Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geriden geliyorum bende görmemişim bunuda geç yorum yapınca

yok kuzu cumaya kaldı evdei kiracılar cıkmamış daha olsunda başlayalım işlere geç kalmayalım iyice
Hayırlısı olsun canım içine sinsinsinde ev 2 hafta geç olsun ... ev ayarlandıktan sonra gerisi kolay

kizlar, ben bugün ve yarin asiri derecede yogun olcam, giremiyebilrim.
kaptinn yazmadigim icin kizma olurmu sali su büyük önemli sunumumu atlattim carsaba yine normal bi sekilde burdayim

geriden geliyorum bende görmemişim bunuda geç yorum yapınca

yok kuzu cumaya kaldı evdei kiracılar cıkmamış daha olsunda başlayalım işlere geç kalmayalım iyice

Artık 6lara düşseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Artık 7ler bitseeeeeeeeeeee
Tükenseeeeeeeeeeeeee
Yettiiiiiiiiiiiii

Yaa güzel gitmiş dimi 1.20 kg verdim.... senin yardımın büyük bunda teşekkür ederim kuzum

Benden değil kız o senin sporun ve protein diyetin, kaçamaklara dur demen hadi cumaya dön geri de hep birlikte zayıflayalım

dönüşüm muhteşem olacak haftaya cuma 69 u görecem ağustos 10 a kadarda 65 olcam sonra kilo koruma

sen bu hafta 6yı görürsün bence

ya ben çok açlık hissediyorum 1 türk kahvesi 3 kayısı yedim tutmadı öğlen menümde 300 ml ayran olacaktı yanına ne yesem acaba yağ oranı düşük olmalı

Evet listeye son 300 cumaya kadar belki 70leri hatta 69lari görürüm böyle giderse
hadi inşallah kuzuuummm
sonra gelsin yeni kıyafetler elbiseler
Hayırlısı olsun canım içine sinsinsinde ev 2 hafta geç olsun ... ev ayarlandıktan sonra gerisi kolay
inşallah bebeğiiim psikolojileerimiz sağlam atlatabilirz inşallahhh

kizlar, ben bugün ve yarin asiri derecede yogun olcam, giremiyebilrim.
kaptinn yazmadigim icin kizma olurmu sali su büyük önemli sunumumu atlattim carsaba yine normal bi sekilde burdayim
tm canım başarılar inşallah alnının atlaırsın bu işi

ne kaldı ki bak temmuz ortasındayız ve 70 sin daha 1.5 ayın var 65 bilem olursun

Dünkü menüm saçma sapan
Sabah
1 dilim ev yapımı peynirli börek
2 tane yağda yumurta
1 kücük dilim tb ekmeği
peynir
şekersiz çay 12 yi geçiyodu o yüzden acıkmıştım bide temizlik yaptım yorgunluklaaa

Saat 3

şekersiz nescafe
petito

akşam 7 gibi

3 parça tavuk
fırında patates 4 dilim falan yedim oda yarımdan az patatese eştir
suyumu falan bilmiyorum ama muhtemelen 2 yi geçmiştir spor da yapamadım ama hiç durmadım temizlik temizlik temizlik evin heryerinde çiçekler açtırdım

ya ne çok konuşmuşsunuz okuyamıcam
ben konusmadım bn mesguldüm hafta sonu

ya ben çok açlık hissediyorum 1 türk kahvesi 3 kayısı yedim tutmadı öğlen menümde 300 ml ayran olacaktı yanına ne yesem acaba yağ oranı düşük olmalı
bilemedim kuzu vallaaa seçenekte neler var
bende çok aç hissediyorum bugün niyeyse
giniydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…