Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

verdim ya :tokat: bi kilo verdim :tokat: kücümseme benim verdiğim kiloyu :tokat:
ekmek sabahlari yiyorum şu unonun tb ekmeğinden alcam bugün inşallah unutmazsam wc sorunu cok yok ama bigün cıkıyorm bi gün ckamıyorm o kötü oluyo :mad: dur bakiyim bu haftada böyle gitsin artık haftaya insallah birden gider icim rahat benim cünkü dikkat ediyorum spor yapıyorum didiniyorum gitcek elbet :KK28:
nerdeyse beraber girdik takıma ben vercemi verdm mezun oldm geri bile aldım verdklerimi:KK53:
ekmek ye közlenmiş şeylerde yiyebilirsin bak akşamları biber patlıcan fln yogurtla güzel gider hem cok cok hafiff

evet göçmen yani macır :KK70: muhacirin kısaltması öle kalmış bizde de :KK70: bnm annemlerde yunanistan macırı :KK53:
onu hiç içemem şekersizz bi ara sütsüz e alışmıştm ama şekersiz zorrr

Sütsüz içip şekersiz içememek de nasıl oluyor kaptanım :D

Ay sütsüz, kremasız :kusmuk:

Diyetin ilk günleri denedim kusmak geldi :D

benim macır arkadaşım var ailecek cok fena kahve tüketiyolar :işsiz: hatta benide kahveye o alıstırdı bi ara sabah aç karnına kahve icerdik alıskanlk olmustu ama süper wcye cıkarıyo ahahhaha :KK70::KK70::KK70: kahvemdeki şekeride onun sayesınde attım ben 3ü bi aradaya şeker atan bir insanken simdi şekersiz iciyorum türk kahvesini bile :mapus:

Ben de ilk defa sizden duyuyorum kahve sevdiklerini :D Ne bileyim :D

Türk kahvesi de çok acı olmuyo mu be :110:

maşallahhh devamı gelir inşallaaahhh:KK70:

bebeğim büyük gelenlerden birini terziye götür pens fln attır olmaz mı öylee

bence de tek öğün ve kontrollü yemek en güzeli :mapus::mapus:
aklıma gelmedi ki :KK58: gerçi bugün nişan eve git gel dene yaptır yine yetişmez keşke dün konu eeydim ya bazen düşünemiyorum birşey :D :D

bugünde getirmedim ya :mad::mad:

Tamam bak haftaya getirirsin işte yavaş yavaş hızlandırırsın metabolizmayı :sus:

Sen yine strece sar ahahahahah :D

saten tarzı olcaktı bir bakayım ama içine girmek önemli işte :KK70:
...
valizin içinde neler vardı büyük müydü içindekilere ayrı valize ayrı yanarım ...
iş aksatma yok ama gülüşüp duruyorlar ...

Şöyle bir 36 olsak üst olarak :kızgın:

Kardeşime yaklaşıp biri bir şeyler sormuş o İtalyanca bilmiyor öyle bakakalmış
Sonra İngilizce konuşmuş bu da yardımcı olacağım derken arkadan başka biri iki küçük valizi götürmüş
Kabin boy
Birinde laptop
Diğerinde tablet ve eğitim belgelerim vardı
Uçağı kaçırdık vs çok kötüydü ya
Aradım koşturdum çöplere baktım vs yok ay çok kötü bir gündü ama para ve pasaport gitmediydi
Yine de korkuyorum artık öyle yerlerde hiç dilenmeye gelene vs de bakmam cevap vermem :KK43:

Ay ben olsam utanırım uzmanın yanında :D

ah ah bide yarin zayiflarim diodun yemis simitler ohhhhh öyle zayiflansa incecik kalirdik:KK70:
buarada ben seytanin bacagini kirdim bu hafta Sabah 69,3 dümmmmmm ay yarin Sabah tüz 69 ciksam harika olurduuuu
bence yarın sabah 68.9 çıkmalısın :KK53::KK53:

hayır ağlamayacağım :KK1:
ağla ağla aaçılırsın :KK53:
Sütsüz içip şekersiz içememek de nasıl oluyor kaptanım :KK70:

Ay sütsüz, kremasız :kusmuk:

Diyetin ilk günleri denedim kusmak geldi :KK70:

Ben de ilk defa sizden duyuyorum kahve sevdiklerini :KK70: Ne bileyim :KK70:

Türk kahvesi de çok acı olmuyo mu be :110:
ben nescafe de ikisi bi arada kullanırım genlde sütlü şekersz :D
alışkın olmayınca zor oluyo ben süt tozu 2 kaşık atıyodum yavas yavas azalta azalta düşürdüm sonra tamamen bıraktm şahane olduydu :KK53:

her zamanki gibi mükemmel :KK9::KK9:

bencede keşke mesajını akşam görseydim de yeşil çay falan alırdım kendime akşamdan bişeyler yapar içerdim cidden çok moralim bozuluyo 4 gündür kilomda gram oynama yok ne ileri ne geri :ruh:

süper:KK9:

aiyy bende sevmem öyle kimseden almayi ama en yakın arkadaşımla alıyok :KK53: oda bazenleri :KK53: benim yüzüm yumusak kim ne isterse veririm arkadaşlarım hep benden isterlerdi ama ben bitek o arkadaşımdan isterim oda çok nadir :KK53: ay bi arkadaşım var kıyafetlerimi alıp alıp yıkamadan getiriyodu :kusmuk: sonunda taşındıda artık alamıyo :kusmuk:

sağol poncik kız :D

Dünkü menüm;

Sabah;
1 yuvarlak tb ekmeğimden tost
şekersiz çay

Öğlen
1 tabak etli sebzeli yemek
1 yk erişte
4 yk yoğurt

Ara
4 tane form püskevit
şekersiz türk kahvesi
işten çıkınca bitane fıstıklı bar yedim spora girmeden önce

Akşam
Spordan cıkıp eve giderken kayısılı şeftalili yoğurt aldım tahmini 100 gram kadar yemeye çalıştım 90 kaloriymiş
2 tanede kuru kayısı attım ağzıma bolca su içtim

suyum 3 litreyi geçmiştir aralardada şekersiz çay içtim ama kilom sabit :cry::cry:
kilo sabit olabilir ama menün güzel afiyet olsun

Tamam bak haftaya getirirsin işte yavaş yavaş hızlandırırsın metabolizmayı :sus:

Sen yine strece sar ahahahahah :KK70:

Şöyle bir 36 olsak üst olarak :kızgın:

Kardeşime yaklaşıp biri bir şeyler sormuş o İtalyanca bilmiyor öyle bakakalmış
Sonra İngilizce konuşmuş bu da yardımcı olacağım derken arkadan başka biri iki küçük valizi götürmüş
Kabin boy
Birinde laptop
Diğerinde tablet ve eğitim belgelerim vardı
Uçağı kaçırdık vs çok kötüydü ya
Aradım koşturdum çöplere baktım vs yok ay çok kötü bir gündü ama para ve pasaport gitmediydi
Yine de korkuyorum artık öyle yerlerde hiç dilenmeye gelene vs de bakmam cevap vermem :KK43:

Ay ben olsam utanırım uzmanın yanında :KK70:

o iş bende :D:D:D:D

kilo sabit olabilir ama menün güzel afiyet olsun

sağol kuzum :KK15:

aklıma gelmedi ki :KK58: gerçi bugün nişan eve git gel dene yaptır yine yetişmez keşke dün konu eeydim ya bazen düşünemiyorum birşey :KK70: :KK70:
bence erken cıkarsan yetişir bak :D alt tarafı arkadasın 2 tane dikiş atılıyo alır cıkarsn hemencikkkk

Kız ben de bilmiyorum evdeki bisiklet bu yerinde duruyor zaten spor için :KK70:
aaa ben bisiklet sürmeyi biliyorum cok eğlenceliiiii :D
önceden vardı bisikletim sabahtan akşama kadar sokaklarda sürterdik arkadasımla :D:D:D

korktum iste o yüzden sabah yedim :KK53: kızım o kadar az yiyorum spor yapıyorum afedersin totom çıkıyo ama 100 gram bile farketmiyo bence duraklamaya girdi 4 gündür hiç farketmiyo cünkü sanmıyorum + cıkcağımı cıkmam hem cıkmıyım diye sabah yedim :KK53:
kiz poncik bisey demeden duramicam ne duraklamasi ayol sende gidisi göremedikki duraklama olsun:D ne gittide duruo acaba:D (demeden edemedim kizma canikom)

kaptinn kaptinn buradan baktım

vki.gif

Vücut Kitle Endeksi nasıl hesaplanır?
Vücut kitle endeksi, vücut ağırlığınızın boy uzunluğunuzun karesine bölünmesi ile elde edilir. Sonuç olarak elde edilen değer yani beden kitle endeksi aşağıdaki aralıklarda değerlendirilir.

• 0-18.4: Zayıf
    Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.

• 18.5-24.9: Normal
    Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

• 25.0-29.9: Fazla Kilolu
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.

• 30.0-34.9: Şişman (Obez) - I. Sınıf
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.

• 35.0-44.9: Şişman (Obez) - II. Sınıf
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.

• 45.0 ve üstü: Aşırı Şişman (Aşırı Obez) - III. Sınıf

alıntı : https://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/

kaptinn kaptinn buradan baktım

vki.gif

Vücut Kitle Endeksi nasıl hesaplanır?
Vücut kitle endeksi, vücut ağırlığınızın boy uzunluğunuzun karesine bölünmesi ile elde edilir. Sonuç olarak elde edilen değer yani beden kitle endeksi aşağıdaki aralıklarda değerlendirilir.

• 0-18.4: Zayıf
    Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.

• 18.5-24.9: Normal
    Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

• 25.0-29.9: Fazla Kilolu
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.

• 30.0-34.9: Şişman (Obez) - I. Sınıf

• 35.0-44.9: Şişman (Obez) - II. Sınıf

• 45.0 ve üstü: Aşırı Şişman (Aşırı Obez) - III. Sınıf

alıntı : https://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/
ideal kilom 51 miş :olamaz: arada4 kilo var :eek:

Kizlar yarin aksam kina var ve haftayada dügün hedefledigim iki gün:D geldi catti bakalim nasil görünecegim, ikitane harika elbisem var cok merak ediyorum icinde gercekten söyle ince ince süzülebilcemmi diye sonucda yarin 68 küsürü görürsem hedefime ulasmis olacagim coook heycanliiiiii

Back
X