Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yeni uyandim :halay: Günaydın canimm

Oh maşallah :KK70::KK70: Günaydın bibigiiimm
Dün kızım kuzeniyle bek guzel oynadi ilk defa gece 12 de yatti:oha: ama simdi mızıttılar :KK70: saklambac oynarken benim kiz sobeledi diye ablamin kiz yitti benim kızı benimki de onu yitti küsüştüler:KK70: ablaminki daha küçük 3 buçuk yaşında özür dilerim bida yapmicamm diyo benim kiza yokk affitmedi benimki:KK70:kinlendi bi kere:KK70: simdi uyutuyoz ikimizde bebeleri:KK53:

Gunaydin kuzum.senin kız uykuyu sevmiyor sanirim .Kahvaltı saatim geçti diye kalktım öğlen sonra uykusu yaparım 1 2 saat artık
Kuzeni vardi ya bide iyce erkenden kalkti oynamak icin ama kuzeni gece cok gec yatiyo oglene kadar uyyo:KK53: Baya bi bekledi uyansin diye oglene kalmadi o da uyandi biraz oynadilar sonra şımardılar:KK53:

Anneme gittim çok sevdiğim içkili vişneli çikolatadan vardı yok anne yemicen dedim ama içim gitti canım şekerli şeyler istiyo çikolata gibi puding gibi şeyler :kahve:

Anneme gittim çok sevdiğim içkili vişneli çikolatadan vardı yok anne yemicen dedim ama içim gitti canım şekerli şeyler istiyo çikolata gibi puding gibi şeyler :kahve:

Şaraplılardan mı :ruh:
Valla ne yalan söyleyeyim bugün benim de canım tatlı istiyor
Ama yemedim
Yerine bal yedim :olamaz:

Şaraplılardan mı :ruh:
Valla ne yalan söyleyeyim bugün benim de canım tatlı istiyor
Ama yemedim
Yerine bal yedim :olamaz:
Moonşeri bilirsin belki viski olması gerek yanılma payım yüksek.. balın da sahtesi oluyor güvenemedim ben evde var yoksa ... kaçıncı gundesin şeker diyetinde.... bugün neler yedin

Moonşeri bilirsin belki viski olması gerek yanılma payım yüksek.. balın da sahtesi oluyor güvenemedim ben evde var yoksa ... kaçıncı gundesin şeker diyetinde.... bugün neler yedin

Annem birinden alıyor köyden getiriyormuş bana fark etmez gerçi market veya köy de işte doğalmış
Likörlüymüş baktım şimdi
Çikolata olsun da her türlüsü olsun gerçi :D
Yazıyorum şimdi bakalım tek tek yağ karb oranlarıyla

Annem birinden alıyor köyden getiriyormuş bana fark etmez gerçi market veya köy de işte doğalmış
Likörlüymüş baktım şimdi
Çikolata olsun da her türlüsü olsun gerçi :KK70:
Yazıyorum şimdi bakalım tek tek yağ karb oranlarıyla
Ben cesaret edemedim valla krizim tutarsa artık

Sabah 8

Çam Balı - 91 kcal - 24,6 carb - 0 yağ - 0,1 protein
4 ceviz -104 kcal - 2 carb - 10,4 yağ - 2,4 protein
100 g hindi füme salam - 87 kcal - 0,4 carb - 1,7 yağ - 17,3 protein

Saat 11

1 porsiyon beyaz peynir - 47 kcal - 0,7 carb - 3 yağ -3 protein

Saat 13

1 kase yoğurt - 149 kcal - 11,4 carb - 7,9 yağ - 8,5 protein
2 haşlanmış yumurta - 156 kcal - 1 carb - 10,6 yağ - 12, 4 protein

Saat 14.30 (Spor öncesi)

Saat 15.30 (Spor sonrası)

Yarım içim fit süt - 125 kcal - 13,5 carb - 1,5 yağ - 15 protein

Saat 18.30

Çıtır sardalya - 252 kcal - 18,1 carb - 14,7 yağ - 11,8 protein

Saat 21

1 Türk kahvesi fincanı kefir - 57 kcal - 4,3 carb - 3 yağ - 3,1 protein

Gün:
Toplam kcal: 1263
Toplam carb: 102,3
Toplam yağ: 63,2 yağ
Toplam protein: 76,1 protein

Düne göre düşük kaldı protein niye böyle oldu ya öf :kızgın:

SchonerDuft SchonerDuft akşam kefir yerine içim sütün diğer yarısını mı içsem böylece proteini 90a tamamlarım bugün 75 canımı sıktı ya
Zaten normal bir insanın 70 alması gerekiyor ben kas yapmaya çalışıyorum burada :KK12:

Sabah 8

100 g hindi füme salam - 87 kcal - 0,4 carb - 1,7 yağ - 17,3 protein

Saat 11

1 porsiyon beyaz peynir - 47 kcal - 0,7 carb - 3 yağ -3 protein

Saat 13

1 kase yoğurt - 149 kcal - 11,4 carb - 7,9 yağ - 8,5 protein
2 haşlanmış yumurta - 156 kcal - 1 carb - 10,6 yağ - 12, 4 protein

Saat 14.30 (Spor öncesi)

Saat 15.30 (Spor sonrası)

Yarım içim fit süt - 125 kcal - 13,5 carb - 1,5 yağ - 15 protein

Saat 18.30

Çıtır sardalya - 252 kcal - 18,1 carb - 14,7 yağ - 11,8 protein

Saat 21

1 Türk kahvesi fincanı kefir - 57 kcal - 4,3 carb - 3 yağ - 3,1 protein

Gün:
Toplam kcal: 1263
Toplam carb: 102,3
Toplam yağ: 63,2 yağ
Toplam protein: 76,1 protein

Düne göre düşük kaldı protein niye böyle oldu ya öf :kızgın:
Neden böyle oldu ki menü protein ve yağ birbirine çok yakın.. ceviz yerine çiğ badem yesen 7 badem 7gr 1.26 protein yağ oranı da 3.32 cevize göre daha mı iyi olur kalori olarak 40 kalori ..
Çıtır sardalya yemişsin paket ürün mü o yağ oranı proteinden daha yüksek..
Protein diyeti ike bir yazi okudum daha çok kırmızı et yemek gerekiyormuş. 1 hafta boyunca yapılıyor biliyorsun zaten kalori tutmaya da gerek yok diyordu yazı ama kalori miktarının yüzde 40ı kadarı yağ olacakmış

SchonerDuft SchonerDuft akşam kefir yerine içim sütün diğer yarısını mı içsem böylece proteini 90a tamamlarım bugün 75 canımı sıktı ya
Zaten normal bir insanın 70 alması gerekiyor ben kas yapmaya çalışıyorum burada :KK12:
Evet süper olur proetin değerin düşük bugün birde yağsız light sütler varya ben artık onlardan alıyorum 100 ml 0.05 yağ var

Neden böyle oldu ki menü protein ve yağ birbirine çok yakın.. ceviz yerine çiğ badem yesen 7 badem 7gr 1.26 protein yağ oranı da 3.32 cevize göre daha mı iyi olur kalori olarak 40 kalori ..
Çıtır sardalya yemişsin paket ürün mü o yağ oranı proteinden daha yüksek..
Protein diyeti ike bir yazi okudum daha çok kırmızı et yemek gerekiyormuş. 1 hafta boyunca yapılıyor biliyorsun zaten kalori tutmaya da gerek yok diyordu yazı ama kalori miktarının yüzde 40ı kadarı yağ olacakmış

Evet dün köfte yemiştim, ayran vardı, ton balığında da çoktu ve üstelik içim fitin tamamını içmiştim
Sıkılmayayım diye değişiklik yapayım dedim böyle oldu
Gerekirse yumurta ve et i arttıracağım
Aynen dün kırmızı et vardı ondan iyiydi
Şimdi birazdan fit sütü içip cardio + sumo squat yapacağım üstüne böylece bir kısmı yanar

Back
X