- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.421
günaydın bibiğiiiimmm npıyosnnGünaydın kızlar
hoşbulduk kuzumm iyiiym sen nasılsınhoşgeldin poncik nasılsın
psikoloji gidiyor tabi düğün olana kadar düğünden sonra rahatlarsın ama sonrada alışma evresi giriyorhadi inşallah kuzuuummm
sonra gelsin yeni kıyafetler elbiseler
inşallah bebeğiiim psikolojileerimiz sağlam atlatabilirz inşallahhh
tm canım başarılar inşallah alnının atlaırsın bu işi
ne kaldı kibak temmuz ortasındayız ve 70 sin daha 1.5 ayın var 65 bilem olursun
PROTEİN AĞIRLIKLI HERŞEY TON BALIĞINI DA EKMEKSİZ YİYEMİYORUM 6 BADEM VARDI ARA ÖĞÜN ONU ÖNE ÇEKEYİM OLMADI DAYANACAM YARIN 70İ GÖRMEM GEREKben konusmadım bn mesguldüm hafta sonu
bilemedim kuzu vallaaa seçenekte neler var
bende çok aç hissediyorum bugün niyeyse
giniydin
İZNE NE ZMAN ÇIKIYORSUN ... AZ KALDI DİMİhoşbulduk kuzumm iyiiym sen nasılsın
heyecanlıyım çoookm
Bugün konuşcam kuzum korkuyorum cuma çıkmak istiyorumİZNE NE ZMAN ÇIKIYORSUN ... AZ KALDI DİMİ
bu stres bitmez :psikoloji gidiyor tabi düğün olana kadar düğünden sonra rahatlarsın ama sonrada alışma evresi giriyor
ay yeni kıyafler dolabımda içine girmek istediğim çok güzel kumaşlarım ve kotum var
ilk günkü heyecanı yaşadım
badem hiç sevmemPROTEİN AĞIRLIKLI HERŞEY TON BALIĞINI DA EKMEKSİZ YİYEMİYORUM 6 BADEM VARDI ARA ÖĞÜN ONU ÖNE ÇEKEYİM OLMADI DAYANACAM YARIN 70İ GÖRMEM GEREK
ay ne güzel bize resim at ama olur mu merak ediyorum nişanlıkla nasıl olcaksın özelden atarsın bury atarsan silemiyorsunBugün konuşcam kuzum korkuyorum cuma çıkmak istiyorum
daha girmiyor bacağımdan hafta girer diye tahmin ediyorumbu stres bitmez :
ohh kıyafetler hazırmış şahanee denemye başla bence
badem hiç sevmem
on balıgını salatayla yesen kuzu olmazmı öyle
İnternetten ev ilanı bakıyorum sonra da hayal kuruyorum keşke benim olsa diye keptinngünaydın bibiğiiiimmm npıyosnn
TebriklerŞEKERSİZ geçirdiğim 3.gün ve ben şekersiz çayı lezzetli şekilde içebiliyorum yadırgamadım bu lezzeti
ay ne güzel bize resim at ama olur mu merak ediyorum nişanlıkla nasıl olcaksın özelden atarsın bury atarsan silemiyorsun
teşekkür ederim ... senin nasıl gi,diyorTebrikler
var kuzum özelden söyleyimatarım kuzum instagramın varsa hesabımı açarım ordanda bakarsın
olmayan seylerin olması kadar mutlu eden bieişey yokdaha girmiyor bacağımdan hafta girer diye tahmin ediyorumkot olan kapanmıyordu o kapanır haftaya biri çok dar oluyoru o rahatlar ay heyecan yaptım
ton balıklı salatayı sevmiyorum ki kuzum kokuyor
ne evi o kuzuİnternetten ev ilanı bakıyorum sonra da hayal kuruyorum keşke benim olsa diye keptinnsen neler yapıyorsun
geçmiş olsun canım neyin varkızlar merhaba. ben biraz hastayım o yüzden bu hafta pek uğrayamayacağım. tartı günü gelirim de aralar da çok yoğun olamayacağım.
tartıldım bugün haftasonu rahatsızlandım 300 gr fazla geldim ama gider galiba.
Fena değil sanırımteşekkür ederim ... senin nasıl gi,diyor
Bakalım belki biz de taşınabilirmişiz annem istemiyor da babam işe yaklaşmak istiyor bende okulaolmayan seylerin olması kadar mutlu eden bieişey yok
ne evi o kuzubende ev arıyorum aynı seylerle ugrasıo sayılırız :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?