- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.441
kıyamam amaAy dayanamiyorum ya bugun cok vuruyor agri kaval kemigime surekli tik tik atiyor
Gozumden yas geliyor ya gidicem ozel mi olur neresi olur artik biri bir sey yapsin dayanamicam daha kosan ne olsun ben mis gibi Jillianima devam ederim yeter o bana mis gibi diz bacak rahatsizligi olanlar icin kolaylastiriyor her seyi
Aynen yaolmayan seylerin olması kadar mutlu eden bieişey yok
ne evi o kuzubende ev arıyorum aynı seylerle ugrasıo sayılırız :
geçmiş olsun kuzum neyin varkızlar merhaba. ben biraz hastayım o yüzden bu hafta pek uğrayamayacağım. tartı günü gelirim de aralar da çok yoğun olamayacağım.
tartıldım bugün haftasonu rahatsızlandım 300 gr fazla geldim ama gider galiba.
anladıgım kadarıyla ikiside ters istikametteFena değil sanırımbakalım cuma belli olur ak koyun muyum kara koyun muyum
Bakalım belki biz de taşınabilirmişiz annem istemiyor da babam işe yaklaşmak istiyor bende okula
ya biraz spora da mı ara versen acaba sporda yoruyordur .... doktora gitmekte de en iyisini yparsınAy dayanamiyorum ya bugun cok vuruyor agri kaval kemigime surekli tik tik atiyor
Gozumden yas geliyor ya gidicem ozel mi olur neresi olur artik biri bir sey yapsin dayanamicam daha kosan ne olsun ben mis gibi Jillianima devam ederim yeter o bana mis gibi diz bacak rahatsizligi olanlar icin kolaylastiriyor her seyi
bu haftaki hedef neydiFena değil sanırımbakalım cuma belli olur ak koyun muyum kara koyun muyum
Bakalım belki biz de taşınabilirmişiz annem istemiyor da babam işe yaklaşmak istiyor bende okula
kıyamam amakeşke o kadar zorlmasaydn kuzum
ya biraz spora da mı ara versen acaba sporda yoruyordur .... doktora gitmekte de en iyisini yparsın
Doktoraa bi gitte hele bakalım ne dicek spora ara verirsin belki birazAy ağlıyorum zaten 1 haftadır tamam arada sızlıyordu ama bugün bir kalktım böyle vuruyor deli gibi ben buna dayanamıcam sabah cumaya kadar beklerim diyordum ama bekleyemicem
Babamı bekliyorum götürsün diye bir desin bakalım doktor neden oluyormuş da üzerine yüklenmeden yaparım Jillianda kolaylaştırma şansın var ya sonuçta zıplamama gerek yok yani
sagol canim insallah ay bi atlatsam hersey suan okadar yogunki nereye kosacagimi sasirdim resmentm canım başarılar inşallah alnının atlaırsın bu işi
neyin var canim gecmisi okuyamadimAy ağlıyorum zaten 1 haftadır tamam arada sızlıyordu ama bugün bir kalktım böyle vuruyor deli gibi ben buna dayanamıcam sabah cumaya kadar beklerim diyordum ama bekleyemicem
Babamı bekliyorum götürsün diye bir desin bakalım doktor neden oluyormuş da üzerine yüklenmeden yaparım Jillianda kolaylaştırma şansın var ya sonuçta zıplamama gerek yok yani
Bizim şimdiki ev her yana uzakanladıgım kadarıyla ikiside ters istikamette
bence babana yakın olsun senin okul bittikten sonra o tarafa gitmeye kalkmayn bide
sabretkuzuuuşşş az kaldı 2 gün daha sonra serbestsinsagol canim insallah ay bi atlatsam hersey suan okadar yogunki nereye kosacagimi sasirdim resmen
o da zor be sen istanbulda mıyıdın bibiğimBizim şimdiki ev her yana uzakbabamın iş yerinin Oraya gitsek bile yeter valla bana
3günde kapalı ev nasıl toz olurSlm kizlar ben eve döndümtemizlik yapcam simdi aksama görüşürük heryer tozlanmis 3 gunde
kız halen spor diyorsunAy ağlıyorum zaten 1 haftadır tamam arada sızlıyordu ama bugün bir kalktım böyle vuruyor deli gibi ben buna dayanamıcam sabah cumaya kadar beklerim diyordum ama bekleyemicem
59 du ama bakalımbu haftaki hedef neydi
He valla keptinn zor istanbuldayım maalesefsabretkuzuuuşşş az kaldı 2 gün daha sonra serbestsin
o da zor be sen istanbulda mıyıdın bibiğim
59 ne güzel bir sayı çok eskiden bende 59 dum ah gençlik59 du ama bakalım
He valla keptinn zor istanbuldayım maalesef
kolay gelsin ...Slm kizlar ben eve döndümtemizlik yapcam simdi aksama görüşürük heryer tozlanmis 3 gunde
cok işim var bnmdeben geldim bugün çok acıktım 1 bardak ayran ile yarım salatalık yedim 1 gibi de 6 badem hüplettim şimdi bir sütlü cafe içecem liht süt ile umarım eve kadar idare eder beni
ay bşde istanbul o yollar fln59 du ama bakalım
He valla keptinn zor istanbuldayım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?