Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlaer benimde bugün coook karisik islerim var kafami toparlamam lazim iyice karistim:) fazla ugriyamayabilirim öptm sizi

Bende iki gündür hic iyi degilim yeme konusunda regl olcam ama bu sefer cok depresifim her seye ağlıyorum sebepsiz ağlıyorum abur cubur yedim bissuru yeyince daha kötü hissettim verdigim kiloyu geri alcam diye bugunden cok dikkat edicem söz cumaya guzel bi eksiyle gelcem

Kendim yapicam bebeğim hazır kına mumlugu alıp kurdele baglicam basit yani

Ay deme öyleeee ben hiç sevmem tuzsuz yemek salata ayran vs

Hee diyysinnn ben hepsini yapicam bi dünya Çeyiz yaptm gözükmesin mi

bende yapcam gelen görür ama öyle seremem ya uğraşamam

58,3tüm akşam eve gittiğimde bu sabahta öyle yani cumaya göre -300 dün akşam düzgün yeseydim dahada düşerdi ama yemedim

sende olmasan napardım

Ne hakkı canım öyle düşünme
Biz bir takımız
Bir hafta bir kişi artı çıktı diye öyle düşünmez kimse
Kötü günde de iyi günde de takımız

Esim gunduzleri evde ya ben anca bu saate gelebiliyom temizlik yaptim belim cok agriyo regl yakin sinirliyim gerginim herseye ağlayasımmmm geliyo

o zaman biz bu hafta görüşemeyik

ben menünü beğendim canım öğlen yemişsin o kadar bişey olmaz bence ekmek falanda yok

günaydın kızlaarr işe geldiim kahvaltımı yaptıımmm çayımı içiyorum siz napıyosunuzz
hadi size nasıl kilo alınır menümü yazayım yine aldm çünkülüm

sabah:1yumurta 2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:1 kase corba 4 kaşık pilav yarım kase k.fasulye cacık
akşam:2.5dilim börek

sonuc +200
bayılıcam sinirden yaaa bu sıcakta nasıl yiyiebiliyorum bende anlamadım
bu nedir ya rezil bi menü ekmek pilav börek

yulaf tek yenmiyo canım ya çok kötü oluyo belki oda yiyememistirrr
öğlen menüsü bitek bana mı iyi geldi öğlen o kadarcık yesin nolcak ekmek yemiyo bişey yemiyo

çok yetersiz

HAL-LET-TİM

ŞÜKÜRLER OLSUN

Hallettim!!!!!!!!!!

neyi hallettin kız

Yapıyorum ya 4. gün bugün yemedim hiç tatlılı bir şey yani meyve hariç pof

Reglden sonra yaparsın sen de olmadı
dün bende kahve dışında hiç şeker tüketmedim

anlamadım ama hayırlısı artık takip et herseyi ki aksilik cıkmasınn

Bugun de 15 dk yapip şok etkisi yaratacam sende
ahahah valla bu hafta süper gidiyosun binci

Kizlaer benimde bugün coook karisik islerim var kafami toparlamam lazim iyice karistim:) fazla ugriyamayabilirim öptm sizi
öptüm kuzuuumm kolay gelsiinn

ya niye ağlıyosun ki yapma öle şiilee kızında üzülür bak sonra cokta yeme ayyy nazara geldi takım

spor yarışması(08-14)

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(140) Buki_89: 30+30+20+60
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180

PEMBE TAKİM: 729
MOR TAKIM: 837

kız sen zayıfsın nolucak 2 kg alsan hemen verirsin canını sıkıcak ne var üzme kendini arada geliyolar banada oluyo ama onun altında yatan başka bi sebep vardır başka seye üzüyorsundur kendini üzülme

he yap görsünler
pof sorma menümüüüü karıştı dünde bugün iyiyim yeşil çayımı yudumluyorum şu an

Bugun yapcam spor söz 1 saat agirlik caliscam zaten 3 gundur calismiyom ayy bilmiyom yaa hic iyi degilim bu aralar cok yimicemmmm ayy ne guzel 52.9 olmustum cumaya 52 lerde olcam yineve haftasonu falan kacamak yok bana

Dünkü menüm;

Sabah
4 tane bisküvi, şekersiz nescafe
(evden 5 30da çıktım o saatte canım bişey istemedi sonrasındada işe geldim poğaça börek yemek istemedim)

Öğlen

1 tabak sebzeli et yemeği
yarımdan az kaseyle tavuk çorbası (tuzluydu tavuklarını yedim bıraktım)
4 yk yoğurt

Ara
1 paket form çubuk

Akşam
3 tane kücük fıstıklı lokum
1 tane oreolu kornet

2,5 litreye yakın su şekersiz çay
kilom 58,3 yani -300

spor yarışması(08-14)

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(140) Buki_89: 30+30+20+60
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:30
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180

PEMBE TAKİM: 729
MOR TAKIM: 837

kız sen zayıfsın nolucak 2 kg alsan hemen verirsin canını sıkıcak ne var üzme kendini arada geliyolar banada oluyo ama onun altında yatan başka bi sebep vardır başka seye üzüyorsundur kendini üzülme
Yaa niye yiyom diye uzgunken yiyom stresliyken yiyom yani ne geregi var istahin kesilsin acik hee bana da geldiler bu ara havuza götürüyüm diyo eşim degisiklik olur diyo hic yuzmedim ama cok istiyomya bogulursam

Bugun yapcam spor söz 1 saat agirlik caliscam zaten 3 gundur calismiyom ayy bilmiyom yaa hic iyi degilim bu aralar cok yimicemmmm ayy ne guzel 52.9 olmustum cumaya 52 lerde olcam yineve haftasonu falan kacamak yok bana
menü yaz bakim neler yedin toparlarsn daha bugün salı ama moralini yüksek tuttt
hee bana diyonda maşallah senin menüde pek parlak değil

Yaa niye yiyom diye uzgunken yiyom stresliyken yiyom yani ne geregi var istahin kesilsin acik hee bana da geldiler bu ara havuza götürüyüm diyo eşim degisiklik olur diyo hic yuzmedim ama cok istiyomya bogulursam
kız yok ahahhah boğulmazsın kursa gitsene yüzmek cok eğlenceliii öğren bence ama kızında var bakcak kimse yokmu böyle 1 2 saat falan bayanlara kurs varsa gitt çok güzel zevk alırsınn kursa gidemesende eşinle git ayaklarını sokarsın
menü yaz bakim neler yedin toparlarsn daha bugün salı ama moralini yüksek tuttt

hee bana diyonda maşallah senin menüde pek parlak değil

biliyom sabah mecbur kaldım akşamda yemek yoktu evde öyle geçiştirdim en azından senin gibi börek pilav yemedim sen sus hem eksiyim ben

afiyet olsun kaç kilosun bence sen listeye gir artık iyice cozuttun
ben 6 ay listeye giremem ama toparlıcam bugün başladım

ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnız acaba evde mi sıkıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…