- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.561
Gunaydin kizlar
bugun 600 gr gitmis 54.0 çıktım yarina anca sabit kalirim bencesi
öbür hafta telafi ederem artik
100 gr bari eksi olsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy 70 den iyce kurtuldun deseneevet aynen öyle yaptim ama olsun aksam dengeledim busabah tartida 69,6 cikmistimbugün ve yarinda dikat edersem 68 küsüre inebilcem galiba
![]()
ben mezunum olabiler böyle şileerrrrrrr
bence sende spordan dolayı ödem oluştu sen ödem atıcı çay dene
nerden bakılıyo ona kuzu bende bakim hemencik
wuuhh ne yogun bigün
bencede akşam hafif beslen bugün kalori sayımı yapma azar azar ye herseyden![]()
acılı domatesli![]()
he bizde de şahin vagggMayonez yagi degil aymayonez, bakim yagi ve yimirta biyizi
hee vağ arabamız şahin
ayy arabasiz olmuyo evlenince gi ilk iki sene yoktu bizim hic bi yere gidemiyoduk
![]()
oh maşalllaaahhh az sıksan kendini aslındaGunaydin kizlarbugun 600 gr gitmis 54.0 çıktım yarina anca sabit kalirim bencesi
öbür hafta telafi ederem artik
100 gr bari eksi olsam
![]()
günaydın bibiğiiimm iyiyiizz sen nasılsınnnGunaydin kızlarnasılsınız
Bende iyiyim tatlım kaynanamlarin yanina koye geldik ordayiz diyet nasıl gidiyorhe bizde de şahin vagggama bozuk duruyo öle
oh maşalllaaahhh az sıksan kendini aslında
günaydın bibiğiiimm iyiyiizz sen nasılsınnn
anadolujet ve pegasus ile uçtum atlas ile ünv. dönemimde kızlar gidiş geliş yapıyorlardı iyi diyorlardıHiç atlas globalle uçtunuz mu kızlar?
Nasıl?
Direkt uçuşu olan bir tek atlasglobal var gibi ama hiç adını bile duymamıştım bugüne kadar bilemedim
Ayy sıkıyom zatiiii kendimi hakettim ben eger oyle evdeki abur cuburlara bogulmasaydim boyle olmazdi dun dondurma yidi kizimla esim ben yimedim kiziminkinden iki kere yaladim sadecehe bizde de şahin vagggama bozuk duruyo öle
oh maşalllaaahhh az sıksan kendini aslında
günaydın bibiğiiimm iyiyiizz sen nasılsınnn
Gunaydin canimmmmmGunaydin kızlarnasılsınız
günaydın iyiyiz kuzum sen nasılsınGunaydin kızlarnasılsınız
anadolujet ve pegasus ile uçtum atlas ile ünv. dönemimde kızlar gidiş geliş yapıyorlardı iyi diyorlardı
günaydın kızlar nasılsınız bugün akşam kuzenimin nişanı varhiç gitmek istemiyorum
ama mecburum
![]()
netten bi baakym bende bnm normal der büyük ihtimalllSpordan dolayı ödem oluşur mu ya
Her gün yeni bir şey öğreniyorum şurada
Ona telefondaki appten baktım ben
Yuzlesmegunu nereden baktı bilmiyorum ama
Belki internette de vardır
Bana 64e gelince normal aralığa giriyorsun diyor
Şimdi kiloluyum
Bakmayınca kaçırıyorum ben ya ipin ucunu sonra gece kabak çekirdeği falan yiyorum
1000 iyidir bugün bakalım
Hiç öylelisini yemedim gizil mi![]()
oooo nigiziiiillllBende iyiyim tatlım kaynanamlarin yanina koye geldik ordayiz diyet nasıl gidiyor![]()
3ten 2 ye düştü stajerler 2 lise öğrencim var biri kız biri erkek ateş barut diyorumEvet iyi yorumları almış diyorlar teşekkürler
Daha da ucuz thyden baya hem de olmazsa ondan alacağım bakalım
Günaydın bu arada kuzuş
Yoksun iki gündür gitmedi mi stajyerler![]()
bence bilerek yapıyoAyy sıkıyom zatiiii kendimi hakettim ben eger oyle evdeki abur cuburlara bogulmasaydim boyle olmazdi dun dondurma yidi kizimla esim ben yimedim kiziminkinden iki kere yaladim sadeceeger ekside olsaydim yirdim
yemek yiyek dedi esim yohhh didim
neden haftasonu boyle seyler teklif etmiyo gocam acabasi
![]()
günaydın kuzummmmgünaydın kızlar nasılsınız bugün akşam kuzenimin nişanı varhiç gitmek istemiyorum
ama mecburum
![]()
Gunaydin canimgünaydın kızlar nasılsınız bugün akşam kuzenimin nişanı varhiç gitmek istemiyorum
ama mecburum
![]()
üstüme göre kıyafet yok dolabımda ya küçük ya büyük 1 gün için masrafta yapmak istemiyorum sonuçta nişan bir pantolon bir bluz ile gitcem mecburen hiçte huyum değil bu şekilde bir nişana katılmakNeden istemiyon ki![]()
Bida bütün gune aslaaa aslaaa yaymicaammm kacamaklaribence bilerek yapıyobugünde tut yarın eksi cıakrsan kendine ödül verirsin minnakcıkkk
günaydın kuzummmm
niye kiiiiii