi yazdım
ben olsam almazdım canım senin sorunun zaten sıkılasmak youtubedaki videolar daha etkili olur bence yürüyüs bandına milyarlarca para verip o kadar yer kaplattırtmazdım heralde
kfcben çok severdim önceden en son bi kere yedim bi soğuma geldi iyikide geldi
iyi tatiller iyi eğlenceler canımbol bol fotoğraf çekin
oo ponncikim hosgeldin.
tatil basladimi canimsagol bebegmmmm
oo ponncikim hosgeldin.yazdiklarini okudumm ayrica beni anmissin muckkkk
Evettt basladi bukiisimtatil basladimi canim
ayy dimi o uyuma faslıııımelisa cayı fln içsen yatmana yakın kuzum hem sakinleştirici etkisi var erkende uyursun belki
siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D:
ooovvv imkansızz yapamamm
sen 4 te cıkmıyo muydun bebeğim
eylül sonunda olcak kuzum var dahaben nikahla dini nikah aynı gün istiyorum o yüzden düzgün bişey olması lazım kapalı usturupluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?