Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah bebegim hepimiz kuru kizlar topigi acariz sonrağ

evet kilo vermek şekersiz yaşamak pozitif etkiledi açım ama çok enerjikim
bende yedim mi o kadar yiyorum bugün 1 tane yerim artık

Açik renk alcaksin o zaman sen beyazimsi bi highlighter secersen cok guzel olur ben biraz sarimsi seviyorum ama ablam flormarin boyle su yesili mi desem açık mavi mi desem dış kabı o renk bi highlighterini almis rengi beyaz ama cok az mor yesil yansimasi var harikaydı valla the balmim mary lou aydinlaticisi bek guzel ama pahali alamiyom ben anca ışıltılı farlar aliyom minik onlardan suruyom ayy bende kendi rengime döndüğümden beri cok rahatim valla zaten en guzel kendi rengim oluyo bana

merak ettim gidip denetirim merakım gider beğenirsem de alırım
ya umarım 69 u görürüm sen öyle deyince şevk geliyor
He dene ama en guzel fan fırçayla uygulaniyo
Ay benim 2 gundur kilom ayni inmedi dunle ayni ciktim bugun halbuki dün cok hareket etmistim bugunde sabah cok yidim acik al iste ben en fazla 3 gün dayanıyon diyete neyse aksam cok az yicem spor da yapiyom aha sen sakin bozma insanin acayip morali bozuluyo sonra cumaya daha var iner kilon seninnnnn

evet kilo vermek şekersiz yaşamak pozitif etkiledi açım ama çok enerjikim
bende yedim mi o kadar yiyorum bugün 1 tane yerim artık

Şekersiz yaşamak bir insanı nasıl pozitif etkiler bilmiyorum ama kilo verme kısmına katılıyorum oh neşeli ol hep böyle çok eğlenceli hayat
Tedavine son 6 kilo
Ayrıca senin sarı olduğunu bilmiyordum

Şampanya rengi de çok hoş ama
Balmlar da çok pahalı haklısın benim annemin arkadaşı var toptan ucuz getiriyor diye avon alıyorum
Kahverengi bir de akmaz sarı gibi de solmaz çok rahat bir renktir
Hem çikolata kahvesini çok beğeniyorum ben çok sıcak bir renk benim saça koyu geliyor diplerden çıkarsa çirkin olurum ama çok seviyorum
En kuru ben olacam ama yohsa almam sizi

Zaten seni geçmemiz bence şu aşamada pek mümkün değil ama bakarsın seneye yaza zayıf dönerim
Veya da kilo almış dönmem daha mümkün bence

sana güveniyorun diyorsan 69 u görecen o kilo görünecek o kadar
spor ile tamamlarsın sen bir şekilde -yi görürsün gibime gelior

Hee en guzeli şampanya rengi oluyo o hafif sarımsı oluyo ya bence her tene yakışır cok koyu degil benimde tenim bugday mi desem oyle ama kas goz kara ben kendi sac rengime boyattim hic boya derdim yok suan baya rahatim ama yaz geldi ya açık renk istiyom sacimda ablama iki saga iki sola karamel boncuk sac taktırdim o yetti bana

sana güveniyorun diyorsan 69 u görecen o kilo görünecek o kadar
spor ile tamamlarsın sen bir şekilde -yi görürsün gibime gelior
Bana sanki 69.8 olacakmissin gibi geliyo cumaya zaten 69 u görünce omu kaybetmemek icin daha da motive olursun
50 dk oldu bile sporum hala devamm aksama yogurt yicem sadece cunku acikmadim daha

Çok iyi bir kaptandın keptİnn hep çok anlayışlı ve destekleyici oldun bize karşı en azından gitmiyorsun takımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…