Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doğru diyorsun kuzum düğün arifesi kafanın rahat olması gereken en önemli dönemler ... gitme zaten ya kimse gitmesin bi,z böyle çok iyiyiz hep böyle kalalım mezunda olalım tabi ki

Mezun olunca da geyik topici açarız ki yeter ki gitsin artık kilolar

20 tlye 101den almıştım .... bende yicem 1 kase ama 68 e düştüğümde üstünede 1 saat spor ancak erir

Keşke yine satılsa da alsam var mı ki şu an
En güzeli gramla ölçmek
1 saatlik sporla erir mi bilmiyorum ama şu peynirli turuncu cheetoslar var ya onları düşünüyorum durmadan

Velvette kaptanlığın hayırlı olsun kuzum

Teşekkürler Korkuyorum bir hata yapmayayım yardımcı olun heğ bana

ne biliyim orda yatasım geldi rahattı
hayırlı olsun kaptanım

korkuyorum

bir bak istersen bazen kalıyor ellerinde ...
evet geyik topiği iyi olur rahat rahat sohbet ederiz
peynirli deyince canım pasta istedi bugün zor geçecek sanırım bana evde kuru kayısı gömeyim azcık
sen altından kalkarsın kuzum bizde burdayız zaten

Bence döner kız 300 gramı kalmış sahalara dönüyor

Diyorsun ki battık yan gidelim
Ossun kolayı light alırız 1 kalorilik onun kolayı var
Neden kalorisiz cips veya çikolata yapmıyorlar böyle suni
Hee ben hep oyle yaparim kunefe yer light kola icerim ondan bu kadan zayifam

Peynirle pastayı nasıl bağlantı kurdun aralarında
Ben bugün daha 400 kalori almışım şimdi bir şeyler atıştırıcam gidip akşama da çorba falan

Benimki pek karışmaz sevmez makyajı ama inada binerse iş daha fazla alacağımı biliyor : D
Yoh is inada binerse hic almiyo benim goca o yuzden tatli dil yilani deliginden çıkarır taktigini uyguluyorum makyaj malzemesi alinacagi zaman

Ay ben pek severim makyaj
Ama yazın pek yapmam
Bir göz altı kapatıyorum o da mor napayım
Ama kışın vuhuv
Eyeliner, göz kalemi falan hepsi olacak
Kırmızı ruj kesin olacak
Azcık süslü kokanayımdır
Bende bayilirimmm makyaj yapmaya kirmizi ve pembe ruju sevmiyi esim o yüzden suremiyom bende kahve ve gul kurusu tonlarina bayiliyorum ve kizil farlarave eyeliner ve 40 kat rimelve highlighterim uzaydan bilem görünür

tamam canim ah cok zor bi dönemden geciyoruz ya insallah hayirlisiyla atlatiriz bu dönemi dua edin sizde olurmu

Tabii ki kuzum gerçekten içim cız etti yani 7 sene emek verip öyle kalmak çok kötü olur kendim de akademisyenlik hedeflediğim için ileride empati yaptım çok zor ya bu kadar okuyoruz gece uykusuz kalıyoruz yazık pek acımasız oluyor Almanlarda kurallar konusunda umarım yardımcı olurlar

Bende bayilirimmm makyaj yapmaya kirmizi ve pembe ruju sevmiyi esim o yüzden suremiyom bende kahve ve gul kurusu tonlarina bayiliyorum ve kizil farlarave eyeliner ve 40 kat rimelve highlighterim uzaydan bilem görünür

Ay gül kurusu çok hoş

Dimi böyle başlıyorum şimdi onu süreceez bunu süreceez derken ben yarım saat özene bezene çok güzel eyeliner çekerim ha

Highlighter denemedim ama hiç elmacık kemikleri için mi çok parlak durmasın

Tabiki paylasacaksin bizimlen aman siz anlasin iyi olun da gerisi hallolur

Highlighter sari sac gibidir bi kere baslarsan onsuz duramazsin ahahah ben ilk cok az sürüyodum simdi fan fırçamı ıslatıp sürüyorum daha da parlasin diye ayy gunes vurdukca o kadar guzel duruyo kiboyle başın doner bende gizil cekerim yalan yoh kontur yapmayi da cok severim sondjradeluxe makyajlarina bayiliyom profilimdeki kadin tabi onun kadar abartmıyom makyaji

Maydanoz sapi kaynatip icsen o odeme cok iyi geliyo kuzum moralini bozma odem somucta iner geri

doğru diyorsun kuzum düğün arifesi kafanın rahat olması gereken en önemli dönemler ... gitme zaten ya kimse gitmesin bi,z böyle çok iyiyiz hep böyle kalalım mezunda olalım tabi ki
bence de cok iyi olduk böyle gitmek yokkk

sağol bebeğiiimmm eminim seviceksin bu işi
çirkeflik foraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…