- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.761
Gün icinde de icebilirsin kuzum annemin bacakları odem toplamisti onunkini indirdi maydanoz saplarini kaynatip icti
İvitttçok iyi yayöntemi bulmuşsun
Cumaya 69.8 falan olursun bencebugün 71,20 çıktım ama umarım yarına daha çok gider
Bak bence ben hafif makyaj bile yapsam aydınlatıcı surmeden olmazya şu aydınlatıcı bende merak ettim sarıyım zaten bir araştırayım bakim
Suan hem size yaziyom hem spor yapiyomOlsa da yesek
Tamam atıyorum özelden
İnşallah bebegim hepimiz kuru kizlar topigi acariz sonrağTeşekkür ederim kuzuş umarım ben de mezun olacağım yaz sonuna da yeni okuluma çıtır başlayabileceğim
Bugün çok muzur neşelisin ya kilo vermek yaradı sana tartıda 6 rakamını görünce uçacaksın kesin
Hurma ben de yemedim bayadır zaten 700 kalori aşağıdayım bugün biraz tıkınayım
Ama onu da normal yemiyorum ki ben yesem bir oturuşta 10 tane yerim çok siviyorum
İnşallah bebegim hepimiz kuru kizlar topigi acariz sonrağ
evet kilo vermek şekersiz yaşamak pozitif etkiledi açım ama çok enerjikimTeşekkür ederim kuzuş umarım ben de mezun olacağım yaz sonuna da yeni okuluma çıtır başlayabileceğim
Bugün çok muzur neşelisin ya kilo vermek yaradı sana tartıda 6 rakamını görünce uçacaksın kesin
Hurma ben de yemedim bayadır zaten 700 kalori aşağıdayım bugün biraz tıkınayım
Ama onu da normal yemiyorum ki ben yesem bir oturuşta 10 tane yerim çok siviyorum
Açik renk alcaksin o zaman sen beyazimsi bi highlighter secersen cok guzel olur ben biraz sarimsi seviyorum ama ablam flormarin boyle su yesili mi desem açık mavi mi desemAma ben esmer değilim sen beni görmedin hiç zaar soluk rengim benim
Gider mi ki beyaz tene de
Allığı falan hep bebek pembe sürüyorum çok abes duruyor yoksa
Bana da gitmedi zaten sarı ya belli yani uydurmasyon olduğu ama siyah çok güzel gitmişti zaten koyu makyaj falan sevdiğim için biraz da klasik giyinmeyi severdim üstüme oluyorken şık duruyordu böyle hafif vamp
Ama en güzeli kendi rengi tabi en azından uğraşmıyorum
Ossun bi dikisde iciverAy çok kötü hiç sevmiyorum maydonoz ama kaynatıp yarına hazırlarım bugünden soğur dolapta öyle içerim dikip artık
merak ettim gidip denetirim merakım gider beğenirsem de alırımİvittt
Cumaya 69.8 falan olursun bence
Bak bence ben hafif makyaj bile yapsam aydınlatıcı surmeden olmazay gibim parliyacam
Hele bi git o kıvırcık saclarini yolarim valla
evet hep beraberizgitmem ki
He dene ama en guzel fan fırçayla uygulaniyomerak ettim gidip denetirim merakım gider beğenirsem de alırım
ya umarım 69 u görürüm sen öyle deyince şevk geliyor
evet kilo vermek şekersiz yaşamak pozitif etkiledi açım ama çok enerjikim
bende yedim mi o kadar yiyorum bugün 1 tane yerim artık
Açik renk alcaksin o zaman sen beyazimsi bi highlighter secersen cok guzel olur ben biraz sarimsi seviyorum ama ablam flormarin boyle su yesili mi desem açık mavi mi desemdış kabı o renk bi highlighterini almis rengi beyaz ama cok az mor yesil yansimasi var harikaydı valla the balmim mary lou aydinlaticisi bek guzel ama pahali alamiyom ben anca ışıltılı farlar aliyom minik onlardan suruyom ayy bende kendi rengime döndüğümden beri cok rahatim valla zaten en guzel kendi rengim oluyo bana
En kuru ben olacam ama yohsa almam sizi
sana güveniyorun diyorsan 69 u görecen o kilo görünecek o kadarHe dene ama en guzel fan fırçayla uygulaniyo
Ay benim 2 gundur kilom ayni inmedi dunle ayni ciktim bugun halbuki dün cok hareket etmistimbugunde sabah cok yidim acik al iste ben en fazla 3 gün dayanıyon diyete neyse aksam cok az yicem spor da yapiyom aha sen sakin bozma insanin acayip morali bozuluyo sonra cumaya daha var iner kilon seninnnnn
Hee en guzeli şampanya rengi oluyo o hafif sarımsı oluyo ya bence her tene yakışır cok koyu degil benimde tenim bugday mi desem oyle ama kas goz karaŞekersiz yaşamak bir insanı nasıl pozitif etkiler bilmiyorum ama kilo verme kısmına katılıyorum oh neşeli ol hep böyle çok eğlenceli hayat
Tedavine son 6 kilo
Ayrıca senin sarı olduğunu bilmiyordum
Şampanya rengi de çok hoş ama
Balmlar da çok pahalı haklısın benim annemin arkadaşı var toptan ucuz getiriyor diye avon alıyorum
Kahverengi bir de akmaz sarı gibi de solmaz çok rahat bir renktir
Hem çikolata kahvesini çok beğeniyorum ben çok sıcak bir renk benim saça koyu geliyor diplerden çıkarsa çirkin olurum ama çok seviyorum
Zaten seni geçmemiz bence şu aşamada pek mümkün değil ama bakarsın seneye yaza zayıf dönerim
Veya da kilo almış dönmem daha mümkün bence
Bana sanki 69.8 olacakmissin gibi geliyo cumayasana güveniyorun diyorsan 69 u görecen o kilo görünecek o kadar
spor ile tamamlarsın sen bir şekilde -yi görürsün gibime gelior
Çok iyi bir kaptandın keptİnn hep çok anlayışlı ve destekleyici oldun bize karşı en azından gitmiyorsun takımdasınmerhaba kızlaarr..
uzun zamandır devam ettirdiğim kaptanlık görevimden istemeyerek ayrılma karar aldım
burda hep beraber kilo verdik dertlerimizi sevinclerimizi paylaştık yeri geldi birbirimizle yarıştık ama hepimizin amacı aynıydı ve hedefe hep beraber yürüdük(yürüyoruz)
hepiniz biliyosunuz ki sorunlarım var telaşem var ve bu moral bozukluğuyla yeterince zaman ayıramıyorum size
ay ne zormuş böyle veda eder gibi
aslında kaptanlığı bırakmayı hiç istemezdimama diğer türlü takıma zararım olmasından korkuyorum o yüzden kaptanlıktan ayırılıyorum
ve yerime eylül ayına kadar(yurt dışına çıkana kadar)Velvette kapntanlık yapıcak
bende tabikide sürkli buralardayım yine aynı şekilde devam edicem
motive edici yazılar menü yorumları tohatlar vs aynı şekilde devam
poncikbirgelincik
senad
@Buki_89
Velvette
@Yuzlesmegunu
@ParteMoralll
SchonerDuft
SekerPancarii
@zuzuzuzu1234
@sarraf
@selcanmehmetcan
Niden pincikimmya bugün sanki 3 gün gibiydi hiç geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?