- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.241
Daha iyi olur bence hem evdeki kendi seylerinle hazirlarsin daha guzel uygularsinSana ne diyeceğim protein diyeti yap didin ya
Şimdi o proteinleri kendim ayarlasam olur mu peki
Hani internette liste çok da kendim de ayarlayabilir miyim?
Et, süt, balık gibi şeylerle
Üstüne kapak kapat cıvık olmasin o zaman ayy bende biraz cıvık seviyom patlatinca akacakkk ohhhhomlet şeklinde oluyor dimi o bende seviyorum öyle ama cıvık olmayacak katı pişicek yarın klimanın altında yiyim az daha konuşursak kalkıp kırıp yicim canım çekti
Üstüne kapak kapat cıvık olmasin o zaman ayy bende biraz cıvık seviyom patlatinca akacakkk ohhhhomlet şeklinde oluyor dimi o bende seviyorum öyle ama cıvık olmayacak katı pişicek yarın klimanın altında yiyim az daha konuşursak kalkıp kırıp yicim canım çekti
Valla sorma kuzum sabahın körü dikildim ayağa ama uyudum tekrar inat edipAhah yeni mi uyandın hafta içi olsa gebeririz kalkamayız
Gunaydinnnnn pek sevincliyiz kV sarmado tabiGunaydin kizlar annemlere gectim kvdemlerdenanca uyandim kahvaltimi yapiyim bakicam gecmise
Ohhh oynadıklarınla gitmiştir yediklerin kuzuu sefa olsunDün kinada hic oturmadam araliksoz 4saat oynadim resmen yag yaktim ter su icinde kaldim:))))) yemek olarak malesef yyarim lahmacun ve bol salata yanina, nelee neler vardida almadim:))) bide limonlu kek yidim ama az aldim bi dilim degildi onuda görümcwm yapmis diye
Valla sorma kuzum sabahın körü dikildim ayağa ama uyudum tekrar inat edip
Gunaydinnnnn pek sevincliyiz kV sarmado tabi
Ohhh oynadıklarınla gitmiştir yediklerin kuzuu sefa olsun
Eksi bile çıkarsın bence pazartesiyeEvet canim aynen bide ben tüm gün hicbirsey yemedim aksam kesin yerim diye arti olmam diye tahmin ediyorum:)
Ablamlar da sanki kilo almissin sen didilercok yemiyom yaa gercekten sistim bence reglim gecikince kardesimle spor yapcaz biraz
Menüye 3 kayısı eklerim ... yoğurt 1 dilim ekmek domat salatalık yerim ara öğün de bulurum kalorimi 1000e tamamlarım 500 e yakın sabah yaktım ay cok heyecanlıyım pazertesi kaç çıkıcam acaba ...Doğaçlama da olur ama kalorilerine dikkat et
Ben daha yemedim ekmek bakalım özellikle akşamki halimi merak ediyorum gün içi sorun değil de
Ama o tutulan sular regl bitince hemen gidiyor ki şok diyet yapmana gerek yok sadece her zamanki gibi yiyip sporunu yapsan yeter cumaya biter zaten reglin
Şişmişsindir ondandır o hemen 2 kilo farkı nasıl ayırt edecekler yani
Hahah abla kardeş sporcu bunlar da
Bende öyle oldum bugün neyse sporumu yaptım sabah şimdi azcık uyur telafi ederimValla sorma kuzum sabahın körü dikildim ayağa ama uyudum tekrar inat edip
Gunaydinnnnn pek sevincliyiz kV sarmado tabi
Ohhh oynadıklarınla gitmiştir yediklerin kuzuu sefa olsun
Salçalı yaptım 1 omlet yerine 2 yapaydım da doyaydım bariÜstüne kapak kapat cıvık olmasin o zaman ayy bende biraz cıvık seviyom patlatinca akacakkk ohhhhyidin mi bugun yimirtani
Menüye 3 kayısı eklerim ... yoğurt 1 dilim ekmek domat salatalık yerim ara öğün de bulurum kalorimi 1000e tamamlarım 500 e yakın sabah yaktım ay cok heyecanlıyım pazertesi kaç çıkıcam acaba ...
Akşama alıştırmalık bıraksan 12de uyuyorsan 21de 1 meyve yada 6 badem yiyebilirsin hatta soda salatalık bile olur kalori 10 bile etmez
Heee sen eyice bi sismisin dedilerspor yapip hırsımı atmam lazim
Ekmek yemicim 6 kaşık yoğurt yerim akşamı iple çekiyorum çok acıktım senin durum neHeğ çok kaçırma ama karbonhidratı sonra bozulmasın bizim protein diyet
Akşam anca öyle şeyler yiyorum veya artık içiyorum kuzu
Beni de gaza getiriyon hadi kalk kız spor yapalım
Ekmek yemicim 6 kaşık yoğurt yerim akşamı iple çekiyorum çok acıktım senin durum ne
Ben yoğurt içine salatalık doğradım 1 kayısı 1 badem kemirdim : DEl kadar bir ton balığı işte bir kutu onu yiyorum şu an
Neyse ki saat 3te patates var ya şükür
Aynen akşam benim de köfte var sadece
Köfte ile salata yicek misinEl kadar bir ton balığı işte bir kutu onu yiyorum şu an
Neyse ki saat 3te patates var ya şükür
Aynen akşam benim de köfte var sadece
Ben yoğurt içine salatalık doğradım 1 kayısı 1 badem kemirdim : D
Ara öğün düşünüyorum belki 1 bardak süt içerim yarım yağlı alıp..m
Birde pazar alışverişim var erzak alcam dışarı 40 detece vardir
Köfte ile salata yicek misin
Hadi ya ne ara 1200 oldu ben niye yicek birşey bulamıyorumOh miss gibi olmuş
Kaç kaşık yedin yoğurdu
Gerçi artık hesaplarsın sormama gerek yok elinde app var
Yok yiyemem büyük ihtimal çünkü benim kalori zaten 1200leri geçti
Hadi ya ne ara 1200 oldu ben niye yicek birşey bulamıyorum
6 kaşık yoğurt 1 salatalık doğradım içine şimdi 1 sade soda açtım icine az limon sıktım onu icecem sonra sütlü nescafe içerim doymam lazım çok acıktım
Senin ara öğünleri not edeyim ben yarın lazım olcakAkşam 5 köftem var ondan galibası
Ben de kahve içiyorum şu an ama 1 saat kaldı 3e 3te ara var çok güzel patatesli yumurtalı ara var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?