- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.561
Onlar almicak ki nisanlim alcak sorun ordaaaaNe herseye karisiyo onlar ya valla sinirlendim oturduğum yerdehem hic biseye faydalari olmaz hem herseye karışırlar hadi sinir olma
Sen isticeklerini listele simdidenkvdene gosterirsin
Ojelerinden tut manikur setine kadar far paleti firca seti makyaj sungeri bi kac cesit ruj eyeliner maskara allik highlighter bronzer hepsinden birer tane al oyle buyuk tek parca makyaj setlerinden aldirma kullanilmiyo onlar sen kendine makyaj cantasi olusturbelki ilerde kullanacan
Kesinlikle aman bu da olmasin deme olsun borçlanirsaniz bile odenir bi daha boyle seyler icin kimse borclanmaz bi nisanlilikta oluyoAlınacak tabi yapicamdan değil ama benimde heveslerim var olsun istiyorum o kadar da hakkım olmali
Yiookendim yaptigimi düşündüm kriz geldi hayal edince sadici
Çikolataya gomulecegimiz doğrudur : D
Sende gerek yok de alma bir sey istediğin de ... hiç sevmem karışan insanı sessiz kalmaCidden sevmiyorum makyaj ama o niye karışıyor buna adet bu alincak bana almam gerekenleri soylemesini biliyo ama kendi alicaklarini gerek yok diyo delircem az kaldı yeminle. ..
Aldiktan sonra sende ayy bunlari aldik diye gosterOnlar almicak ki nisanlim alcak sorun ordaaaa
Sinsi şey lafa gelince adet bilmiyo oluyo ama alincaklari çokta güzel biliyo maşallahama almamak için kırk takla atiyo sanırsın para cebinden cikcak
Şekeri kestigim için daha hızlı gider dimi ay motive tavan yaptı 3 gündürAyy saka bi yana sakin bozma harika gitti kilon daha da inecek
Ayy benimde oyle bi donemim vardiTamam zaten çok yiyemem öyle yapayım sağ ol kuzuş
Eve karışanı da ilk defa görüyorum ne demiş ki
Ahahahaha ya ben bi ara 8 yaşındayken öyle bir dönem geçirmiştim
Çay tabağına şeker döküp yalıyordum
Ne yiyordum be o sene
Hep pis boğazdım ya ben
Ne güzel bazı kızlar vardı dolaplarında tatlı vs olurdu yemezlerdi
Ben hemen annem yaptığı gibi...
Ben oturcam evde paraya bakmıyoruz dePahalı ev bakiyomuşuz biz onların oturdugu evden 200 tl fazla tuttugumuz ev ve bizim gelirimiz onların 2 katı olcak
Siz geçinebilecekseniz onlara laf düşmez ki karismayi adet bellemis kvden bencePahalı ev bakiyomuşuz biz onların oturdugu evden 200 tl fazla tuttugumuz ev ve bizim gelirimiz onların 2 katı olcak
Şekeri kestigim için daha hızlı gider dimi ay motive tavan yaptı 3 gündür
Ayy benimde oyle bi donemim vardiher sabah annemden gizli kalkar toz seker yerdim agahahah ayni ben yaa benim esimde oyle ama biz ikimizde pis bogazik bi tatli mi alindi illa onu bulansak bile yirik pasta mi aldik yine yirik asla kalmaz sanki kaçıracaklar biz yemesek o yuzden cok nadir aliyoz
Benim hic sevmiyo makyaj malzemesine para vermeyi mesela onun yerine kiyafet al ama onu alma diyo ama ben aliyom çünkü en büyük zevklerimden biri makyaj yapmakEvet öylesi de var gereksiz deyip sinir bozan heves kaçıran
21 gün neyimize yetmiyor aylar onların olsunAh benim içimde ne krizler var şu an ama tutuyorum 10 gündür
Valla oradaki kızlar bunu aylarca devam ettirmeyi şekerden kurtulmayı falan düşünüyorlar da benim hedef 21
21 den sonra çekilirim ben
Yaa benim iç sesim gibisin getirin sofra bezini yaaaaaAy bilmiyorum işe yarıyor mu kilo vermede ne olsa spor yapıyoruz düzgün besleniyoruz şeker etkili mi şimdi anlamadım yani ben
Heğ bu bit kadar yiyen kızlar nasıl yiyorlar
Veya bu ne sabırdır
Tamam ben de sabrediyorum ama midem çatladı beklemekten
Aklımdan çok pis şeyler geçiyor mesela ortaya bir sofra örtüsü sereceğim üstüne marketten 10 paket cips alıp pacman gibi yiyeceğim
21 gün neyimize yetmiyor aylar onların olsun
Yaa benim iç sesim gibisin getirin sofra bezini yaaaaa
Tabiki canim seker cok buyuk etken bence ayy ben bile heycan yaptim cuma kac olcan kiŞekeri kestigim için daha hızlı gider dimi ay motive tavan yaptı 3 gündür
Bence harika bi yarışma hadi 2 bucuk litrelik kolayi aç geliyomBence sıra sıra dizip yarış yapalım önce bitişe varan 1 paket cips daha kazansın
Bilmiyorum bende ama diyeti destekliyordur en azındanAy bilmiyorum işe yarıyor mu kilo vermede ne olsa spor yapıyoruz düzgün besleniyoruz şeker etkili mi şimdi anlamadım yani ben
Heğ bu bit kadar yiyen kızlar nasıl yiyorlar
Veya bu ne sabırdır
Tamam ben de sabrediyorum ama midem çatladı beklemekten
Aklımdan çok pis şeyler geçiyor mesela ortaya bir sofra örtüsü sereceğim üstüne marketten 10 paket cips alıp pacman gibi yiyeceğim
Tabiki canim seker cok buyuk etken bence ayy ben bile heycan yaptim cuma kac olcan kikesin listedesin dimi
Bence harika bi yarışma hadi 2 bucuk litrelik kolayi aç geliyomcipslen iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?