- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.161
Bende jillilerle basladim yürü vanillammm dogru yoldasinArkandan geliyorum takipçinim pıncır idolümsün
Ay çok görünmedi bana o kadar da normal yemişsin gibi
Ara bile yok yani
Belki de ondan hala eriyemedim ben de
Su mu içmedin de öyle + oldun acaba
Esim gunduzleri evde ya ben anca bu saate gelebiliyom
Cok zorlama kuzum sakatlanirsan spora ara vermek zorunda kalırsın o daha kötü olurspor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
() poncikbirgelincik :
(80) Buki_89: 30+30+20
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
() denetim:
MOR TAKİM
(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180
PEMBE TAKİM: 409
MOR TAKIM: 837
Ripped in 30 Level 2 -1/6 tamam
Koşu - 2.47 km - 263 kalori - 17 dk
Yürüyüş - 4.27 km - 156 kalori - 43 dakika
Bugün çok koşamadım
Alt bacaklarımdaki kemikler acıdı dün de acımıştı ama zorlamıştım
Ne hakkı canım öyle düşünme
Biz bir takımız
Bir hafta bir kişi artı çıktı diye öyle düşünmez kimse
Kötü günde de iyi günde de takımız
O yüzden çıktım valla neyse toparlarım regli oldum şişlik iner sanırm cumaya kadar akşamları da yemicim birşey umarım 71i görürüm hemencikKesinlikle katılıyorummm hakka girme olmuyo hepimiz arti çıkabiliyorz sonuçta insanlik hali bu hem olur mu arti da olsa eksi de olsa biz bi takımız öyle düşünme lütfen
snde mi spor yapsan artıkCok zorlama kuzum sakatlanirsan spora ara vermek zorunda kalırsın o daha kötü olur
hadi inşallahh kuzuummO yüzden çıktım valla neyse toparlarım regli oldum şişlik iner sanırm cumaya kadar akşamları da yemicim birşey umarım 71i görürüm hemencik
bnmde işim yok gibi bugün yenisi gelmezse eğerGünaydın kızlar bugün de yoğun geçecek pek gelemeyebilirim... iki stajer olunca kendime zaman ayıramıyorum
kaçsın şu an kuzu zaten cok iyi kilo veriysun ne bu aceleeKızlar günaydın
Benim de yoğun günüm olacak
Artık tatil gelsin çalışmaktan bıktım.
Bir de kiloları vereyim artık yeter ya bu 80 kg olayım
o mercimek köfteleri ne ordaMenü
Kahvaltı
Yulaf ezmesi
Portakal suyu
muz
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Zeytinyağlı tabağı
( Biber dolması, 1 kaşık havuç yogurtlama, semizotu salatası, iki mercimek köfte, 1 kaşık kısır, çoban salata, 1 kaşık patates salatası, enginar )
Soda
Akşam
Mercimek yemeği
Yogurt
kesinlikle bir iki gün sakin yürüme yavas tempodada yürüme bisiklet eger cevirirken oralarin aciyosa onuda yapma ama acimiosa yap... hmm yerine ne yapabilirsin evde hareketler yapsan göbek icin vs yada dans et mesela oda iyi gelebilir tabi ayagini yormadan denemen lazimO zaman ne yapayım yerine kilo vermek için
Yürüsem mesela daha çok yürüsem?
Veya bisiklet çevirsem yavaş tempoda?
börek ve pilav ayni günde berbat eder zaten ortaligi:) hamur islerinden Beyaz seylerden kacinman lazim canimmmsabah:1yumurta 2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:1 kase corba 4 kaşık pilav yarım kase k.fasulye cacık
akşam:2.5dilim börek
sonuc+200
bayılıcam sinirden yaaa bu sıcakta nasıl yiyiebiliyorum bende anlamadım
börek pilav artı ekmekbörek ve pilav ayni günde berbat eder zaten ortaligi:) hamur islerinden Beyaz seylerden kacinman lazim canimmm
Sabah umarim yulaf ezmesi miktarin azdir cünkü hkalori bakimindan zaten yüksek yulaf saglikli olsada bide üstüne hem muz hem portakal suyu fazla gibi geldi bana muz veya prtakal suyunu ayri günlerde yapsaydin daha iyi gibime geldi...Menü
Kahvaltı
Yulaf ezmesi
Portakal suyu
muz
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Zeytinyağlı tabağı
( Biber dolması, 1 kaşık havuç yogurtlama, semizotu salatası, iki mercimek köfte, 1 kaşık kısır, çoban salata, 1 kaşık patates salatası, enginar )
Soda
Akşam
Mercimek yemeği
Yogurt
ufff bide ekmek amannn allahimmmmbörek pilav artı ekmekakşam yine yazcam menümü öğle yemeğim güzel oldugunda akşamda cok yeme ihtiyacı duymuyorum niyeyse ama psikolojik galiba öğle kötü geçti mi akşamda batırıyorum
O yüzden çıktım valla neyse toparlarım regli oldum şişlik iner sanırm cumaya kadar akşamları da yemicim birşey umarım 71i görürüm hemencik
sabah:1yumurta 2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:1 kase corba 4 kaşık pilav yarım kase k.fasulye cacık
akşam:2.5dilim börek
sonuc+200
bayılıcam sinirden yaaa bu sıcakta nasıl yiyiebiliyorum bende anlamadım
kesinlikle bir iki gün sakin yürüme yavas tempodada yürüme bisiklet eger cevirirken oralarin aciyosa onuda yapma ama acimiosa yap... hmm yerine ne yapabilirsin evde hareketler yapsan göbek icin vs yada dans et mesela oda iyi gelebilir tabi ayagini yormadan denemen lazim
evet bak karin göbek yap bence en azindan bir iki gün sonrasinda daha kötü olmasin herseyRegl biter bitmez görebilirsin bence atıştırmalıklara dikkat ettikten sonra
Kaptan bu ne
Pilav, ekmek ve börek
Tamam acımazsa yapıcam öyleEvet ağırlıkla karın-göbek de çalışabilirim
ufff bide ekmek amannn allahimmmm
he dün sacmaladmRegl biter bitmez görebilirsin bence atıştırmalıklara dikkat ettikten sonra
Kaptan bu ne
Pilav, ekmek ve börek
Tamam acımazsa yapıcam öyleEvet ağırlıkla karın-göbek de çalışabilirim
güzel begendm corba olması kurtardı bnm acımdanBende yazayim hemen menümü
Sabah protein yogurdu ve kahve
ögle bir haslanmis yumurta ve bir avuc Kadar kiraz
aksam bi dilimden biraz fazla kavun ve tuzsuz yagsiz peynir (busefer yagsizini aldim) bide sirfkaptinn kizmasin diye co rba ictim ama coook az
Varsnde mi spor yapsan artıksiftah yok bu haftadan
hadi inşallahh kuzuumm
bnmde işim yok gibi bugün yenisi gelmezse eğer
kaçsın şu an kuzu zaten cok iyi kilo veriysun ne bu acelee
o mercimek köfteleri ne ordahemde dolma da varmışi bide kısırda var bu nasıl menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?