Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bilmiyorum bende ama diyeti destekliyordur en azından

Benim hic sevmiyo makyaj malzemesine para vermeyi mesela onun yerine kiyafet al ama onu alma diyo ama ben aliyom çünkü en büyük zevklerimden biri makyaj yapmak ufluya pufluya aliyo ama zor aldiriyom
Benimki pek karışmaz sevmez makyajı ama inada binerse iş daha fazla alacağımı biliyor : D

Benimki pek karışmaz sevmez makyajı ama inada binerse iş daha fazla alacağımı biliyor : D

Ay ben pek severim makyaj
Ama yazın pek yapmam
Bir göz altı kapatıyorum o da mor napayım
Ama kışın vuhuv
Eyeliner, göz kalemi falan hepsi olacak
Kırmızı ruj kesin olacak
Azcık süslü kokanayımdır

Bende arada yaparım ruj kesin sürerim göz makyajı olarak kalem ve rimel yetiyor
Ay ben pek severim makyaj
Ama yazın pek yapmam
Bir göz altı kapatıyorum o da mor napayım
Ama kışın vuhuv
Eyeliner, göz kalemi falan hepsi olacak
Kırmızı ruj kesin olacak
Azcık süslü kokanayımdır

Onlar mı ödeyecek kiranızı sanki
O da ne demek biz ödeyeceğuk kendi kiramızı diyeydin

Kesinlikle aman bu da olmasin deme olsun borçlanirsaniz bile odenir bi daha boyle seyler icin kimse borclanmaz bi nisanlilikta oluyo

Sende gerek yok de alma bir sey istediğin de ... hiç sevmem karışan insanı sessiz kalma

Aldiktan sonra sende ayy bunlari aldik diye goster sinir olsun o da sanki kendi alacak ki kendi alsa bile bunlar adet mecbur alacaklar sen istedikten sonra sonucta uçuk seyler sacma seyler istemiyosun herkes aliyo bunlari nisanliyken

Ben oturcam evde paraya bakmıyoruz de : D uyuz kadın nişanlın ne diyo önemli olan o

Siz geçinebilecekseniz onlara laf düşmez ki karismayi adet bellemis kvden bence
Yine geldim sinirle buraya cemkirdim her zaman olduğu gibi kızlar pardon
Nisnlim la konuştuk sen takma diyo ama o takiyo biliyorum bi yani buruk ailesinin desteği olmadığı içn onlar böyle olumsuz ters konuştukları için..
Biz yapicaz herseyi dinleme onları kulak asma diyorum elimde değil üzülüyorum diyo bende burda üzülüyorum. .

Iyi yaptın kuzum paylaşmak ile ...
Nişanlın yanındaymış önemli olan o evlenince kapını kapatıp duymayacaksınız ikinizde

Kızlar fazla protein almak bulantı yapar mı inanilmaz deteced3 bulantım var 1074 kalori aldım bugün 81 gr protein aldım bugün bayağı kötü hissettim açıkçası

Yoo bence iyi yapıyorsun buraya gelip çemkirerek sonuçta biz neleri paylaşıyoruz için rahatlıyorsa ne mutlu
İyi ki nişanlın arkanda duruyor bir de böyle düşün :)

Kızlar fazla protein almak bulantı yapar mı inanilmaz deteced3 bulantım var 1074 kalori aldım bugün 81 gr protein aldım bugün bayağı kötü hissettim açıkçası

Yeterince su içmediysen olabilir

Ben çok mutsuzum
Tartıyı yine odamdan atacağım
Çünkü bugün 71.1 göründüm
Bu +600 demek
Bu hafta 6ları göreceğimden emindim

Ibuprofen, parasetamol + mefenoksalon kullanıyorum
Açtım prospektüslerini okudum bu sabah
Vücutta ödem yapabilir diyor
Bu hafta 6ları göremeyeceğim mi demek bu
Bileklerimde şişlik var
Çok affedersiniz iğrenç belki ama idrarım bile iğrenç kokuyor
Şimdiden özür dilerim yani cuma günü için
Benim de moralim bozuk

Bugün o ilaçları sabah almayı deneyeceğim belki kandaki süresi erken biter ve su tutmaz?

Perşembe sabahı tekrar tartılırım
Olmazsa beni 2 hafta çıkartırsınız takımdan 2 haftalık çünkü ilaçlarım

Sonuçta düzenli spor ve az yeme ile bence kilo vermeye devam ederim değil mi?
Ve ilacı bırakınca birden gider o ödemler çünkü kilo değil yani!?
Ben dikkat ettiğim sürece gider değil mi kızlar
Morale ihtiyacım var motivasyonum düştü ya

Yoo bence iyi yapıyorsun buraya gelip çemkirerek sonuçta biz neleri paylaşıyoruz için rahatlıyorsa ne mutlu
İyi ki nişanlın arkanda duruyor bir de böyle düşün :)

Yeterince su içmediysen olabilir
2 3 lt arası içiyorum ama wc de tam boşaltım olmuyor bugün yeşil çaylı karışım yapıp icecem umarım iyi gelir

kuzuummm üzülmee sağlığın herşeyden önemli sen sakın bozma moralini izine de ayrılma durduk yereee bol bol su iç çay kahve yerine su tüket su ödemi atmada en etkli şeydir

kuzuummm üzülmee sağlığın herşeyden önemli sen sakın bozma moralini izine de ayrılma durduk yereee bol bol su iç çay kahve yerine su tüket su ödemi atmada en etkli şeydir

Belki daha az vermiş görünürüm bu cuma ama sonuçta yine kilo verebilirim değil mi

Sonuçta vücut giderek daha fazla kiloda ödem tutacak değil bulduğu yer kadar tutuyordur

Ben -ye düştükçe kilom azalır

Tamam sen dedikten sonra gittim 1 litrelik mataramı doldurdum bundan 2.5 tane bitireceğim bugün kaptanım yarına düzelecek umarım

inşallah bebeğiiiim artı da olsan farketmez soncuta ilac kullanıyosun mazeretin var ama ben inanıyorum bu hafta da vericeksin nasıl ilaçlar etki ediyo mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…