- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.201
gözün ydın kuzum
Giniydin pincikoGünaydın kızlaaaaaarrrrr
menümü yazcam şindi tokatlayın beni
Kendim yapicam bebeğim hazır kına mumlugu alıp kurdele baglicam basit yani
Ay deme öyleeee ben hiç sevmem tuzsuz yemek salata ayran vs
Hee diyysinnn ben hepsini yapicam bi dünya Çeyiz yaptm gözükmesin mi
58,3tüm akşam eve gittiğimde bu sabahta öyle yani cumaya göre -300 dün akşam düzgün yeseydim dahada düşerdi ama yemedimKac kiz,?
Sabah 8
1 haşlanmış yumurta - 75
Yarım dilim beyaz peynir - 46
2 h.f. salam - 16
Yarım domates - 7
1 tt ekmek - 67
1 hurma - 42
1 kayısı - 25
Toplam: 278
Saat 11.30
Yarım içim fit süt - 125
Saat 13
4 yk kepekli makarna - 100
4 köfte - 201
Toplam: 301
Saat 15
6 badem - 66
Saat 17 Akşam
Bir tabak börülce - 187
1 tabak salata - 42
4 yk yoğurt - 112
Toplam: 341
Gün toplam: 1191
sende olmasan napardımspor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
() poncikbirgelincik :
(80) Buki_89: 30+30+20
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
() denetim:
MOR TAKİM
(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180
PEMBE TAKİM: 409
MOR TAKIM: 837
Ripped in 30 Level 2 -1/6 tamam
Koşu - 2.47 km - 263 kalori - 17 dk
Yürüyüş - 4.27 km - 156 kalori - 43 dakika
Bugün çok koşamadım
Alt bacaklarımdaki kemikler acıdı dün de acımıştı ama zorlamıştım
Ne hakkı canım öyle düşünme
Biz bir takımız
Bir hafta bir kişi artı çıktı diye öyle düşünmez kimse
Kötü günde de iyi günde de takımız
Esim gunduzleri evde ya ben anca bu saate gelebiliyomtemizlik yaptim belim cok agriyo regl yakin sinirliyim gerginim herseye ağlayasımmmm geliyo
Menü
Kahvaltı
Yulaf ezmesi
Portakal suyu
muz
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Zeytinyağlı tabağı
( Biber dolması, 1 kaşık havuç yogurtlama, semizotu salatası, iki mercimek köfte, 1 kaşık kısır, çoban salata, 1 kaşık patates salatası, enginar )
Soda
Akşam
Mercimek yemeği
Yogurt
günaydın kızlaarr işe geldiim kahvaltımı yaptıımmm çayımı içiyorumsiz napıyosunuzz
hadi size nasıl kilo alınır menümü yazayımyine aldm çünkülüm
bu nedir yasabah:1yumurta 2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:1 kase corba 4 kaşık pilav yarım kase k.fasulye cacık
akşam:2.5dilim börek
sonuc+200
bayılıcam sinirden yaaa bu sıcakta nasıl yiyiebiliyorum bende anlamadım
Sabah umarim yulaf ezmesi miktarin azdir cünkü hkalori bakimindan zaten yüksek yulaf saglikli olsada bide üstüne hem muz hem portakal suyu fazla gibi geldi bana muz veya prtakal suyunu ayri günlerde yapsaydin daha iyi gibime geldi...
Ögleye hic girmiorum hem dolma hem mercimek hem kisir, fazla geldi...
Bende yazayim hemen menümü
Sabah protein yogurdu ve kahve
ögle bir haslanmis yumurta ve bir avuc Kadar kiraz
aksam bi dilimden biraz fazla kavun ve tuzsuz yagsiz peynir (busefer yagsizini aldim) bide sirfkaptinn kizmasin diye co rba ictim ama coook az
HAL-LET-TİM
ŞÜKÜRLER OLSUN
Hallettim!!!!!!!!!!
dün bende kahve dışında hiç şeker tüketmedimYapıyorum ya 4. gün bugün yemedim hiç tatlılı bir şey yani meyve hariç pof
Reglden sonra yaparsın sen de olmadı
anlamadım ama hayırlısı artıkValla şükür sorularıma cevap alabildim artık başlayabilirim vize işlerine
Yalnız işte dediğim gibi bana kimse söylemedi vize tarihini erkenden al diye sistem değişmiş
Şimdi vize tarihi kovalamam gerekiyor
En erken 31 Ağustosa bulabildim randevu ya
11 Eylülde gidiyorum ben
Geçen sefer 3 günde çıkmıştı bu sefer de öyle olur umarım
Ya da hep kontrol edeceğim işte daha erken tarihte başkası iptal eder mi diye
ahahahBugun de 15 dk yapip şok etkisi yaratacam sende
öptüm kuzuuumm kolay gelsiinnKizlaer benimde bugün coook karisik islerim var kafami toparlamam lazim iyice karistim:) fazla ugriyamayabilirim öptm sizi
ya niye ağlıyosun kiBende iki gündür hic iyi degilim yeme konusundaregl olcam ama bu sefer cok depresifim her seye ağlıyorum sebepsiz ağlıyorum abur cubur yedim bissuru yeyince daha kötü hissettim verdigim kiloyu geri alcam diye bugunden cok dikkat edicem söz cumaya guzel bi eksiyle gelcem
Bende iki gündür hic iyi degilim yeme konusundaregl olcam ama bu sefer cok depresifim her seye ağlıyorum sebepsiz ağlıyorum abur cubur yedim bissuru yeyince daha kötü hissettim verdigim kiloyu geri alcam diye bugunden cok dikkat edicem söz cumaya guzel bi eksiyle gelcem
he yap görsünlerbende yapcam gelen görür ama öyle seremem ya uğraşamam
58,3tüm akşam eve gittiğimde bu sabahta öyle yani cumaya göre -300 dün akşam düzgün yeseydim dahada düşerdi ama yemedim
sende olmasan napardım
o zaman biz bu hafta görüşemeyik
ben menünü beğendim canım öğlen yemişsin o kadar bişey olmaz bence ekmek falanda yok
bu nedir yarezil bi menü ekmek pilav börek
yulaf tek yenmiyo canım ya çok kötü oluyo belki oda yiyememistirrr
öğlen menüsü bitek bana mı iyi geldiöğlen o kadarcık yesin nolcak ekmek yemiyo bişey yemiyo
çok yetersiz
neyi hallettin kız
Bugun yapcam spor söz 1 saat agirlik caliscam zaten 3 gundur calismiyomdün bende kahve dışında hiç şeker tüketmedim
anlamadım ama hayırlısı artıktakip et herseyi ki aksilik cıkmasınn
ahahahvalla bu hafta süper gidiyosun binci
öptüm kuzuuumm kolay gelsiinn
ya niye ağlıyosun kiyapma öle şiilee kızında üzülür bak sonra cokta yeme ayyy nazara geldi takım
he yap görsünler
pof sorma menümüüüü karıştı dünde bugün iyiyim yeşil çayımı yudumluyorum şu an
Yaa niye yiyom diye uzgunken yiyom stresliyken yiyom yani ne geregi var istahin kesilsin acikkız sen zayıfsın nolucak 2 kg alsan hemen verirsin canını sıkıcak ne var üzme kendini arada geliyolar banada oluyo ama onun altında yatan başka bi sebep vardır başka seye üzüyorsundur kendini üzülme
menü yaz bakim neler yedinBugun yapcam spor söz 1 saat agirlik caliscam zaten 3 gundur calismiyomayy bilmiyom yaa hic iyi degilim bu aralar cok yimicemmmm ayy ne guzel 52.9 olmustum cumaya 52 lerde olcam yine ve haftasonu falan kacamak yok bana
hee bana diyonda maşallah senin menüde pek parlak değilDünkü menüm;
Sabah
4 tane bisküvi, şekersiz nescafe
(evden 5 30da çıktım o saatte canım bişey istemedi sonrasındada işe geldim poğaça börek yemek istemedim)
Öğlen
1 tabak sebzeli et yemeği
yarımdan az kaseyle tavuk çorbası (tuzluydu tavuklarını yedim bıraktım)
4 yk yoğurt
Ara
1 paket form çubuk
Akşam
3 tane kücük fıstıklı lokum
1 tane oreolu kornet
2,5 litreye yakın su şekersiz çay
kilom 58,3 yani -300
Yazim mi emin msnmenü yaz bakim neler yedintoparlarsn daha bugün salı ama moralini yüksek tuttt
hee bana diyonda maşallah senin menüde pek parlak değil
kız yok ahahhahYaa niye yiyom diye uzgunken yiyom stresliyken yiyom yani ne geregi var istahin kesilsin acikhee bana da geldiler bu ara havuza götürüyüm diyo eşim degisiklik olur diyo hic yuzmedim ama cok istiyom ya bogulursam
menü yaz bakim neler yedintoparlarsn daha bugün salı ama moralini yüksek tuttt
hee bana diyonda maşallah senin menüde pek parlak değil
ben 6 ay listeye girememafiyet olsun kaç kilosunbence sen listeye gir artık iyice cozuttun
ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnızYaa niye yiyom diye uzgunken yiyom stresliyken yiyom yani ne geregi var istahin kesilsin acikhee bana da geldiler bu ara havuza götürüyüm diyo eşim degisiklik olur diyo hic yuzmedim ama cok istiyom ya bogulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?