Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu ney gıııızzzz okyamadım

protein değerin çok güzel yağ değerini dengelemişsin bugün

gözlerim kanadı :

kaptinn canim ben haftaya cumadan sonra kayinvalidemlerde olcam dügün icin gidecez pazartesi ve sali da izinliyim orda kalip esimin halasiyla ve enistesiyle biraz gezelim dedik türkiyeden geldiler ailece geziler planlandi... yani cumadan sonra izin olabiliyomuyum orda pek girmek istemiyororum kimse buraya uye oldugumu bilmio bilmesinlerde böyle rahat rahat yaziyorum cünki bi sorun olurmu? bugünü atlattikdan sonra cumaya Kadar yine normal Burda olcam herseyimi paylascam Cuma aksam gitcem ve sali aksam gelcem yine

Bir ara depar atıp koşuyordum ya ben bol bol o ara çok yüklenmişim kaval kemiklerine çıt çıt çıtlamış çatlamış

İyi ki yansıtmıyor sana insanların boş lakırdılarını duyup napacaksın üzmesin seni

Günde 1 tane yeter ya onu çok tüketti mi de midem bulanıyor benim zaten
Cumaya ak koyun kara koyun belli olacak da en çok 6lara ramak kala olmasına sinir oldum bak bir kere görsem tartıda sonra tutsam su tamam ama
Bir göremedim
Sen de yarın hemen kimyonlu suya geç

Buki_89 bukiciiiiiiim nasılsınnnnnnn
tatlim iyim sen nasilsin kusura bakmayin hicbirinize yaazamiyorum bugün baya yogunum artik aksamdan sonra insallah normal bi sekilde yaninizdayim:) resmen maraton kosuo gibiyim hahaha ordan oraya yetisi bunu yap bittim artik pilim bitti sen napiosun nisana cok az kaldi hersey hazirmi bakalim

neeeeeeeey çatlamış mı kemiğini mi çatlattın

yaa bu ara bende böyle cok giremiyorum temizlikti hazırlıktı sevdiceğim geliyo son 4 günn çok heyevanlıyım eksikler cok ama tamamlamaya çalısıyorzz cok sükür

yaa bu ara bende böyle cok giremiyorum temizlikti hazırlıktı sevdiceğim geliyo son 4 günn çok heyevanlıyım eksikler cok ama tamamlamaya çalısıyorzz cok sükür
oyyy negüzel umarim hersey cok güzel gecer ve bol bol eglenirsin nisaninizda, sonrasinda izinemi ayriliosun sen tatlim?

Aynen sen demiştin bunu uzun uzun da anlatmıştın böyle bana ama ben dinlemediydim
İnsan koşarken kemiğini nasıl çatlatır saçma gelmişti bana yani cam değil ki bu sert kemik diye düşündüydüm ama koşarken de hep aklımdan şey geçiyordu ya burada kemiğim kırılsa benim sonra saçmalama diyordum kendime niye kırılsın demek ki hissetmişim işte
Bir daha tövbe ne koşması ya 1 ay geçse de koşmam ben yürürüm edebimle adabımla

protein değerin çok güzel yağ değerini dengelemişsin bugün

Bugün içine ettim ama
Sabahtır bir kase yoğurt bu sadece

spor listesini kaybeden bi poncik
Velvette kesin biliyidir

Ah keşke bilse cumartesidir onu soruyorum ama yok
Spor listesi koymadın diye hatırlıyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…