- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.101
hiii anladim biz dini nikahi dügün günü yapmistik gelinligimin üstüne bi sal atilar bide duvagimi örtüler o sekil oldu... hmm anladim aslinda dini nikah yapilacagi an üstünü degisebilirsin kuzenim öyle yapmisti oda nikah günü dini nikah yapti nikahda normal bi elbise giydi sonrasinda üstünü degisti, hani daha kapali bi elibise bulmakda zorlanirsan diye söylim dedimayy dimi o uyuma faslıııımelisa cayı fln içsen yatmana yakın kuzum hem sakinleştirici etkisi var erkende uyursun belki
siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D:
ooovvv imkansızz yapamamm
sen 4 te cıkmıyo muydun bebeğim
eylül sonunda olcak kuzum var dahaben nikahla dini nikah aynı gün istiyorum o yüzden düzgün bişey olması lazım kapalı usturupluu
bakalim bende nasil yapcam hicbilmioyrum
yime sakinnnnnndüsünüyorum
5te kuzum kafama göre ama bazen erken cıkyorm
valla bakıyorum kuzum işte ne denk gelirse alcamhiii anladim biz dini nikahi dügün günü yapmistik gelinligimin üstüne bi sal atilar bide duvagimi örtüler o sekil oldu... hmm anladim aslinda dini nikah yapilacagi an üstünü degisebilirsin kuzenim öyle yapmisti oda nikah günü dini nikah yapti nikahda normal bi elbise giydi sonrasinda üstünü degisti, hani daha kapali bi elibise bulmakda zorlanirsan diye söylim dedim
kiz ben bu gazla sunumu birak gider buranin basina gecerim sef ilan ederim kendimiyaaprsınn yaparsınnn heyytt beee senin için iş bile değil o aslanım koccummm
oh ne güzel valllaaaaee naptın yemedin dimi abur cuburr
yime sakinnnnnn
hahahaah niye begenmio kiz cokmu tarz takilio seninkivalla bakıyorum kuzum işte ne denk gelirse alcamnişanllıma begendiremiyorum en son aldım bunu dicem kalcak öleee
işe yaradı demekkiz ben bu gazla sunumu birak gider buranin basina gecerim sef ilan ederim kendimi
aferin gızımaaaayimedimmmmmmmm
aferin kiz yersen gecen haftaki gibi bi basari sevinci yasiyamassin bakyimedimmmmmmmm
evet aynen canim o gün söyle güzel bi kiyafet sac bas halledim havam olsun acikişe yaradı demeksadece kendini güzel hissedicek bi kıyafet giyiceksin hani özgüven cok öenmliymiş çünkü böyle konularda bide önden eşinle bi prova yapın o dinlesin seni oldu bittiiiii
normlde değilde akrabalarının yanında usturuplu giyinmemi istiyohahahaah niye begenmio kiz cokmu tarz takilio seninki
aynennn zaten kendini iyi hissettiğinde hersey daha iyi olurevet aynen canim o gün söyle güzel bi kiyafet sac bas halledim havam olsun acik
hahaha anladim alisir alisir, sen yavastan istedigini ufak ufak giymeye baslarsan öyle ortamlarda alisir:)normlde değilde akrabalarının yanında usturuplu giyinmemi istiyoama yavas yavas kendim gibi giyinmeye başladım o da alışıyo işte belki o zaman a kadar aşarız bu konuyu da istediğimi giyerim
işe yaradı demeksadece kendini güzel hissedicek bi kıyafet giyiceksin hani özgüven cok öenmliymiş çünkü böyle konularda bide önden eşinle bi prova yapın o dinlesin seni oldu bittiiiii
aferin gızımaaaa
kuzu dün plastik esyalarımı kutuladım 3 kutu cıktı ve daha bi sürüsü dısarda kaldı
aferin kiz yersen gecen haftaki gibi bi basari sevinci yasiyamassin bak
ay evet cok güzel bi duygu hem ozamana Kadar 68 belki sabitlerimde iki hafta var nerdeyse imkansiz degil sonucdaaynennn zaten kendini iyi hissettiğinde hersey daha iyi olurbide zayıfladın da şimdi elbiselerin içinde daha güzel durcaksın
öyle düsünme eve gidince dinlenirsin yarin enerjin yerine gelir kesinbisürü koli olcak evde çeyiz kolilerinden falan alcakmısın bana göre dunyanın en gereksiz şeyi
yaşayamıcam gibi geliyo niyeyse bugün cok bitkin halsiz uykusuzum
dün kot tshirt gittim akrabalarının yanına bence gayet alıştı gibihahaha anladim alisir alisir, sen yavastan istedigini ufak ufak giymeye baslarsan öyle ortamlarda alisir:)
iyi yapmissin canim normalde tam olarak nasil giyinmeni istio onlarin yaninda?dün kot tshirt gittim akrabalarının yanına bence gayet alıştı gibi
öyle düsünme eve gidince dinlenirsin yarin enerjin yerine gelir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?