- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.721
Bundan mı kız
Merdiven gibi spor aleti yazdım googlea
Yarım saat iyi de bi süre sonra müzik listem bitiyor açıp video dizi falan izlesem gider aslında
tam bilemiyorum dün tartılmadım bugün tartılmadım şişlik te var ayak parmaklarım ellerim ve karnım acayip şiş bu hafta listeye giremem ama haftaya gerekirse şok yapacam girecem listeyesilmisim ben
bencede kuzum öyle yap kilon ne alemde
coook sıcak ya napcaz böyle ama yagmur geliy diyolaryemeğimi yedim
tam bilemiyorum dün tartılmadım bugün tartılmadım şişlik te var ayak parmaklarım ellerim ve karnım acayip şiş bu hafta listeye giremem ama haftaya gerekirse şok yapacam girecem listeye
ahahahaha yok kız değl merdivenle alakası yok bende baktım neettede bulamadım
şöyle bişey ama daha yukarda biim salondaki cokk yoruyo 15 dk yapıyorum burnumdan terler akıyo
radyo aç
3 haftadır beslenme şeklim değişmedi ... protein ağırtlıklı gidiyorum yağ oranımın azalması gerek demişti kalite için ..yağ yakıcı besinler ve spor ile hallederim bence birde spor sonrası protein tüketimi yaparım kalori sayarım ... birde aşılama yaptırcam önce dr kabul ederse rapor haklarımı kullanmak için yani kalite bu noktada çok ön planda da değilValla yürüyüşten rahat geldi bana ya
Bir de totonun acımasına bir çözüm bulabilsem
Maksat kilo vermekse bence evet kendin de yapabilirsin
Benden iyi biliyorsun en azından ne neye denk
Besinlerin içinde karbonhidrat, yağ ve protein değerlerini, kalori değerlerini iyi okur yaparsın diye düşünüyorum
Sana verdiği menüleri ben beğeniyorum
Ama yumurta kalitesi için diyordun o nasıl olur bilemedim
bende o durumdayım hava da çok sıcak zatenaman tatlim ben buaralar dertlerle bogusuorum kafam alak bulakzaten yetisemiorum hicbirseye
Çok mantıklı cidden niye düşünemedimŞaka değil
Bugün radyo açayım şarkılar karışık olur mis
Bu kalp hızını da arttırır ondan öyle sucuk gibi oluyon
diyetisyenlern hepsi burda öyle canım aylık alıyor yaniooovv 3 haftayı peşin mi alıyo sebep nymiş
bende yedim bu sıcakta imam bayıldı yedirdiler bana
aaaa asistana niye bırakıyo yaa öle sacma sey mi olurmş randevu erteletemiyo mu
yok artık abartma o akdarrrr
3 haftadır beslenme şeklim değişmedi ... protein ağırtlıklı gidiyorum yağ oranımın azalması gerek demişti kalite için ..yağ yakıcı besinler ve spor ile hallederim bence birde spor sonrası protein tüketimi yaparım kalori sayarım ... birde aşılama yaptırcam önce dr kabul ederse rapor haklarımı kullanmak için yani kalite bu noktada çok ön planda da değil
he kız valla artıtıyo normalde ben hiç terlemem ama tshirtim su gibin oldu
aç aç ben gidince arkadaşmla konusuyorum sohbet muhabbet hemen bitiveriyo
O zaman ilk hedef kilo vermekse kendin yaparsın zaten bence de
Ama az yeme sen proteinini güzel güzel al yine
Günlük de hesaplarsın önceki listelerinden de bir fikrin vardır ne kadar kalori alman gerektiğini
Bir süre sonra ezberliyorsun zaten kolay oluyor
Heğ sen arkadaşınla gidiyon ondan kolay oluyor işte ben odada tek duvara baka baka
aaayyy bayılajaaammmmmdoğru ya
ne biliyiimm ya dün ihç yapmadm normalde yarım saate yakın yapıyodum en cok onu seviim cünkü o rahatyormuyo bazı aletler çok naletler yoruyolaaaaaaaar
dikkat et keptin bayılmabu sıcakta imam bayıldı
hihihi tamam yahuuuuuŞş deme kız sürprüz dedik aa
ayy nolcak kiz bizim bu halimizbende o durumdayım hava da çok sıcak zaten
ooyyyy geercekten cok yogun geçmişşşşesimin okulu benim kendi isim cok yogun bi hafta oldu, esimin sinavlari gecememe ihtimaline karsi bikac devam edebilecegi okulada yazalim dedikki ne olur ne olmaz bosda kalmasin o daha kötü olur diye, kendisi Sabah aksam ders calistigi icin basvurular bana kaldi üc gün boyunca resmen maf oldum istenilen kagitlari topla gecerli fotokopie yaptirma falan derken gitmedim yer kalmadi bide üstüne benim kendi isimde daha belli degil sürekli müdürlere kendimi ispat etme durumundayim oda beni cok stress yapio cok yogun günlerim var yani anlican canim
Kavunları yiyorum yine bakalım üzerine de soğuk su
Bir 100-200 gram da buradan gitsin lütfen
Ucundakaptinn a rezil olmak var yine
aa ne münasebet belki gitmicem bırakcam cnm istemicekdiyetisyenlern hepsi burda öyle canım aylık alıyor yani
Gunaydin canimmmmmiyyim sen nasilsin
Bende iyiyim fistiklargünaydın iyiyiz kuzum sen nasılsın
ivit annemler hafta sonu türkiyeye gidio buaksam is cikisi direk oraya gitcem bide onlarida gecireyim yarin zaten kina hafta sonu full ingilizce calismam lazimki sunumumu basarabileyimooyyyy geercekten cok yogun geçmişşşş
anam bu sıcaktaaaaabende patronum klimayi kapattı
bu haftayı sag salim atlatta daha da bişey olmaz sanaivit annemler hafta sonu türkiyeye gidio buaksam is cikisi direk oraya gitcem bide onlarida gecireyim yarin zaten kina hafta sonu full ingilizce calismam lazimki sunumumu basarabileyim
anam bu sıcaktaaaaa
bu haftayı sag salim atlatta daha da bişey olmaz sana:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?