- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.381
Benimde keskem dogustan hafif kasli bir vicidim ossaydi o zamanValla en sevdiğim yumurta kinder sürpriz, toto falan
Keşke tavuklar öyle yumurtlasaydı hayat bayram olsaydı falan
Ayy yapmamam lazim artık bıktım cabuk bitsin istiyomOlsun sonraki hafta olur sen yine şoklama yapmazsan
Benimde keskem dogustan hafif kasli bir vicidim ossaydi o zaman
Ayy yapmamam lazim artık bıktım cabuk bitsin istiyomaz yemeyi düşünmeden spora odaklanmak istiyorum ben diyet yaparken sporu pek keyifli yapamiyom
Hosbulduk canim ooo keyifler sohbetler harikaaaa, insanin bacisi olmasi güzeldir kesinHoşgeldin bukisbende annemlerdeyim bacilarimla oturuyoz 5 baci
Hosbulduk canim evet güzel gecti türkiyedende misafirler vardi öyle gecti hafta sonu:)))51 mi hedef artık
Oo hoş geldin nasılsın kafan dağılmıştır biraz
Misila ergenlikten sonramm vicidim kaslanmaya baslayip mikemmeliyetini tamamlayinca o ölçüde kalaydiDoğuştan nasıl kas olacak kız
Normal herkes kadar olur
Six-packli mi doğacaktın ahahah
Ama bazı vücutların kas kazanımı daha kolay oluyormuş diğerlerine göre
Şimdi detayını bilemicim geçen dinledim bir diyetisyenden
Valla diyetle hiçbir şey eskisi gibi değil şimdi yalan olmasın hani açıp iki paket cheetos yiyemiyorum mesela film izlerken bana dokunuyor havuç veya salatalık kemirmek ama
Yarım yağlı peynir bileO da kaçamak olur işte 13 kaloriymiş zaten
13 kalorilik kaçamaktan bir şey olmaz
Evdeki sütler bitsin yarım yağlı isteyeceğim bakalım bizimkilerden veya light denerim umarım güzeldir tadı light peyniri de denedim yiyemedim
Insallah canım sen zaten 2 günde toparlarsınYouTubeda var kuzum bi kac tane bende yapcam bu hafta izin yaptıgım gunlerde
Regl olmadan annemlerde cuma aksami biraz cok yemistim cumartesi bi tartıldım 56 çıktım sok oldum sonra regl oldum bu sabah 54.0 çıktım annemlerin tarti yarim kilo falan fazla çıkarıyo benim tartimdan 53.5im desem cumaya eksi olurum kesin inşallah bu hafta cok dikkat etcem
Evet valla cok guzel oluyo hele çocuklar uyuyuncaHosbulduk canim ooo keyifler sohbetler harikaaaa, insanin bacisi olmasi güzeldir kesin
Hoş geldin buki nasılsınKizlar evime geldim, cok yoruldum yogun gecti baya su iki gün, napiosunuz özledim sizii
Benim eşimde hep evde bana yazık değil mi yaa : D allahtan kasıntı bir tip değil bir hafta çabuk geçer erkekler genelde sever eti pişir pişir koy önüneAynen bende protein ağırlıklı gidicem ama acik zor olacak esim yıllık izne çıkacak bu hafta ve 1 hafta evde olacak ama elimden geldiginde menulerimi ayarlicamhic sevmedigim sey erkegin gunduz evde olmasi
Hee zaten o da dikkat ediyo tatli yapmami cok istiyo ama ben agzima surmicem yapincaHoş geldin buki nasılsın
Benim eşimde hep evde bana yazık değil mi yaa : D allahtan kasıntı bir tip değil bir hafta çabuk geçer erkekler genelde sever eti pişir pişir koy önüne
geç yatınca uyurum ben kuzu daha uyurdumda işte sıcaktan11 de mi uyandın nasıl uyudun o saate kadar
ay allahım tripler falan hava da uçuşmuşDün kızım kuzeniyle bek guzel oynadi ilk defa gece 12 de yattiama simdi mızıttılar saklambac oynarken benim kiz sobeledi diye ablamin kiz yitti benim kızı benimki de onu yitti küsüştüler ablaminki daha küçük 3 buçuk yaşında özür dilerim bida yapmicamm diyo benim kiza yokk affitmedi benimki kinlendi bi kere simdi uyutuyoz ikimizde bebeleri
Günaydın güne kötü başladım belediye otobüsü hararet yapmış yolda adam yavaş yavaş geldi sonra ters istikamete döndü yarım saat yürümek zorunda kaldımgünaydın kızlaaarrrrmutlu bi hafta diliyorum hepinizee
aaa sabah sabaaahhh kötü olmuş yaaaGünaydın güne kötü başladım belediye otobüsü hararet yapmış yolda adam yavaş yavaş geldi sonra ters istikamete döndü yarım saat yürümek zorunda kaldım
Kizlar 71.30 çıktım şok oldum 1 kilodab fazla gitti
günaydın kızlaaarrrrmutlu bi hafta diliyorum hepinizee
Evet nasıl susamışım 10 dk önce geldim büroya ... siz naptınız eve bakabildin miaaa sabah sabaaahhh kötü olmuş yaaa
aaaGünaydın canım oh biliyordum onlar emanetti zaten hemencecik kurtulmuşsun çok sevindim tebrik ederim
Günaydın kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?