Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiii anladim biz dini nikahi dügün günü yapmistik gelinligimin üstüne bi sal atilar bide duvagimi örtüler o sekil oldu... hmm anladim aslinda dini nikah yapilacagi an üstünü degisebilirsin kuzenim öyle yapmisti oda nikah günü dini nikah yapti nikahda normal bi elbise giydi sonrasinda üstünü degisti, hani daha kapali bi elibise bulmakda zorlanirsan diye söylim dedim

valla bakıyorum kuzum işte ne denk gelirse alcam nişanllıma begendiremiyorum en son aldım bunu dicem kalcak öleee

kiz ben bu gazla sunumu birak gider buranin basina gecerim sef ilan ederim kendimi
işe yaradı demek sadece kendini güzel hissedicek bi kıyafet giyiceksin hani özgüven cok öenmliymiş çünkü böyle konularda bide önden eşinle bi prova yapın o dinlesin seni oldu bittiiiii

aferin gızımaaaa
kuzu dün plastik esyalarımı kutuladım 3 kutu cıktı ve daha bi sürüsü dısarda kaldı

işe yaradı demek sadece kendini güzel hissedicek bi kıyafet giyiceksin hani özgüven cok öenmliymiş çünkü böyle konularda bide önden eşinle bi prova yapın o dinlesin seni oldu bittiiiii
evet aynen canim o gün söyle güzel bi kiyafet sac bas halledim havam olsun acik

hahahaah niye begenmio kiz cokmu tarz takilio seninki
normlde değilde akrabalarının yanında usturuplu giyinmemi istiyo ama yavas yavas kendim gibi giyinmeye başladım o da alışıyo işte belki o zaman a kadar aşarız bu konuyu da istediğimi giyerim

normlde değilde akrabalarının yanında usturuplu giyinmemi istiyo ama yavas yavas kendim gibi giyinmeye başladım o da alışıyo işte belki o zaman a kadar aşarız bu konuyu da istediğimi giyerim
hahaha anladim alisir alisir, sen yavastan istedigini ufak ufak giymeye baslarsan öyle ortamlarda alisir:)

bisürü koli olcak evde çeyiz kolilerinden falan alcakmısın bana göre dunyanın en gereksiz şeyi

aferin kiz yersen gecen haftaki gibi bi basari sevinci yasiyamassin bak

yaşayamıcam gibi geliyo niyeyse bugün cok bitkin halsiz uykusuzum

spor yarışması(08-14)

PEMBE TAKİM

() poncikbirgelincik :
(80) Buki_89: 30+30+20
(234) justholdmetight: 142 + 92
() denetim:

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(467) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287

PEMBE TAKİM: 314
MOR TAKIM: 657

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…