Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben mezunum olabiler böyle şileerrrrrrr:KK12:

bence sende spordan dolayı ödem oluştu sen ödem atıcı çay dene :KK58:

nerden bakılıyo ona kuzu bende bakim hemencik :KK53::KK53:

wuuhh ne yogun bigün :ruh:
bencede akşam hafif beslen bugün kalori sayımı yapma azar azar ye herseyden Hoppa

Spordan dolayı ödem oluşur mu ya
Her gün yeni bir şey öğreniyorum şurada

Ona telefondaki appten baktım ben
Yuzlesmegunu nereden baktı bilmiyorum ama
Belki internette de vardır

Bana 64e gelince normal aralığa giriyorsun diyor
Şimdi kiloluyum

Bakmayınca kaçırıyorum ben ya ipin ucunu sonra gece kabak çekirdeği falan yiyorum :D

1000 iyidir bugün bakalım :sus:
acılı domatesli:super:

Hiç öylelisini yemedim gizil mi :KK30:

Mayonez yagi degil ay:KK53: mayonez, bakim yagi ve yimirta biyizi:KK53: hee vağ arabamız şahin:KK70: ayy arabasiz olmuyo evlenince gi ilk iki sene yoktu bizim hic bi yere gidemiyoduk:KK51:
he bizde de şahin vaggg :D:D ama bozuk duruyo öle :işsiz:

Gunaydin kizlar:KK19: bugun 600 gr gitmis 54.0 çıktım yarina anca sabit kalirim bencesi:ruh: öbür hafta telafi ederem artik:ruh: 100 gr bari eksi olsam:KK53:
oh maşalllaaahhh az sıksan kendini aslında :tokat:

Gunaydin kızlar :KK200:nasılsınız
günaydın bibiğiiimm iyiyiizz sen nasılsınnn

he bizde de şahin vaggg :KK70::KK70: ama bozuk duruyo öle :işsiz:

oh maşalllaaahhh az sıksan kendini aslında :tokat:

günaydın bibiğiiimm iyiyiizz sen nasılsınnn
Ayy sıkıyom zatiiii kendimi hakettim ben eger oyle evdeki abur cuburlara bogulmasaydim boyle olmazdi dun dondurma yidi kizimla esim ben yimedim kiziminkinden iki kere yaladim sadece:KK70: eger ekside olsaydim yirdim:tokat: yemek yiyek dedi esim yohhh didim:KK51: neden haftasonu boyle seyler teklif etmiyo gocam acabasi:KK51::KK70:

anadolujet ve pegasus ile uçtum atlas ile ünv. dönemimde kızlar gidiş geliş yapıyorlardı iyi diyorlardı

Evet iyi yorumları almış diyorlar teşekkürler
Daha da ucuz thyden baya hem de olmazsa ondan alacağım bakalım:eğlence:
Günaydın bu arada kuzuş
Yoksun iki gündür gitmedi mi stajyerler :halay:

Spordan dolayı ödem oluşur mu ya
Her gün yeni bir şey öğreniyorum şurada

Ona telefondaki appten baktım ben
Yuzlesmegunu nereden baktı bilmiyorum ama
Belki internette de vardır

Bana 64e gelince normal aralığa giriyorsun diyor
Şimdi kiloluyum

Bakmayınca kaçırıyorum ben ya ipin ucunu sonra gece kabak çekirdeği falan yiyorum :KK70:

1000 iyidir bugün bakalım :sus:

Hiç öylelisini yemedim gizil mi :KK30:
netten bi baakym bende bnm normal der büyük ihtimalll
bende spordanda ödem oluyo diye biliyorum ama yine de tereddüte kaldm simdi :D

Bende iyiyim tatlım kaynanamlarin yanina koye geldik ordayiz diyet nasıl gidiyor :deli:
oooo nigiziiiillll :D:D şahane gidiyo kilo alıp veriyorm :KK53:

Evet iyi yorumları almış diyorlar teşekkürler
Daha da ucuz thyden baya hem de olmazsa ondan alacağım bakalım:eğlence:
Günaydın bu arada kuzuş
Yoksun iki gündür gitmedi mi stajyerler :halay:
3ten 2 ye düştü stajerler 2 lise öğrencim var biri kız biri erkek ateş barut diyorum :D :D 17 yaşlarında ikiside :D :D ....
thy ikramları hoşuma gidiyordu benim atlasta varmıymış ikram uçuş kaç saat sürüyor ....
günaydın :KK37:

Dünkü menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta , salatalik ve kahvaltılıklardan az az
Ara: 2 kuru kayisi
Öğle: 2 minik nektari, 1 kase yogurt, 1 kasik yulaf ezmesi
Aksam: haşlanmış 2 but ve biraz patetesinden, yogurt, salatalik domates
Kizimin dondurmasindan iki kere yaladim:KK53:ay cok guzeldi:KK53:
Spor 20 dk fitness, 60 dk yürüyüş :rapci:

Ayy sıkıyom zatiiii kendimi hakettim ben eger oyle evdeki abur cuburlara bogulmasaydim boyle olmazdi dun dondurma yidi kizimla esim ben yimedim kiziminkinden iki kere yaladim sadece:KK70: eger ekside olsaydim yirdim:tokat: yemek yiyek dedi esim yohhh didim:KK51: neden haftasonu boyle seyler teklif etmiyo gocam acabasi:KK51::KK70:
bence bilerek yapıyo :D:D bugünde tut yarın eksi cıakrsan kendine ödül verirsin minnakcıkkk

günaydın kızlar nasılsınız bugün akşam kuzenimin nişanı var :ruh: hiç gitmek istemiyorum :KK51: ama mecburum :KK34:
günaydın kuzummmm
niye kiiiiii

Neden istemiyon ki :110:
üstüme göre kıyafet yok dolabımda ya küçük ya büyük 1 gün için masrafta yapmak istemiyorum sonuçta nişan bir pantolon bir bluz ile gitcem mecburen hiçte huyum değil bu şekilde bir nişana katılmak :KK51::KK51:@SekerPancarii kaptinn kaptinn

bence bilerek yapıyo :KK70::KK70: bugünde tut yarın eksi cıakrsan kendine ödül verirsin minnakcıkkk

günaydın kuzummmm
niye kiiiiii
Bida bütün gune aslaaa aslaaa yaymicaammm kacamaklari:mapus: ogle yemegi yerine donduma gibi falan olacak kacamaklarim:KK51: akilsiz kafam simdi bu az yemeyle ben bu hafta 51.9 bile olurdum:mapus:

Back
X