- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #218.301
11 de mi uyandın nasıl uyudun o saate kadarBen yeni uyandimGünaydın canimm
Oh maşallahGünaydın bibigiiimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 de mi uyandın nasıl uyudun o saate kadarBen yeni uyandimGünaydın canimm
Dün kızım kuzeniyle bek guzel oynadi ilk defa gece 12 de yattiBen yeni uyandimGünaydın canimm
Kuzeni vardi ya bide iyce erkenden kalkti oynamak icin ama kuzeni gece cok gec yatiyo oglene kadar uyyoGunaydin kuzum.senin kız uykuyu sevmiyor sanirim .Kahvaltı saatim geçti diye kalktım öğlen sonra uykusu yaparım 1 2 saat artık
Küsmüşler birdeKuzeni vardi ya bide iyce erkenden kalkti oynamak icin ama kuzeni gece cok gec yatiyo oglene kadar uyyoBaya bi bekledi uyansin diye oglene kalmadi o da uyandi biraz oynadilar sonra şımardılar
![]()
Hee barıştılar uyanincaKüsmüşler birdeallam ya ne tatlı şey kusmeleri bile sekerliktir bunların
![]()
Anneme gittim çok sevdiğim içkili vişneli çikolatadan vardı yok anne yemicen dedim ama içim gitti canım şekerli şeyler istiyo çikolata gibi puding gibi şeyler![]()
Moonşeri bilirsin belki viski olması gerek yanılma payım yüksek.. balın da sahtesi oluyor güvenemedim ben evde var yoksa ... kaçıncı gundesin şeker diyetinde.... bugün neler yedinŞaraplılardan mı
Valla ne yalan söyleyeyim bugün benim de canım tatlı istiyor
Ama yemedim
Yerine bal yedim![]()
Moonşeri bilirsin belki viski olması gerek yanılma payım yüksek.. balın da sahtesi oluyor güvenemedim ben evde var yoksa ... kaçıncı gundesin şeker diyetinde.... bugün neler yedin
Ben cesaret edemedim valla krizim tutarsa artıkAnnem birinden alıyor köyden getiriyormuş bana fark etmez gerçi market veya köy de işte doğalmış
Likörlüymüş baktım şimdi
Çikolata olsun da her türlüsü olsun gerçi
Yazıyorum şimdi bakalım tek tek yağ karb oranlarıyla
Ben cesaret edemedim valla krizim tutarsa artık
Neden böyle oldu ki menü protein ve yağ birbirine çok yakın.. ceviz yerine çiğ badem yesen 7 badem 7gr 1.26 protein yağ oranı da 3.32 cevize göre daha mı iyi olur kalori olarak 40 kalori ..Sabah 8
Çam Balı - 91 kcal - 24,6 carb - 0 yağ - 0,1 protein
4 ceviz -104 kcal - 2 carb - 10,4 yağ - 2,4 protein
100 g hindi füme salam - 87 kcal - 0,4 carb - 1,7 yağ - 17,3 protein
Saat 11
1 porsiyon beyaz peynir - 47 kcal - 0,7 carb - 3 yağ -3 protein
Saat 13
1 kase yoğurt - 149 kcal - 11,4 carb - 7,9 yağ - 8,5 protein
2 haşlanmış yumurta - 156 kcal - 1 carb - 10,6 yağ - 12, 4 protein
Saat 14.30 (Spor öncesi)
Çam Balı - 91 kcal - 24,6 carb - 0 yağ - 0,1 protein
4 ceviz -104 kcal - 2 carb - 10,4 yağ - 2,4 protein
Saat 15.30 (Spor sonrası)
Yarım içim fit süt - 125 kcal - 13,5 carb - 1,5 yağ - 15 protein
Saat 18.30
Çıtır sardalya - 252 kcal - 18,1 carb - 14,7 yağ - 11,8 protein
Saat 21
1 Türk kahvesi fincanı kefir - 57 kcal - 4,3 carb - 3 yağ - 3,1 protein
Gün:
Toplam kcal: 1263
Toplam carb: 102,3
Toplam yağ: 63,2 yağ
Toplam protein: 76,1 protein
Düne göre düşük kaldı protein niye böyle oldu ya öf![]()
Evet süper olur proetin değerin düşük bugün birde yağsız light sütler varya ben artık onlardan alıyorum 100 ml 0.05 yağ varSchonerDuft akşam kefir yerine içim sütün diğer yarısını mı içsem böylece proteini 90a tamamlarım bugün 75 canımı sıktı ya
Zaten normal bir insanın 70 alması gerekiyor ben kas yapmaya çalışıyorum burada![]()
Neden böyle oldu ki menü protein ve yağ birbirine çok yakın.. ceviz yerine çiğ badem yesen 7 badem 7gr 1.26 protein yağ oranı da 3.32 cevize göre daha mı iyi olur kalori olarak 40 kalori ..
Çıtır sardalya yemişsin paket ürün mü o yağ oranı proteinden daha yüksek..
Protein diyeti ike bir yazi okudum daha çok kırmızı et yemek gerekiyormuş. 1 hafta boyunca yapılıyor biliyorsun zaten kalori tutmaya da gerek yok diyordu yazı ama kalori miktarının yüzde 40ı kadarı yağ olacakmış
Evet süper olur proetin değerin düşük bugün birde yağsız light sütler varya ben artık onlardan alıyorum 100 ml 0.05 yağ var
Umarım bu sabır uzun süre devam eder kuzum hırs geldi yeniden başlıyor gibi heves varİyi yapmışsın valla tebrik ediyorum sabrından ötürü![]()
Umarım bu sabır uzun süre devam eder kuzum hırs geldi yeniden başlıyor gibi heves var![]()