- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.401
Süpersin kuzum tebrik ederim seniBugünden bildiriyorum 70.5
Cumaya göre -200
geriden geliyorum bende görmemişim bunudaBugünden bildiriyorum 70.5
Cumaya göre -200
yok kuzu cumaya kaldı evdei kiracılar cıkmamış dahaEvet nasıl susamışım 10 dk önce geldim büroya ... siz naptınız eve bakabildin mi
Yaa güzel gitmiş dimi 1.20 kg verdim.... senin yardımın büyük bunda teşekkür ederim kuzumGünaydın canım oh biliyordum onlar emanetti zaten hemencecik kurtulmuşsun çok sevindim tebrik ederim
Günaydın kaptanım
Evet listeye son 300 cumaya kadar belki 70leri hatta 69lari görürüm böyle giderseaaaSchonerDuft şimdi gördüm canıım kilo vermişsin cok sevindim listeye girmek için son 300 gr
günaydın kuzuummm senin ne alemde kilo
Hayırlısı olsun canım içine sinsinsinde ev 2 hafta geç olsun ... ev ayarlandıktan sonra gerisi kolaygeriden geliyorum bende görmemişim bunudageç yorum yapınca
yok kuzu cumaya kaldı evdei kiracılar cıkmamış dahaolsunda başlayalım işlere geç kalmayalım iyice
geriden geliyorum bende görmemişim bunudageç yorum yapınca
yok kuzu cumaya kaldı evdei kiracılar cıkmamış dahaolsunda başlayalım işlere geç kalmayalım iyice
Yaa güzel gitmiş dimi 1.20 kg verdim.... senin yardımın büyük bunda teşekkür ederim kuzum
kolay gelsin bukikizlar, ben bugün ve yarin asiri derecede yogun olcam, giremiyebilrim.
kaptinn yazmadigim icin kizma olurmu sali su büyük önemli sunumumu atlattim carsaba yine normal bi sekilde burdayim
dönüşüm muhteşem olacak haftaya cuma 69 u görecem ağustos 10 a kadarda 65 olcam sonra kilo korumaArtık 6lara düşseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Artık 7ler bitseeeeeeeeeeee
Tükenseeeeeeeeeeeeee
Yettiiiiiiiiiiiii
Benden değil kız o senin sporun ve protein diyetin, kaçamaklara dur demen hadi cumaya dön geri de hep birlikte zayıflayalım
yerinde olsam uyurdumUykum var ya
sen bu hafta 6yı görürsün benceArtık 6lara düşseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tükenseeeeeeeeeeeeee
Yettiiiiiiiiiiiii
Benden değil kız o senin sporun ve protein diyetin, kaçamaklara dur demen hadi cumaya dön geri de hep birlikte zayıflayalım
hoşgeldin poncik nasılsınya ne çok konuşmuşsunuz okuyamıcam
hadi inşallah kuzuuummmEvet listeye son 300 cumaya kadar belki 70leri hatta 69lari görürüm böyle giderse
inşallah bebeğiiim psikolojileerimiz sağlam atlatabilirz inşallahhhHayırlısı olsun canım içine sinsinsinde ev 2 hafta geç olsun ... ev ayarlandıktan sonra gerisi kolay
tm canım başarılar inşallah alnının atlaırsın bu işikizlar, ben bugün ve yarin asiri derecede yogun olcam, giremiyebilrim.
kaptinn yazmadigim icin kizma olurmu sali su büyük önemli sunumumu atlattim carsaba yine normal bi sekilde burdayim
ne kaldı kiArtık 6lara düşseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tükenseeeeeeeeeeeeee
Yettiiiiiiiiiiiii
ben konusmadım bn mesguldüm hafta sonuya ne çok konuşmuşsunuz okuyamıcam
bilemedim kuzu vallaaa seçenekte neler varya ben çok açlık hissediyorum 1 türk kahvesi 3 kayısı yedim tutmadı öğlen menümde 300 ml ayran olacaktı yanına ne yesem acaba yağ oranı düşük olmalı
giniydinGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?