Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

üstüme göre kıyafet yok dolabımda ya küçük ya büyük 1 gün için masrafta yapmak istemiyorum sonuçta nişan bir pantolon bir bluz ile gitcem mecburen hiçte huyum değil bu şekilde bir nişana katılmak :KK51::KK51:@SekerPancarii kaptinn kaptinn
Ayy yakin arkadasın falan yok mu ki kiyafet ödünç alabilecegin gerci arkadastan kiyafet alip giymeyi de hic sevmem ben:ruh: ama ablamdan alıyorum bazen bende olmadiginda:KK51: bizimde esimin dayisinin oglunun düğünü var 10 gune salonda siyah diz hizasında elbisem var ama 38 beden 57 kiloyken almistim 2 sene once :KK51:simdi bol geliyo biraz ama yinede giycem:KK51: kina gecesine de ablamdan bisey bakcam :KK53:

netten bi baakym bende bnm normal der büyük ihtimalll
bende spordanda ödem oluyo diye biliyorum ama yine de tereddüte kaldm simdi :KK70:

oooo nigiziiiillll :KK70::KK70: şahane gidiyo kilo alıp veriyorm :KK53:

Sana normal demeyecek de bana mı diyecek kaptanım :D
Kara kurusun sen de :sus:

3ten 2 ye düştü stajerler 2 lise öğrencim var biri kız biri erkek ateş barut diyorum :KK70: :KK70: 17 yaşlarında ikiside :KK70: :KK70: ....
thy ikramları hoşuma gidiyordu benim atlasta varmıymış ikram uçuş kaç saat sürüyor ....
günaydın :KK37:

3 saati biraz geçik sürüyor
Tabi aktarmalı falan olunca o buluyor yine bir 5-6 saati
Çok beklemeli olanlar da var
Ama İzmirden hiç direkt yok
Mecbur İstanbula gideceğim otobüsle

Birbirlerine mi bakıyorlar :KK45:
Ahahah

üstüme göre kıyafet yok dolabımda ya küçük ya büyük 1 gün için masrafta yapmak istemiyorum sonuçta nişan bir pantolon bir bluz ile gitcem mecburen hiçte huyum değil bu şekilde bir nişana katılmak :KK51::KK51:@SekerPancarii kaptinn kaptinn

Tam arada kalmanın sıkıntısı değil mi
Önceki aldıkların büyük, kilo vermişsin ama eski kıyafetlerin de küçük :KK31:
Olsun o yüzden canını sıkma
Geline bakın siz dersin bir şey diyen olursa :ukala:

Ayy yakin arkadasın falan yok mu ki kiyafet ödünç alabilecegin gerci arkadastan kiyafet alip giymeyi de hic sevmem ben:ruh: ama ablamdan alıyorum bazen bende olmadiginda:KK51: bizimde esimin dayisinin oglunun düğünü var 10 gune salonda siyah diz hizasında elbisem var ama 38 beden 57 kiloyken almistim 2 sene once :KK51:simdi bol geliyo biraz ama yinede giycem:KK51: kina gecesine de ablamdan bisey bakcam :KK53:
beden uymuyor boyları benden kısa ya da uzun yada zayıflar kuzum birde bende sevmem kıyafet almayı kimseye .. ben tek olduğum için abla kardeş te yok annem var onunkilerde olmuyor kadın benden zayıf :olamaz:

Sana normal demeyecek de bana mı diyecek kaptanım :KK70:

Ahahah

geline bakın :D :D
pantolon gömlek yada bluz giycem tarzım da değil böyle gitmek ...
karayolundan daha az sürüyor sonuçta aktarma da kötü in bin bekle uç berbat oluyor ...
ya evet gülüşüyorlar arada dostlardır umarım yoksa tek kalmaları sakıncalı

beden uymuyor boyları benden kısa ya da uzun yada zayıflar kuzum birde bende sevmem kıyafet almayı kimseye .. ben tek olduğum için abla kardeş te yok annem var onunkilerde olmuyor kadın benden zayıf :olamaz:
Aslinda bi tane gömlek alabilsen topukluyla hemen şiklaşiyo kiyafet ayy bide nisanmiş düğünde giyinip kuşanicam ben dersin:KK53: eglenmene bak kuzum bosver kiyafeti kuzeninle yakin msnz

geline bakın :KK70: :KK70:
pantolon gömlek yada bluz giycem tarzım da değil böyle gitmek ...
karayolundan daha az sürüyor sonuçta aktarma da kötü in bin bekle uç berbat oluyor ...
ya evet gülüşüyorlar arada dostlardır umarım yoksa tek kalmaları sakıncalı

Pıncırın dediği gibi topukluyla çok şık olur bence
Hele saten gömlek olacak çok severim var benim bitene ama olmıyı :işsiz:

Ya ben şeyden korkuyorum
Geçen sefer istasyonda çanta çalındı o yüzden elimde bavulla çok yol gitmeyi düşününce bir kalbim pıt pıt ediyor o gün geliyor aklıma
O yüzden ne kadar çabuk gidersem o kadar iyi
O çalındığı günden beri zaten hep çantalarıma sarılarak yürüyorum travma oldu :deli::KK70:

İşi aksatmasınlar da :63: Çok tatlı ya :KK53:

Dünkü menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta , salatalik ve kahvaltılıklardan az az
Ara: 2 kuru kayisi
Öğle: 2 minik nektari, 1 kase yogurt, 1 kasik yulaf ezmesi
Aksam: haşlanmış 2 but ve biraz patetesinden, yogurt, salatalik domates
Kizimin dondurmasindan iki kere yaladim:KK53:ay cok guzeldi:KK53:
Spor 20 dk fitness, 60 dk yürüyüş :rapci:
maşallahhh devamı gelir inşallaaahhh:D
bebeğim büyük gelenlerden birini terziye götür pens fln attır olmaz mı öylee
Bida bütün gune aslaaa aslaaa yaymicaammm kacamaklari:mapus: ogle yemegi yerine donduma gibi falan olacak kacamaklarim:KK51: akilsiz kafam simdi bu az yemeyle ben bu hafta 51.9 bile olurdum:mapus:
bence de tek öğün ve kontrollü yemek en güzeli :mapus::mapus:

alıntıdır;
Şeker yediğinizde vücudunuzda ne oluyor ?

Bir parça çikolata, mutluluk hormonu salgılmaya yardım ediyor. Peki, daha fazlası vücudumuzda neler yapıyor? Dr. Sinan Akkurt, fazla şeker tüketiminin bilinmeyen zararlarını anlatıyor.

Sık acıkmak, sebepsiz yorgunluk, sürekli bitkinlik, sık idrara çıkma, yaraların yavaş kapanması, diş çürümesi, ağız kuruluğu, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları, ağızda beyaz akıntı/dilde beyazlık, cilt kuruluğu, kilo alımı, konsantrasyon güçlüğü… Dr. Sinan Akkurt, tüm bunların çok fazla şeker tükettiğinizin belirtileri olabileceğini söylüyor! Şeker bağımlılığından kurtulmanın pratik yolları ve tedavi şekilleri olduğuna dikkat çekiyor…

Şekerin aslında bir ihtiyaç değil, psikolojik ya da fiziksel bir bağımlılık maddesi olduğuna dikkat çeken Dr. Sinan Akkurt, insan bedeninin gereksinim duyduğu üç ana besin maddesinin karbonhidrat, yağ ve protein olduğuna, şekerin dördüncü madde olmadığına işaret etti. Uyuşturucu maddeler gibi etki gösteren şekerli gıda tüketme bağımlılığının pek çok hastalığa davetiye çıkardığına değinen Dr. Akkurt, herhangi bir sağlık sorunu olmayanlar için yetişkinler için günlük iki çeşit meyveden oluşan bir porsiyon, çocuklar için ikişer çeşit meyveden oluşan iki porsiyonun doğal şeker içeriği ile yeterli olduğunu kaydetti. Bunun yanında makul ölçüde doğal ev yapımı bal, pekmez, kuru meyve gibi doğal içeriklerin de masum kabul edilebileceğini, örneğin nadir tüketilen bitter çikolatanın makul karşılanabileceğini söyledi. Öte yandan sınav öncesi ya da önemli bir görüşme öncesi zihin açar, enerji verir diye alınan fazla çikolata ya da şekeli gıdaların tam tersine konsantrasyonu bozacağını ifade etti. Dr. Sinan Akkurt, başta paketli ürünler olmak üzere aşırı şeker tüketiminin tedavi gerektiren bir rahatsızlık olduğunu belirtti.

Dr. Sinan Akkurt, sürekli şeker tüketiminin neden olabileceği rahatsızlıklar arasında obezite, diyabet gibi bilinenlerin yanında depresyon, anksiyete, konsantrasyon güçlüğü, migren, damar tıkanıklığı, kanser gibi risklerin de bulunduğuna işaret etti. Aşırı şeker tüketiminin başlangıçta çok sık acıkmak, sebepsiz yorgunluk, sürekli bitkinlik, sık idrara çıkma, yaraların yavaş kapanması, diş çürümesi, ağız kuruluğu, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları, ağızda beyaz akıntı/dilde beyazlık, cilt kuruluğu, kilo alımı ile kendini gösterdiğini kaydeden Dr. Akkurt, bu şikayetleri olanların hayatından şekeri çıkarmak için acilen harekete geçmelerini önerdi.

Şeker bağımlılığı tedavi edilebilir
“Şeker bağımlılığından kurtulamıyorsanız, öncelikle insülin direnci, reaktif hipoglisemi araştırılmalıdır. Ayrıca candida mantarı ve adenovirüs 36 gibi oluşumlar sürekli açlık hissine yol açabilirler, bunların da araştırılması gerekir. Gıda bağımlılıklarının tedavisinde biorezonans metodundan da destek alınabilir.” diyen Dr. Sinan Akkurt, psikolojik destek de alınabileceğini belirtti. Ayrıca şu önerilerde bulundu:

1. Şeker yerine bal, pekmez, elma suyu kullanarak hazırlayacağınız atıştırmalıklarla alternatifler oluşturabilirsiniz.
  2. Çocukları da, kendinizi de şekerli gıdalarla değil, sağlıklı gıdalarla ödüllendirin.
  3. En bağımlı olduğunuz, gördüğünüzde dayanamadığınız şekerli yiyeceği başlangıçta 21 gün için bırakın. Bu sürenin ardından ona karşı eskisi kadar iştah duymayacaksınız.
  4. Duygusal açlığınızı gidermenin yollarını arayın. Stres yönetimi ve olumlu düşünme teknikleri ile ilgili kitaplar okuyun, eğitim ve profesyonel destek alın.
  5. Güne kahvaltıyla başlamak, bütün gece açlıktan sonra güne dengeli bir başlangıç için önemlidir. Kahvaltıyı ihmal etmeyin!

Dr. Sinan Akkurt öneriyor:
Sürekli tatlı krizlerine giriyorsanız tarçının kan şekerini dengeleyici özelliğinden yararlanabilirsiniz. Sütünüze, çayınıza, hatta suyunuza tarçın ekleyip içmeyi ya da dilimlediğiniz elmanın üzerine tarçın serpip yemeyi deneyin, tatlı krizlerini yendiğinizi görecesiniz.

Sana normal demeyecek de bana mı diyecek kaptanım :KK70:

Ahahah

sana da normal diyecek bigünnnnn:KK8::KK8::KK8:

alıntıdır;
Şeker yediğinizde vücudunuzda ne oluyor ?

Bir parça çikolata, mutluluk hormonu salgılmaya yardım ediyor. Peki, daha fazlası vücudumuzda neler yapıyor? Dr. Sinan Akkurt, fazla şeker tüketiminin bilinmeyen zararlarını anlatıyor.

Sık acıkmak, sebepsiz yorgunluk, sürekli bitkinlik, sık idrara çıkma, yaraların yavaş kapanması, diş çürümesi, ağız kuruluğu, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları, ağızda beyaz akıntı/dilde beyazlık, cilt kuruluğu, kilo alımı, konsantrasyon güçlüğü… Dr. Sinan Akkurt, tüm bunların çok fazla şeker tükettiğinizin belirtileri olabileceğini söylüyor! Şeker bağımlılığından kurtulmanın pratik yolları ve tedavi şekilleri olduğuna dikkat çekiyor…

Şekerin aslında bir ihtiyaç değil, psikolojik ya da fiziksel bir bağımlılık maddesi olduğuna dikkat çeken Dr. Sinan Akkurt, insan bedeninin gereksinim duyduğu üç ana besin maddesinin karbonhidrat, yağ ve protein olduğuna, şekerin dördüncü madde olmadığına işaret etti. Uyuşturucu maddeler gibi etki gösteren şekerli gıda tüketme bağımlılığının pek çok hastalığa davetiye çıkardığına değinen Dr. Akkurt, herhangi bir sağlık sorunu olmayanlar için yetişkinler için günlük iki çeşit meyveden oluşan bir porsiyon, çocuklar için ikişer çeşit meyveden oluşan iki porsiyonun doğal şeker içeriği ile yeterli olduğunu kaydetti. Bunun yanında makul ölçüde doğal ev yapımı bal, pekmez, kuru meyve gibi doğal içeriklerin de masum kabul edilebileceğini, örneğin nadir tüketilen bitter çikolatanın makul karşılanabileceğini söyledi. Öte yandan sınav öncesi ya da önemli bir görüşme öncesi zihin açar, enerji verir diye alınan fazla çikolata ya da şekeli gıdaların tam tersine konsantrasyonu bozacağını ifade etti. Dr. Sinan Akkurt, başta paketli ürünler olmak üzere aşırı şeker tüketiminin tedavi gerektiren bir rahatsızlık olduğunu belirtti.

Dr. Sinan Akkurt, sürekli şeker tüketiminin neden olabileceği rahatsızlıklar arasında obezite, diyabet gibi bilinenlerin yanında depresyon, anksiyete, konsantrasyon güçlüğü, migren, damar tıkanıklığı, kanser gibi risklerin de bulunduğuna işaret etti. Aşırı şeker tüketiminin başlangıçta çok sık acıkmak, sebepsiz yorgunluk, sürekli bitkinlik, sık idrara çıkma, yaraların yavaş kapanması, diş çürümesi, ağız kuruluğu, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları, ağızda beyaz akıntı/dilde beyazlık, cilt kuruluğu, kilo alımı ile kendini gösterdiğini kaydeden Dr. Akkurt, bu şikayetleri olanların hayatından şekeri çıkarmak için acilen harekete geçmelerini önerdi.

Şeker bağımlılığı tedavi edilebilir
“Şeker bağımlılığından kurtulamıyorsanız, öncelikle insülin direnci, reaktif hipoglisemi araştırılmalıdır. Ayrıca candida mantarı ve adenovirüs 36 gibi oluşumlar sürekli açlık hissine yol açabilirler, bunların da araştırılması gerekir. Gıda bağımlılıklarının tedavisinde biorezonans metodundan da destek alınabilir.” diyen Dr. Sinan Akkurt, psikolojik destek de alınabileceğini belirtti. Ayrıca şu önerilerde bulundu:

1. Şeker yerine bal, pekmez, elma suyu kullanarak hazırlayacağınız atıştırmalıklarla alternatifler oluşturabilirsiniz.
  2. Çocukları da, kendinizi de şekerli gıdalarla değil, sağlıklı gıdalarla ödüllendirin.
  3. En bağımlı olduğunuz, gördüğünüzde dayanamadığınız şekerli yiyeceği başlangıçta 21 gün için bırakın. Bu sürenin ardından ona karşı eskisi kadar iştah duymayacaksınız.
  4. Duygusal açlığınızı gidermenin yollarını arayın. Stres yönetimi ve olumlu düşünme teknikleri ile ilgili kitaplar okuyun, eğitim ve profesyonel destek alın.
  5. Güne kahvaltıyla başlamak, bütün gece açlıktan sonra güne dengeli bir başlangıç için önemlidir. Kahvaltıyı ihmal etmeyin!

Dr. Sinan Akkurt öneriyor:
Sürekli tatlı krizlerine giriyorsanız tarçının kan şekerini dengeleyici özelliğinden yararlanabilirsiniz. Sütünüze, çayınıza, hatta suyunuza tarçın ekleyip içmeyi ya da dilimlediğiniz elmanın üzerine tarçın serpip yemeyi deneyin, tatlı krizlerini yendiğinizi görecesiniz.

Yapıyorum bakalım işte şeker orucu
Bugün 5. gün
1 haftada bırakmayı düşünüyordum ama 21i tamamlasam mı acaba
Acaba cidden tadı garip gelecek mi 21 gün sonunda
Keşke gelse
Size de derim bakalım sonuçları sonuna kadar yaparsam
Çok radikal bir değişim olur benim için :KK53:

Girls slm :)

Hepinize bol kilo vermeli bir gün diliyorum efem. Yarın tartı günü :KK70: korkunç. Ben de ile gitmeden 1 saat sabah sporumu yapıyorum. Bugünkü menüm

Kahvaltı

Yulaf ezmesi
Muz
Sıkma portakal

Ara

Kahve

Öğlen

4 ykk bulgur
Fasulye yemeği bi tabak
cacık
Kabak ızgara

Ara süt ve beş adet badem

Akşam

Menemen
Çay
Salata
Domates

her zamanki gibi mükemmel :KK9::KK9:

ben mezunum olabiler böyle şileerrrrrrr:KK12:

bence sende spordan dolayı ödem oluştu sen ödem atıcı çay dene :KK58:

nerden bakılıyo ona kuzu bende bakim hemencik :KK53::KK53:

wuuhh ne yogun bigün :ruh:
bencede akşam hafif beslen bugün kalori sayımı yapma azar azar ye herseyden Hoppa
bencede keşke mesajını akşam görseydim de yeşil çay falan alırdım kendime akşamdan bişeyler yapar içerdim cidden çok moralim bozuluyo 4 gündür kilomda gram oynama yok ne ileri ne geri :ruh:

Dünkü menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta , salatalik ve kahvaltılıklardan az az
Ara: 2 kuru kayisi
Öğle: 2 minik nektari, 1 kase yogurt, 1 kasik yulaf ezmesi
Aksam: haşlanmış 2 but ve biraz patetesinden, yogurt, salatalik domates
Kizimin dondurmasindan iki kere yaladim:KK53:ay cok guzeldi:KK53:
Spor 20 dk fitness, 60 dk yürüyüş :rapci:

süper:KK9:

aiyy bende sevmem öyle kimseden almayi ama en yakın arkadaşımla alıyok :KK53: oda bazenleri :KK53: benim yüzüm yumusak kim ne isterse veririm arkadaşlarım hep benden isterlerdi ama ben bitek o arkadaşımdan isterim oda çok nadir :KK53: ay bi arkadaşım var kıyafetlerimi alıp alıp yıkamadan getiriyodu :kusmuk: sonunda taşındıda artık alamıyo :kusmuk:

Bugün 5. gün
Keşke gelse

zabaağnan hani düşerdi kilom :tokat: düşmedi :tokat: niyekine :tokat: beni bul didiydin :tokat:

Dünkü menüm;

Sabah;
1 yuvarlak tb ekmeğimden tost
şekersiz çay

Öğlen
1 tabak etli sebzeli yemek
1 yk erişte
4 yk yoğurt

Ara
4 tane form püskevit
şekersiz türk kahvesi
işten çıkınca bitane fıstıklı bar yedim spora girmeden önce

Akşam
Spordan cıkıp eve giderken kayısılı şeftalili yoğurt aldım tahmini 100 gram kadar yemeye çalıştım 90 kaloriymiş
2 tanede kuru kayısı attım ağzıma bolca su içtim

suyum 3 litreyi geçmiştir aralardada şekersiz çay içtim ama kilom sabit :cry::cry:

Bugün 5. gün
Keşke gelse
valla bırakabilrsen ne alaa şahane olur :D keşke bende yapabilsem de kahveye attıgım şeker elimi kolumu bağlıyo malesefff o olmasa hiç kullanmıyorum şeker normalde
her zamanki gibi mükemmel :KK9::KK9:

bencede keşke mesajını akşam görseydim de yeşil çay falan alırdım kendime akşamdan bişeyler yapar içerdim cidden çok moralim bozuluyo 4 gündür kilomda gram oynama yok ne ileri ne geri :ruh:

süper:KK9:

aiyy bende sevmem öyle kimseden almayi ama en yakın arkadaşımla alıyok :KK53: oda bazenleri :KK53: benim yüzüm yumusak kim ne isterse veririm arkadaşlarım hep benden isterlerdi ama ben bitek o arkadaşımdan isterim oda çok nadir :KK53: ay bi arkadaşım var kıyafetlerimi alıp alıp yıkamadan getiriyodu :kusmuk: sonunda taşındıda artık alamıyo :kusmuk:
sen bugün spora gitme akşamda yeşil çay fln iç bak düzelir eminim ki :KK51::KK51:

valla bırakabilrsen ne alaa şahane olur :KK70: keşke bende yapabilsem de kahveye attıgım şeker elimi kolumu bağlıyo malesefff o olmasa hiç kullanmıyorum şeker normalde

sen bugün spora gitme akşamda yeşil çay fln iç bak düzelir eminim ki :KK51::KK51:

bugün gitmicem kuzum aynen akşamda öyle yapmayı düsünüyorum bide kaç gündür sabit diye sabah azcık fazla yedim takıldı kaldı kilom :ruh: hani yapıyolar ya öyle bi öğün fazla yiyolar korkudan sabah yiyim dedim kilo olarak dönmesin inşallah etki eder :KK1:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(460) poncikbirgelincik :120+120+80+80+60
(293) Buki_89: 30+30+20+60+27+45 + 35 + 45
(549) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125 + 95
(180) denetim:100+40+40

MOR TAKİM

(230)Keptinn:60+130+40
(100) senad :100
(90) SekerPancarii:30+60
(1077) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350 + 180 dk.

PEMBE TAKİM: 1542
MOR TAKIM: 1597

bugün gitmicem kuzum aynen akşamda öyle yapmayı düsünüyorum bide kaç gündür sabit diye sabah azcık fazla yedim takıldı kaldı kilom :ruh: hani yapıyolar ya öyle bi öğün fazla yiyolar korkudan sabah yiyim dedim kilo olarak dönmesin inşallah etki eder :KK1:
naptınnn perşembe günü fazla mı yediiinnnn :tokat::tokat:
sende şu diyetin mantıgını bi kapaydın artık :D öyle bişeyyapcaksan cuma yada hafta sonu yap kuzu her zaman etkili olmuyo ki ya şimdi kilo alırsan artı cıkarsan yarın:skandal:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(460) poncikbirgelincik :120+120+80+80+60
(293) Buki_89: 30+30+20+60+27+45 + 35 + 45
(549) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125 + 95
(180) denetim:100+40+40

MOR TAKİM

(280)Keptinn:60+130+40+50
(100) senad :100
(90) SekerPancarii:30+60
(1077) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350 + 180 dk.

PEMBE TAKİM: 1542
MOR TAKIM: 1647

zabaağnan hani düşerdi kilom :tokat: düşmedi :tokat: niyekine :tokat: beni bul didiydin :tokat:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Ama artı değilsin bak şu an bugünü iyi değerlendirirsen bence yarına birkaç yüz gram oynar :skandal:

valla bırakabilrsen ne alaa şahane olur :KK70: keşke bende yapabilsem de kahveye attıgım şeker elimi kolumu bağlıyo malesefff o olmasa hiç kullanmıyorum şeker normalde

Aslında kahve tiryakileri pek şeker aramaz kahvenin içinde

Onu ben çayda yapmıyorum ama kahve şekersiz daha bile güzel

Filtre mi içiyorsun ki onu ben hiçbir türlü sevmiyorum :ruh:

Back
X