Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde keskem dogustan hafif kasli bir vicidim ossaydi o zaman

Doğuştan nasıl kas olacak kız
Normal herkes kadar olur
Six-packli mi doğacaktın ahahah
Ama bazı vücutların kas kazanımı daha kolay oluyormuş diğerlerine göre
Şimdi detayını bilemicim geçen dinledim bir diyetisyenden

Ayy yapmamam lazim artık bıktım cabuk bitsin istiyom az yemeyi düşünmeden spora odaklanmak istiyorum ben diyet yaparken sporu pek keyifli yapamiyom

Valla diyetle hiçbir şey eskisi gibi değil şimdi yalan olmasın hani açıp iki paket cheetos yiyemiyorum mesela film izlerken bana dokunuyor havuç veya salatalık kemirmek ama

Misila ergenlikten sonramm vicidim kaslanmaya baslayip mikemmeliyetini tamamlayinca o ölçüde kalaydihayaller paris
Ayy diyet bitince koruma ömür boyu süreceee icin cips arada kacamak anca

Yarım yağlı peynir bile
Gerek yok o kadarına zaten yağ a da ihtiyaç var yarım yağlı süt dene zorlama kendini bence

Insallah canım sen zaten 2 günde toparlarsın

Kizlar evime geldim, cok yoruldum yogun gecti baya su iki gün, napiosunuz özledim sizii
Hoş geldin buki nasılsın

Aynen bende protein ağırlıklı gidicem ama acik zor olacak esim yıllık izne çıkacak bu hafta ve 1 hafta evde olacak ama elimden geldiginde menulerimi ayarlicamhic sevmedigim sey erkegin gunduz evde olmasi
Benim eşimde hep evde bana yazık değil mi yaa : D allahtan kasıntı bir tip değil bir hafta çabuk geçer erkekler genelde sever eti pişir pişir koy önüne

Hoş geldin buki nasılsın

Benim eşimde hep evde bana yazık değil mi yaa : D allahtan kasıntı bir tip değil bir hafta çabuk geçer erkekler genelde sever eti pişir pişir koy önüne
Hee zaten o da dikkat ediyo tatli yapmami cok istiyo ama ben agzima surmicem yapinca

11 de mi uyandın nasıl uyudun o saate kadar
geç yatınca uyurum ben kuzu daha uyurdumda işte sıcaktan
ay allahım tripler falan hava da uçuşmuş küsüşmelerini yerim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…