- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.761
varmi tatil plqanlarinizbilmiyorum valla iyi bir tatil belki iyi gelir
siz şöyle oturun derim klima çarpmaz hem bende sıcaklamamış olurum derim
tartin digitalmi canim öyleyse eger tartilinca hemen kilo gösterdikden biraz sonra telefonu eline alirsan fazla cikmiosun o Sabit kalio, yani benimkinde öyle:), normalde inincede kalio bi süre o kilo göstergesi.Tartinin fotosunu nasil cekiyonuz
Ben de cekmek istiyorum
Ama telle cikinca agir gosteriyor
Cikip inince kayboluyor
Nedir bu isin sirri
eylül gibi yıllık iznimiz var ikimizin ... maddi durum rahat olursa düşünüyoruz olmazsada günlük planlar yapacazvarmi tatil plqanlariniz
anladim canim peki nereye gidersiniz olursa yani neler var plandaeylül gibi yıllık iznimiz var ikimizin ... maddi durum rahat olursa düşünüyoruz olmazsada günlük planlar yapacaz
tartin digitalmi canim öyleyse eger tartilinca hemen kilo gösterdikden biraz sonra telefonu eline alirsan fazla cikmiosun o Sabit kalio, yani benimkinde öyle:), normalde inincede kalio bi süre o kilo göstergesi.
Senin digital degil galiba?
İptal ettim kuzum vücut yağ oranımı düşürmek hedefim o da protein ile daha hızlı oluyor zaten .. senin listelerden de kopya çekerim artık
mersin civarında bir otel yada pansiyon düşünüyoruz doğa yürüyüşleri oluyor ona katılırız hafta sonu ya da 2 3 günlük turlar oluyor ona katılırız geçen sene kapadokyaya gitmiştikanladim canim peki nereye gidersiniz olursa yani neler var planda
yorulmadı mı bacakların kız maşallahBisikletin tepesinde 2.5 saate giriyorum yemekten bi sure sonra da yarim saat yaptim mi tamamdir
Acaba geri cevirmek bisikleti daha cok mu ayni mi yaktirir
yorulmadı mı bacakların kız maşallah
cok mantıklı bu sıcaklarda başka bi yerden giremezdinValla doğru bir geliyorum bir gidiyorum güzel tespit hepsini okudum yazılanların da nerden girsem muhabbete bilemedim havalardan girmek güzel oluyor
cok güzel oluuurrrr her yeri görmüş olursunuz hem sıkılma durumuda olmazvallah tam belli degil daha önce bi buralarda biraz gezelim görmedigimiz sehirlere gidelim dioz günübirlik... ve italya bide fransa da var planda hep böyle kisa kisa tatiller yapalim dedik
bana da gelsin ya şu hırs yarın sabbah görümcem gidiyor eşim gece nöbetine gidecek istediğim gibi hareket edebilcem akşamları bir gn sebze bir hün yoğurt salata ile geçiririm bu hafta cumaya kadar 1 bardak süt sabit olcak tabi kiValla yoruldu kiz son 4 dk ama 6lari dusundukce bi sey geliyor boyle bi ofke bi hirs sonra gazliyorum
görüşürüz poncikben cıkıyorum kızlaaaar görüsürüz insallah yarına bol eksiler
bana da gelsin ya şu hırs yarın sabbah görümcem gidiyor eşim gece nöbetine gidecek istediğim gibi hareket edebilcem akşamları bir gn sebze bir hün yoğurt salata ile geçiririm bu hafta cumaya kadar 1 bardak süt sabit olcak tabi ki
Demek belin ortaya çıkmaya başladıGöbeğimdeki yan kısımlar oyuklaşmaya başladı
İşte önündeki göbek erise çok güzel kaslar çıkacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?