Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün yaptığım spor ortalama 500 kalori yakıyor günlük aldığım kalori miktarı 810 senin aklına aldığımız kalori miktarı takıldı sanırım Velvette

Bugün yaptığım spor ortalama 500 kalori yakıyor günlük aldığım kalori miktarı 810 senin aklına aldığımız kalori miktarı takıldı sanırım Velvette

Aynen internette vucut icin gerekli olanin %30unu kesin diyor saglikli beslenme icin gerci ben hayat tarzimi hareketli seciyorum ama sosyal hayatim yok yani is veya okul gibi aslinda hareketsiz gibiyim tek yaptigim spor onda da 2200 %30u 1540 iste ben genelde 1400e yakin aliyorum zaten o takildi kafama bazi siteler cok yuksek rakamlar veriyor

Bu arada tokluk durumun nasil? Ben bir bardak ayran, 3 ceviz + 2 kasik bal + 1 yumurta bomba gibi hissediyorum valla

Sabah 250 fit sütü içtim 6 badem yedim az açlık var.birazdan kahvaltı yapacam gune plan dışı başladım.
Hareketsiz seçtiğinde nasıl çıkıyor .. bence kalorimiz 1100 olduğu sürece sorun yok 1200 bile alabilirsin bence

Evet normalde icim fitin yoktu ama spor yaptigin icin aldigin cok iyi olmus
Ac ac olmazdi oyle
Simdi ne yiyeceksin bakalim menude degisiklik olacak mi

Hareketsizde 1800 cikiyor canim
Yani zayiflamak icin 1260 oluyor o zaman
Ikisinin arasi bir sey alsam dengelenir o zaman degil mi
Cunku spor olarak hareketli olsam da ne ise gidiyorum ne okula
Normal insanlar orada da kalori yakiyorlar

Omlet 1 tane 1 kirmizi biber pişirdim tost makinesinde domates salatalık 1 dilim ekmek tam buğday ekmeği....
1200 uygun yaktığın ortalama kalori 500 oluyor mu senin oluyorsa günlük kalorin 700 olcak ve kilo vereceksin protein ağırlıklı gittiğimiz için yağdan gidecek ... eşim sucuk pişirecek kendine mis gibi kokacak
Menüm doğaçlama olacak akşam sabit olan tek şey levrek sanirim anneme gidersem de ton balığı yerim yanlız ekmeğe çok alışmışım az geldi 1 dilim

Dün kinada hic oturmadam araliksoz 4saat oynadim resmen yag yaktim ter su icinde kaldim:))))) yemek olarak malesef yyarim lahmacun ve bol salata yanina, nelee neler vardida almadim:))) bide limonlu kek yidim ama az aldim bi dilim degildi onuda görümcwm yapmis diye

Orasini bende pek anlamıyorum kuzum ama sanki ben 2000 kalori alsam kilo alirim gibi geliyo

Valla cokiyi bence kuzum bende kendimi toplamam lazim regl olmadim kilo veremiyorum sinir oluyorum 2 günlük sok diyet falan mi yapsam diyorum

Doğaçlama da olur ama kalorilerine dikkat et
Ben daha yemedim ekmek bakalım özellikle akşamki halimi merak ediyorum gün içi sorun değil de

Valla cokiyi bence kuzum bende kendimi toplamam lazim regl olmadim kilo veremiyorum sinir oluyorum 2 günlük sok diyet falan mi yapsam diyorum

Ama o tutulan sular regl bitince hemen gidiyor ki şok diyet yapmana gerek yok sadece her zamanki gibi yiyip sporunu yapsan yeter cumaya biter zaten reglin

Ablamlar da sanki kilo almissin sen didiler cok yemiyom yaa gercekten sistim bence reglim gecikince kardesimle spor yapcaz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…