- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.661
aynnennne zayıflama artıkın bitmiş seninde haberimiz yokmş Day ivitttt insallah:) hmm anladim canim eee ozaman ben suan ideal kilomdaymisim ohhh negüzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynnennne zayıflama artıkın bitmiş seninde haberimiz yokmş Day ivitttt insallah:) hmm anladim canim eee ozaman ben suan ideal kilomdaymisim ohhh negüzel![]()
hahaha harika birseymis bu yaaynnennne zayıflama artıkın bitmiş seninde haberimiz yokmş D![]()
kıyafet sorunum var davette 2 gün geldi ya büyük geliyor ya küçük geliyornededn gitmek istemiyosun canim ?
olmaz olabilemez benden 1cm uzunsun sen öyle demiştin160 yap onu![]()
ooovv incecik oliciiimm diyosunnnnhahaha harika birseymis bu ya, yok yok ben mezunda olmicam 68 den sonra yeni hedeflere koscammm
159,5 um kızım 160 a tamamla onuolmaz olabilemez benden 1cm uzunsun sen öyle demiştin
ooovv incecik oliciiimm diyosunnnn![]()
bence bu kilon ile de süzülebilirsin kuğu gibi güzelimKizlar yarin aksam kina var ve haftayada dügün hedefledigim iki güngeldi catti bakalim nasil görünecegim, ikitane harika elbisem var cok merak ediyorum icinde gercekten söyle ince ince süzülebilcemmi diye sonucda yarin 68 küsürü görürsem hedefime ulasmis olacagim coook heycanliiiiii
bucuk diye bişey yok 159dur o159,5 um kızım 160 a tamamla onu![]()
okudum azönce tatlim, hmmm olsun bluz pantolon bide topuklu giydinmi gayetde hos olur bencekıyafet sorunum var davette 2 gün geldi ya büyük geliyor ya küçük geliyor![]()
![]()
aynennnn tabi lafda kalmassaolmaz olabilemez benden 1cm uzunsun sen öyle demiştin
ooovv incecik oliciiimm diyosunnnn![]()
tskler canimbence bu kilon ile de süzülebilirsin kuğu gibi güzelim
evet bence de 3 4 kilo fazladan vereceksin ki 1 kilo aldın mı gözeüne batmasıntskler canimsuan gercekten iyi hissediyorum kendimi yani suram cikti buram cikti yok bu iyi:) ama tabi 3 yada 4 kilo daha versem cok daha iyi olur diye düsünüorum
artık bi gayretle yaparsın dediğinideaynennnn tabi lafda kalmassa![]()
hayır 160 didim sana![]()
evet aynen bende öyle düsünüorum sonucda bir iki kilo sürekli oyanama ihtimali varevet bence de 3 4 kilo fazladan vereceksin ki 1 kilo aldın mı gözeüne batmasın
evet bende cok mutluyum gercekten düsünüorumda nisan ayinda 79 larda geziodum yaaa fenaydi 10 kg gitti resmen harika bi duygu buartık bi gayretle yaparsın dediğinide
güzel gitti senin kilolar kuzu bence daha fazlasını da yapabilirsin
***haftalık hedefler***(07.07-14.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>57.9
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@Vanillav:72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=> 85.9
@denetim :71,80=>70
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>52.5
bence yarın sabah 68.9 çıkmalısın
ağla ağla aaçılırsın
ben nescafe de ikisi bi arada kullanırım genlde sütlü şekersz
alışkın olmayınca zor oluyo ben süt tozu 2 kaşık atıyodum yavas yavas azalta azalta düşürdüm sonra tamamen bıraktm şahane olduydu![]()
kaptinn buradan baktım
![]()
Vücut Kitle Endeksi nasıl hesaplanır?
Vücut kitle endeksi, vücut ağırlığınızın boy uzunluğunuzun karesine bölünmesi ile elde edilir. Sonuç olarak elde edilen değer yani beden kitle endeksi aşağıdaki aralıklarda değerlendirilir.
- 0-18.4: Zayıf
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
- 18.5-24.9: Normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
- 25.0-29.9: Fazla Kilolu
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
- 30.0-34.9: Şişman (Obez) - I. Sınıf
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.
- 35.0-44.9: Şişman (Obez) - II. Sınıf
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.
- 45.0 ve üstü: Aşırı Şişman (Aşırı Obez) - III. Sınıf
alıntı : https://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/
bilmiyorum kuzum dünde bugünde tartılmadım bugünde annemde kalacam tartılma imkanım yok yine az şişkinlik var karnımda ayaklarımda regli bitince iner diye düşünüyorum haftaya kalır gene en azından kilomu bilerek girerim -200 deydim salı günüSchonerDuft buhafta listeye girebilcekmisin nasil gidio?
4ayda bence ccok cok cookkkk iyiiievet aynen bende öyle düsünüorum sonucda bir iki kilo sürekli oyanama ihtimali var
evet bende cok mutluyum gercekten düsünüorumda nisan ayinda 79 larda geziodum yaaa fenaydi 10 kg gitti resmen harika bi duygu bu
ümit varsa olur o işşşşşBunu da hatırlattığın iyi oldu kaptan
Neyse bakalım bence ümit var ama gece bir şey yemezsem olabilir gibi geliyor bana yarına
Olmazsa da çok yakın bir rakam gelecek buna
Ama haftaya kesin 6lardayım
Nasıl alıştın ona ya ben de hep ikisi bir arada işte
Cafe crownınkiler 30 kalori falan onu alıyorum ben de nescafeninkileri sevmiyorum
Resmen obezitenin sınırından dönmüşüm ilk kilomla![]()