- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.521
Ayy seker diyetini tavsiye ediyon sandimdi kizEvet tavsiye ederim bende yeni öğrendim
Bende pek aramam dondurmayı eşim çok sever ...kaç gün dayanacam bilmiyorum protein ile birlikte güzel gidiyor şimdiSeker diyeti mi yapiyosun kiz ayy ben dondurmaya dayanamıyorum sicakda dışarı çıkınca ogle yemegi yerine 2 3 top dondurma yiyom arada
Abs yaparsın kuzum yormadan kendini ..
Verirsin kuzum tabi ki yemek te yersin bur gün kalorini düşük tutarsın 500 gramdan fazla gider
Bal yenmiyormuş bugün topiğe baktım da sen bal yiyordun ... yarın belki hurma alırım şekeri dengeler diye yoksa birakacam
Aynen bebegim üst beden çalış sen bu arada bende oyle yapiyodum sakatlanan bölgeyi spora dahil etmeden devam edersinzaten iyilesicek sonra bacaklari da dahil edersin nolcak yok kiz kilo neden alasin az yiyon sonucta vermeye devam edersin
Oo ikiniz mi yapiyonuzAllah yardımcınız olsun dostlar
Ahaha bende bittere saldırabilirim cumartesi günüAyy ben sekere fazla düşkün degilim ama boyle seyler yapinca kısıtlayınca kendimi saldiriyom sonraseker diyetinin 5. gunu dondurma soklamasi yapiveririm valla
Harika menun kuzum benceSabah 9
100 g hindi füme salam - 87 kcal - 0,4 carb - 1,7 yağ - 17,3 protein
1 yumurta (haşlanmış) - 75 0.34 carb, 6.5 protein
1 bardak ayran - 41 kcal - 2,1 g yağ, 2,3 g protein
Saat 13
1 kutu ton balığı - 218 kcal - 11,6 g yağ - 0 karbonhidrat - 24,8 protein
Saat 16
İçim fit süt yarım - 125 kcal - 1,5 g yağ - 13,5 g karbonhidrat - 15 g protein
Saat 17.00
İçim fit süt yarım - 125 kcal - 1,5 g yağ - 13,5 g karbonhidrat - 15 g protein
Saat 18.30
6 küçük köfte - 309 kcal - 20,28 g yağ - 16.2 g protein
1 kase yoğurt - 149 kcal - 7,9 g yağ - 8,5 protein
2 kayısı - 32 kcal - 0 yağ -8,4 carb - 0,4 protein
Saat 21
???
Toplam kalori: 1161
Toplam protein: 106
Toplam yağ: 50, 58
Toplam karbonhidrat: 63,14 (karbonhidratı sallapati yaptım biraz çok emin değilim ama bu civarlarda)
Akşama karar veremedim bilmiyorum ne yiyeceğimi açıkçası veya içeceğimi
Belki bir bardak ayran veya bir activia olabilir
Ayy ben sekere fazla düşkün degilim ama boyle seyler yapinca kısıtlayınca kendimi saldiriyom sonraseker diyetinin 5. gunu dondurma soklamasi yapiveririm valla
Duydum içkili cikilati reddetmissinAhaha bende bittere saldırabilirim cumartesi günü
Ahahahha psikolojik işteBen de bal normalde yüzüne bakmam ama şeker diyetinden beri yiyorum
Nohutu seviyorsan vazgecilmezin olacak .. dolmaya da koyuyoruz biz nohut siz koyuyor musunuzAyy seker diyetini tavsiye ediyon sandimdi kizhee bende nohutlu hic denemedim yaparim ondan da
Harika menun kuzum benceafiyet olsun belki bi kupa sütlü kahve icersin aksam
Kac aliyosun sen spor yaparken canim 1100 veya 1200 alabilirsin veya bir gun 1100 bir gun 1200 de alabilirsin degisiklik olur hemMesela ne kadar?
Amaan zırt ya bal protein bir kere doğal bir şey ben yiyorum
Ne kadar düşürmek lazım peki kaloriyiKaç alsak kilo veririz yani zaten yatıyorum ona göre almak lazım
Niye yapamaz mıyızAcıdın mı bize
Ayy gerçekten mi kahve icip uyurum ben gece hec uykum kacmazBen o saatte sütlü kahve içersem uyuyamam
Dayanırım dersen 800 900 arası olabilir perşembe günü için diyorum evdeysen uyursun fazladan gün hızlı geçer ertesi gün 1000 1100 yaparsın .... sonra normal düzen e dönersin... ben önceleri 700 yapıyordumMesela ne kadar?
Amaan zırt ya bal protein bir kere doğal bir şey ben yiyorum
Ne kadar düşürmek lazım peki kaloriyiKaç alsak kilo veririz yani zaten yatıyorum ona göre almak lazım
Niye yapamaz mıyızAcıdın mı bize
Severim nohut salatasini severim yemegini severim haşlayıp baharatlayip firina atiyorum oyle de cok seviyorumNohutu seviyorsan vazgecilmezin olacak .. dolmaya da koyuyoruz biz nohut siz koyuyor musunuz
2.günün verdiği hırs ile yapabildim ama benim payım difrizde duruyor belki onun rahatlığı vardıDuydum içkili cikilati reddetmissinnasil yapabildin bunu
Kac aliyosun sen spor yaparken canim 1100 veya 1200 alabilirsin veya bir gun 1100 bir gun 1200 de alabilirsin degisiklik olur hem
Ne bilim zor geldiyasaklar insani yoldan cikarir bu sicakta paklava yirken bulursun kendini valla
Ayy gerçekten mi kahve icip uyurum ben gece hec uykum kacmazkeske azcik açsa uykumu
Dayanırım dersen 800 900 arası olabilir perşembe günü için diyorum evdeysen uyursun fazladan gün hızlı geçer ertesi gün 1000 1100 yaparsın .... sonra normal düzen e dönersin... ben önceleri 700 yapıyordum
Bamyaya çok yakışıyorSeverim nohut salatasini severim yemegini severim haşlayıp baharatlayip firina atiyorum oyle de cok seviyorumama bamya da hic denemedim yapicam en kisa zamanda yok kiz hic nohut katmadim dolmaya
En sevdigim tatli dondurmaaa hele yazinBende pek aramam dondurmayı eşim çok sever ...kaç gün dayanacam bilmiyorum protein ile birlikte güzel gidiyor şimdi
En sevdigim tatli dondurmaaa hele yazinesimde kizimda cok seviyo kac gun yapicaksiniz 30 gun falan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?