Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

psikoloji gidiyor tabi düğün olana kadar düğünden sonra rahatlarsın ama sonrada alışma evresi giriyor
ay yeni kıyafler dolabımda içine girmek istediğim çok güzel kumaşlarım ve kotum var
ilk günkü heyecanı yaşadım

ben konusmadım bn mesguldüm hafta sonu

bilemedim kuzu vallaaa seçenekte neler var
bende çok aç hissediyorum bugün niyeyse

giniydin
PROTEİN AĞIRLIKLI HERŞEY TON BALIĞINI DA EKMEKSİZ YİYEMİYORUM 6 BADEM VARDI ARA ÖĞÜN ONU ÖNE ÇEKEYİM OLMADI DAYANACAM YARIN 70İ GÖRMEM GEREK

bu stres bitmez :
ohh kıyafetler hazırmış şahanee denemye başla bence

PROTEİN AĞIRLIKLI HERŞEY TON BALIĞINI DA EKMEKSİZ YİYEMİYORUM 6 BADEM VARDI ARA ÖĞÜN ONU ÖNE ÇEKEYİM OLMADI DAYANACAM YARIN 70İ GÖRMEM GEREK
badem hiç sevmem
on balıgını salatayla yesen kuzu olmazmı öyle

bu stres bitmez :
ohh kıyafetler hazırmış şahanee denemye başla bence

badem hiç sevmem
on balıgını salatayla yesen kuzu olmazmı öyle
daha girmiyor bacağımdan hafta girer diye tahmin ediyorum kot olan kapanmıyordu o kapanır haftaya biri çok dar oluyoru o rahatlar ay heyecan yaptım
ton balıklı salatayı sevmiyorum ki kuzum kokuyor

kızlar merhaba. ben biraz hastayım o yüzden bu hafta pek uğrayamayacağım. tartı günü gelirim de aralar da çok yoğun olamayacağım.

tartıldım bugün haftasonu rahatsızlandım 300 gr fazla geldim ama gider galiba.

daha girmiyor bacağımdan hafta girer diye tahmin ediyorum kot olan kapanmıyordu o kapanır haftaya biri çok dar oluyoru o rahatlar ay heyecan yaptım
ton balıklı salatayı sevmiyorum ki kuzum kokuyor
olmayan seylerin olması kadar mutlu eden bieişey yok
İnternetten ev ilanı bakıyorum sonra da hayal kuruyorum keşke benim olsa diye keptinn sen neler yapıyorsun
ne evi o kuzu bende ev arıyorum aynı seylerle ugrasıo sayılırız :

geçmiş olsun canım neyin var biran önce iyileşirsin inşallah
sen eski sevilinle de buluşcaktn galiba ondan ötürü değildir umarım üzüntüden falansa cok kızarım sana

Ay dayanamiyorum ya bugun cok vuruyor agri kaval kemigime surekli tik tik atiyor
Gozumden yas geliyor ya gidicem ozel mi olur neresi olur artik biri bir sey yapsin dayanamicam daha kosan ne olsun ben mis gibi Jillianima devam ederim yeter o bana mis gibi diz bacak rahatsizligi olanlar icin kolaylastiriyor her seyi

teşekkür ederim ... senin nasıl gi,diyor
Fena değil sanırım bakalım cuma belli olur ak koyun muyum kara koyun muyum
olmayan seylerin olması kadar mutlu eden bieişey yok

ne evi o kuzu bende ev arıyorum aynı seylerle ugrasıo sayılırız :
Bakalım belki biz de taşınabilirmişiz annem istemiyor da babam işe yaklaşmak istiyor bende okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…