- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.601
gecmis olsun canim, bak diyorum sana cok yüklendin iste yapma öyle kosuda cok dikat etmek lazim heleki isinmadan yapilan kosular cok tehlikeliSchonerDuft
kaptinn
Buki_89
Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
inşallah bebeğiiiim artı da olsan farketmez soncuta ilac kullanıyosun mazeretin var ama ben inanıyorum bu hafta da vericeksinnasıl ilaçlar etki ediyo mu peki
gecmis olsun canim, bak diyorum sana cok yüklendin iste yapma öyle kosuda cok dikat etmek lazim heleki isinmadan yapilan kosular cok tehlikelisenin zaten agriodu ayagin iyice üstüne gittin dimi? kiyamam ya bak sakin kosuya devam etme dinlendirmen gerekio
bn hep sizin yanınızdayımDünyanın en bir tane kaptanısın valla keptinn
Birinin sana inanıyorum demesine ihtiyacım varmış çok mutlu oldum böyle gözlerim doldu
Daha rahat ettim kaptanım gece biraz zonkladı zor uyudum ama şimdi filan çok daha iyi
kuzum ödemi bol su ile atarsın yeşil çay içersin maydonoz suyu gaz birikintisi varsa kimyonlu su aç karnına sabahları bir çay bardağı içersin ödem kalnmaz tatlım....Ben çok mutsuzum
Tartıyı yine odamdan atacağım
Çünkü bugün 71.1 göründüm
Bu +600 demek
Bu hafta 6ları göreceğimden emindim
Ibuprofen, parasetamol + mefenoksalon kullanıyorum
Açtım prospektüslerini okudum bu sabah
Vücutta ödem yapabilir diyor
Bu hafta 6ları göremeyeceğim mi demek bu
Bileklerimde şişlik var
Çok affedersiniz iğrenç belki ama idrarım bile iğrenç kokuyor
Şimdiden özür dilerim yani cuma günü için
Benim de moralim bozuk
Bugün o ilaçları sabah almayı deneyeceğim belki kandaki süresi erken biter ve su tutmaz?
Perşembe sabahı tekrar tartılırım
Olmazsa beni 2 hafta çıkartırsınız takımdan 2 haftalık çünkü ilaçlarım
Sonuçta düzenli spor ve az yeme ile bence kilo vermeye devam ederim değil mi?
Ve ilacı bırakınca birden gider o ödemler çünkü kilo değil yani!?
Ben dikkat ettiğim sürece gider değil mi kızlar
Morale ihtiyacım var motivasyonum düştü ya
bn hep sizin yanınızdayım
insan bazen umutsuzluga kapılabiliyo hele bişey için uzun süredir ugrasıyosan yorulduysan..
biz burda hep beraber zaıflıyoruz tm herkes biraz kendi içn zayıflıyo ama genel amacımız birbirimize destek olup beraber kilo vermek bence
bu hafta az verirsin haftaya cok verirsin sorun değil senin sağlığın herşeyden önemli
kuzum ödemi bol su ile atarsın yeşil çay içersin maydonoz suyu gaz birikintisi varsa kimyonlu su aç karnına sabahları bir çay bardağı içersin ödem kalnmaz tatlım....
hem ne o öyle özür dilerim duymamış olalım önce birliktelik sonra kilolar önemli bizler için şuan da önemli olanda sağlığın ...
hem vücudun kilo vermeye alışık olduğu için verirsin kilo merak etme belki 2 kilo olmaz ama 1 kilo olur ..
2 hafta sonra ilaçlar bitince birden 2 3 kilo gidecektir kalan ödemler ile
bnce vermezben olsam vermem yani nişana 20 gün isteyen düğüne 3 ay ister napcan 20 gün allasen bedavaya maaşından kesilcekkkkkk
birşey demez bence... söyleyebildin mi
SchonerDuft
kaptinn
Buki_89
Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
ama tabi biz bu engellerde asla pes etmiyoruzDemek ki bende hep magnezyum eksik
Evet ya kaptanım aylarca uğraşıyorsun böyle önüne bir de ekstra engel konunca insan daha çok sinir oluyor sanki normalde yememek zor değilmiş gibi
İyi ki 14. takıma çağırmışsın beni kaptanım buradaki destek ortamı çok güzel ve ben diğer takım arkadaşlarıma destek olmaktan da mutluyum
Dünkü meseleyi soracaktım soramadım kaptanım moralin nasıl
Ah şu kimyonlu suyu bana söyledin de dinlemedim işte yarın sabah onu deneyeceğim aç karınla muhtemel sebep su gibi duruyor gerçi el ve ayaklarımdan anlaşılacağı gibi
Haftaya normal vereceğim zaten söz hem bacağım da daha iyi olur yine güzel spor yaparım
Çok güzel moral veriyorsunuz bana ya çok teşekkür ederim 2 hafta sonunda birden gidince 67-68lere düşünce çok mutlu olacağım öyle düşünücem ve en başta dediğin gibi su ve yeşil çay detoksuna başlıyorum bugün umarım 2 haftaya kalmadan o ödemi 100-200 g gibi atarım yavaş yavaş
Bu arada tebrik edemedim kendi derdimden ama gördüm 71.2 olmuşsun
200 gram sonra takımdasın değil mi
bence vermez bak kesinheeeee benim patronum sen mimaaşımdan da kesmiyo hemide ama kessin yani istemiyorm 20 gün az değil daha soramadım ama nişandan 1 hafta önce izine cıkcam sonra köye gitcez falan filan
geçmiş olsun kuzum nolduben kaçırmışım
ama tabi biz bu engellerde asla pes etmiyoruzhem zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
iyiki gelmişsin canım sende çünkü pozitif enerjilisin ve bunu bütün takıma yansıtıyosun
aynu değişen bişey yok zaten bana bişey diyende yok daha kim bilir neler konusuluyoda nişanlım cok doldugu zaaman böyle anlatıyo bazılarını bende sinir oldugumla kalıyorum cünkü bnm yüzüme hep gülüyolar hiç bişey demiyolar
bence vermez bak kesinben olsam işi bırak madm derdim ama 20 gün sensiz idare ediyosa sonrasında da eder
üf benden ne biçim patron olur heeee
dostum cınım şüphen mi vardost musun düşman mı bebende korkuyorum sana sınırsız izin demesin :
arada da içebilirisin kimyonlu suyu yeşil çayı da sürekli yapma zararı olmasın 3 gün yap mesela sonra bırak ...Demek ki bende hep magnezyum eksik
Evet ya kaptanım aylarca uğraşıyorsun böyle önüne bir de ekstra engel konunca insan daha çok sinir oluyor sanki normalde yememek zor değilmiş gibi
İyi ki 14. takıma çağırmışsın beni kaptanım buradaki destek ortamı çok güzel ve ben diğer takım arkadaşlarıma destek olmaktan da mutluyum
Dünkü meseleyi soracaktım soramadım kaptanım moralin nasıl
Ah şu kimyonlu suyu bana söyledin de dinlemedim işte yarın sabah onu deneyeceğim aç karınla muhtemel sebep su gibi duruyor gerçi el ve ayaklarımdan anlaşılacağı gibi
Haftaya normal vereceğim zaten söz hem bacağım da daha iyi olur yine güzel spor yaparım
Çok güzel moral veriyorsunuz bana ya çok teşekkür ederim 2 hafta sonunda birden gidince 67-68lere düşünce çok mutlu olacağım öyle düşünücem ve en başta dediğin gibi su ve yeşil çay detoksuna başlıyorum bugün umarım 2 haftaya kalmadan o ödemi 100-200 g gibi atarım yavaş yavaş
Bu arada tebrik edemedim kendi derdimden ama gördüm 71.2 olmuşsun
200 gram sonra takımdasın değil mi
dha konuşmaın mı poncikdost musun düşman mı bebende korkuyorum sana sınırsız izin demesin :
öyle bişeyin sözünü veremem cünkü ekimde falan bidaha izin alıcamdostum cınım şüphen mi var
sen konus yine düğüne kadar bi daha izin almıcam de bu son de söz de nolluuuyyy de
konusamadım ya yanlz kalamadık muhendısın yanında da demek istemiyormdha konuşmaın mı poncik
bence kesin kovulcaksnöyle bişeyin sözünü veremem cünkü ekimde falan bidaha izin alıcam:
konusamadım ya yanlz kalamadık muhendısın yanında da demek istemiyorm
bence kesin kovulcaksnay tövbeeee
evet bidahakina vurcam oklavayla sen gör... benim kosu konusunda is arkadasim sayesinde baya bi bilgilerim varEvet çünkü var bende biraz
Böyle oklavaylan vuracaktın bana gitme diyecektin ki gitmeyeyim
Sağ ol canım
Zaten yasakladı 1 ay yok koşu moşu
Spor da üzerine yüklenmeden dedi yapacaksam eğer
vermelideme öylecınım pıtrınım izin verir bence vermeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?