Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Onlar almicak ki nisanlim alcak sorun ordaaaa
Sinsi şey lafa gelince adet bilmiyo oluyo ama alincaklari çokta güzel biliyo maşallah ama almamak için kırk takla atiyo sanırsın para cebinden cikcak

Cidden sevmiyorum makyaj ama o niye karışıyor buna adet bu alincak bana almam gerekenleri soylemesini biliyo ama kendi alicaklarini gerek yok diyo delircem az kaldı yeminle. ..
Sende gerek yok de alma bir sey istediğin de ... hiç sevmem karışan insanı sessiz kalma

Onlar almicak ki nisanlim alcak sorun ordaaaa
Sinsi şey lafa gelince adet bilmiyo oluyo ama alincaklari çokta güzel biliyo maşallah ama almamak için kırk takla atiyo sanırsın para cebinden cikcak
Aldiktan sonra sende ayy bunlari aldik diye goster sinir olsun o da sanki kendi alacak ki kendi alsa bile bunlar adet mecbur alacaklar sen istedikten sonra sonucta uçuk seyler sacma seyler istemiyosun herkes aliyo bunlari nisanliyken

Ayy benimde oyle bi donemim vardi her sabah annemden gizli kalkar toz seker yerdim agahahah ayni ben yaa benim esimde oyle ama biz ikimizde pis bogazik bi tatli mi alindi illa onu bulansak bile yirik pasta mi aldik yine yirik asla kalmaz sanki kaçıracaklar biz yemesek o yuzden cok nadir aliyoz

Şekeri kestigim için daha hızlı gider dimi ay motive tavan yaptı 3 gündür

Ay bilmiyorum işe yarıyor mu kilo vermede ne olsa spor yapıyoruz düzgün besleniyoruz şeker etkili mi şimdi anlamadım yani ben

Heğ bu bit kadar yiyen kızlar nasıl yiyorlar
Veya bu ne sabırdır
Tamam ben de sabrediyorum ama midem çatladı beklemekten
Aklımdan çok pis şeyler geçiyor mesela ortaya bir sofra örtüsü sereceğim üstüne marketten 10 paket cips alıp pacman gibi yiyeceğim

Evet öylesi de var gereksiz deyip sinir bozan heves kaçıran
Benim hic sevmiyo makyaj malzemesine para vermeyi mesela onun yerine kiyafet al ama onu alma diyo ama ben aliyom çünkü en büyük zevklerimden biri makyaj yapmak ufluya pufluya aliyo ama zor aldiriyom

Yaa benim iç sesim gibisin getirin sofra bezini yaaaaa

Bilmiyorum bende ama diyeti destekliyordur en azından

Tabiki canim seker cok buyuk etken bence ayy ben bile heycan yaptim cuma kac olcan ki kesin listedesin dimi

Bence döner kız 300 gramı kalmış sahalara dönüyor

Bence harika bi yarışma hadi 2 bucuk litrelik kolayi aç geliyomcipslen iyi gider

Diyorsun ki battık yan gidelim
Ossun kolayı light alırız 1 kalorilik onun kolayı var
Neden kalorisiz cips veya çikolata yapmıyorlar böyle suni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…