Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Abs yaparsın kuzum yormadan kendini ..
Verirsin kuzum tabi ki yemek te yersin bur gün kalorini düşük tutarsın 500 gramdan fazla gider

Mesela ne kadar?

Bal yenmiyormuş bugün topiğe baktım da sen bal yiyordun ... yarın belki hurma alırım şekeri dengeler diye yoksa birakacam

Amaan zırt ya bal protein bir kere doğal bir şey ben yiyorum

Ne kadar düşürmek lazım peki kaloriyi Kaç alsak kilo veririz yani zaten yatıyorum ona göre almak lazım

Oo ikiniz mi yapiyonuz Allah yardımcınız olsun dostlar

Niye yapamaz mıyız Acıdın mı bize

Harika menun kuzum benceafiyet olsunbelki bi kupa sütlü kahve icersin aksam

Kac aliyosun sen spor yaparken canim 1100 veya 1200 alabilirsin veya bir gun 1100 bir gun 1200 de alabilirsin degisiklik olur hem
Ne bilim zor geldi yasaklar insani yoldan cikarir bu sicakta paklava yirken bulursun kendini valla

Dayanırım dersen 800 900 arası olabilir perşembe günü için diyorum evdeysen uyursun fazladan gün hızlı geçer ertesi gün 1000 1100 yaparsın .... sonra normal düzen e dönersin... ben önceleri 700 yapıyordum

Nohutu seviyorsan vazgecilmezin olacak .. dolmaya da koyuyoruz biz nohut siz koyuyor musunuz
Severim nohut salatasini severim yemegini severim haşlayıp baharatlayip firina atiyorum oyle de cok seviyorum ama bamya da hic denemedim yapicam en kisa zamanda yok kiz hic nohut katmadim dolmaya

Çok sinir oldum
KV nisanLima demiş ki keptinn makyaj yapmiyo zaten mkyaj seti alma epilasyon aletin de gerek yok demiş
Delirmemek elde değil sanki bişeye faydalari var gibi bide bizim işimize karisiyolar

Kac aliyosun sen spor yaparken canim 1100 veya 1200 alabilirsin veya bir gun 1100 bir gun 1200 de alabilirsin degisiklik olur hem
Ne bilim zor geldi yasaklar insani yoldan cikarir bu sicakta paklava yirken bulursun kendini valla

Ben spor dönemi de 1200 alıyorum ki kız
Hep 1200-1100 falan öyle gidiyor benim
Baklava bulursam yerim yok öyle şeyler evde
Diyet var kardeşim burada

Ayy gerçekten mi kahve icip uyurum ben gece hec uykum kacmaz keske azcik açsa uykumu

Kardeşim de sen gibi ya yatmadan kahve içiyor deli midir nedir
Ben 6dan sonra içmiyorum genelde yoksa gece ayakları dikip oturuyorum

Yarını 800 deneyeyim bakalım o proteinde zor görünüyor biraz ama

Bende pek aramam dondurmayı eşim çok sever ...kaç gün dayanacam bilmiyorum protein ile birlikte güzel gidiyor şimdi
En sevdigim tatli dondurmaaa hele yazin esimde kizimda cok seviyo kac gun yapicaksiniz 30 gun falan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…