- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.221
Ahah yeni mi uyandın hafta içi olsa gebeririz kalkamayızGünaydın beybileerrr
Ben bu saatte uyanmamaliydim yaaa
Ne gibi yani liste dışına çıkma demişti kalori şeklinde onunla konuşmadık hiç spor için soruyorsan haftada 4 gün 45 dakikayı gecnicek şekilde yap demiştiSchonerDuft senin diyetisyen ne diyordu kalori alimiyla ilgili aklima takildi
Bugün yaptığım spor ortalama 500 kalori yakıyor günlük aldığım kalori miktarı 810 senin aklına aldığımız kalori miktarı takıldı sanırımVelvette
Sabah 250 fit sütü içtim 6 badem yedim az açlık var.birazdan kahvaltı yapacam gune plan dışı başladım.Aynen internette vucut icin gerekli olanin %30unu kesin diyor saglikli beslenme icin gerci ben hayat tarzimi hareketli seciyorum ama sosyal hayatim yok yani is veya okul gibi aslinda hareketsiz gibiyim tek yaptigim spor onda da 2200 %30u 1540 iste ben genelde 1400e yakin aliyorum zaten o takildi kafama bazi siteler cok yuksek rakamlar veriyor
Bu arada tokluk durumun nasil? Ben bir bardak ayran, 3 ceviz + 2 kasik bal + 1 yumurta bomba gibi hissediyorum valla
Sabah 250 fit sütü içtim 6 badem yedim az açlık var.birazdan kahvaltı yapacam gune plan dışı başladım.
Hareketsiz seçtiğinde nasıl çıkıyor .. bence kalorimiz 1100 olduğu sürece sorun yok 1200 bile alabilirsin bence
Omlet 1 tane 1 kirmizi biber pişirdim tost makinesinde domates salatalık 1 dilim ekmek tam buğday ekmeği....Evet normalde icim fitin yoktu ama spor yaptigin icin aldigin cok iyi olmus
Ac ac olmazdi oyle
Simdi ne yiyeceksin bakalim menude degisiklik olacak mi
Hareketsizde 1800 cikiyor canim
Yani zayiflamak icin 1260 oluyor o zaman
Ikisinin arasi bir sey alsam dengelenir o zaman degil mi
Cunku spor olarak hareketli olsam da ne ise gidiyorum ne okula
Normal insanlar orada da kalori yakiyorlar
Övgüler gelsin artık dimiHerkez harika zayiflamissin dedi banaaaa cok muutlu oldum:)
Günaydın tatlımGunaydin kizlar annemlere gectim kvdemlerdenanca uyandim kahvaltimi yapiyim bakicam gecmise
Evet canim aynen bide ben tüm gün hicbirsey yemedim aksam kesin yerim diye arti olmam diye tahmin ediyorum:)Övgüler gelsin artık dimi
Yediklerin oynamanın etkisi ile erimiş gitmişlerdir
Orasini bende pek anlamıyorum kuzum ama sanki ben 2000 kalori alsam kilo alirim gibi geliyoSekerPancarii sana bir şey soracağım
Şimdi haftada 6-7 gün hareket ediyorum işaretleyince almamız gereken kaloriyi hep 2000lerde gösteriyor
Ama biz 1200 alıyoruz
Bu metabolizma için kötü mü
2000den fazlasını da nasıl yiyeceğimi bilmiyorum açıkçası
Valla cokiyi bence kuzum bende kendimi toplamam lazim regl olmadim kilo veremiyorum sinir oluyorum 2 günlük sok diyet falan mi yapsam diyorumSchonerDuft SekerPancarii
Nasıl olur sizce bu?
Sabah 8
1 patates (haşlanmış) - 186 43 g carb, 3 g protein
1 yumurta (haşlanmış) - 75 0.34 carb, 6.5 protein
Saat 11
1 bardak süt -122 - 9.5 carb, 6.5 protein
Saat 13
Orta porsiyon ton balığı - 206 - 0.13 carb, 36.5 protein
Saat 15
5 köfte - 335 - 10 carb, 26 protein
Saat 18
2 yumurta - 150 - 0.68 carb, 13 protein
1 bardak ayran - 57, 4.2 carb, 3 protein
Saat 21
1 su bardağı kefir - 104 - 7 carb, 5.4 protein
Toplam: 1235
Omlet 1 tane 1 kirmizi biber pişirdim tost makinesinde domates salatalık 1 dilim ekmek tam buğday ekmeği....
1200 uygun yaktığın ortalama kalori 500 oluyor mu senin oluyorsa günlük kalorin 700 olcak ve kilo vereceksin protein ağırlıklı gittiğimiz için yağdan gidecek ... eşim sucuk pişirecek kendine mis gibi kokacak
Menüm doğaçlama olacak akşam sabit olan tek şey levrek sanirim anneme gidersem de ton balığı yerim yanlız ekmeğe çok alışmışım az geldi 1 dilim
Valla cokiyi bence kuzum bende kendimi toplamam lazim regl olmadim kilo veremiyorum sinir oluyorum 2 günlük sok diyet falan mi yapsam diyorum
Günaydın tatlım
Ablamlar da sanki kilo almissin sen didilerDoğaçlama da olur ama kalorilerine dikkat et
Ben daha yemedim ekmek bakalım özellikle akşamki halimi merak ediyorum gün içi sorun değil de
Ama o tutulan sular regl bitince hemen gidiyor ki şok diyet yapmana gerek yok sadece her zamanki gibi yiyip sporunu yapsan yeter cumaya biter zaten reglin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?