Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heğ kuaförüm de öyle demişti benim saçları yine sarı mı yapsak deyince ama yaptırmadım uçlarına paket gibi attırıyorum aralara sarımsı duruyor zaten 1 sene idare ediyor beni o ben uğraşamam ya bir ara cart sarı olana kadar açtırdım sonra simsiyah olana kadar koyulaştırdım sonra lastik gibi oldu saçlarım Şimdi daha iyi

Ucuza bulursam bir denicem bakalım ben pek severim şıkır şıkır ışıltılı parıltılı şeyleri zaten ben seni avatarındaki gadın gibi hayal ediyodum

Maydanoz sapi kaynatip icsen o odeme cok iyi geliyo kuzum moralini bozma odem somucta iner geri

Sabahları içeceğiz değil mi şimdi limonlu tarçınlı salatalıklı su yaptım dolapta o onu da akşama bitireceğim
Bakalım yarın nasıl olacak tartı
bence de cok iyi olduk böyle gitmek yokkk

sağol bebeğiiimmm eminim seviceksin bu işi
çirkeflik foraa

Sen bana sorumluluklarımı öğret de düzgün yapayım

ben sana özelden anlataym hepsini sende o ara bana mesajla mail adreini at word dosyası atcm sana bi tane

ya şu aydınlatıcı bende merak ettim sarıyım zaten bir araştırayım bakim

Ayy bende uzun zaman balyaj ombre tarzi kullandim sacimi sonra bi çılgınlık yapip sapsari yaptirdim sacımı esmer olduğumdan yakismadi tabi1 haftaya kahveye dondum geri simdi ful kahve sacim hic ellemiyom iyi boyle bilmem beziyom mi kine olabilir belkim denemek icin minik bi ışıltılı far alıp deneyebilirsin şampanya rengi cok guzel duruyo

Velvette bebegim kaptanligin hayırlı olsun kaptinn cok guzel yerine getirdi gorevini bence sende cok iyi bi kaptan olacaksin her kaptan mezun oldu darisi sana inşallah

Teşekkür ederim kuzuş umarım ben de mezun olacağım yaz sonuna da yeni okuluma çıtır başlayabileceğim

sen sadece kokla bir sağdan üstten sğdan yeter kokusu bile kilo yapıyormuş

Bugün çok muzur neşelisin ya kilo vermek yaradı sana tartıda 6 rakamını görünce uçacaksın kesin

ağzımın suyu aktı resmen akşm güzel bir meyve yeyim en iyisi yada hurma alayım

Hurma ben de yemedim bayadır zaten 700 kalori aşağıdayım bugün biraz tıkınayım
Ama onu da normal yemiyorum ki ben yesem bir oturuşta 10 tane yerim çok siviyorum

Gün icinde de icebilirsin kuzum annemin bacakları odem toplamisti onunkini indirdi maydanoz saplarini kaynatip icti

Ama ben esmer değilim sen beni görmedin hiç zaar soluk rengim benim
Gider mi ki beyaz tene de
Allığı falan hep bebek pembe sürüyorum çok abes duruyor yoksa
Bana da gitmedi zaten sarı ya belli yani uydurmasyon olduğu ama siyah çok güzel gitmişti zaten koyu makyaj falan sevdiğim için biraz da klasik giyinmeyi severdim üstüme oluyorken şık duruyordu böyle hafif vamp
Ama en güzeli kendi rengi tabi en azından uğraşmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…