- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.741
Highlighter sari sac gibidir bi kere baslarsan onsuz duramazsin ahahahben ilk cok az sürüyodum simdi fan fırçamı ıslatıp sürüyorum daha da parlasin diye ayy gunes vurdukca o kadar guzel duruyo ki boyle başın doner bende gizil cekerim yalan yoh kontur yapmayi da cok severim sondjradeluxe makyajlarina bayiliyom profilimdeki kadin tabi onun kadar abartmıyom makyaji
mecburen bibiğim
biz kimse karışmadıgı sürece gayet iyi anlaşıoruz kuzuşşTabiki paylasacaksin bizimlenaman siz anlasin iyi olun da gerisi hallolur
Maydanoz sapi kaynatip icsen o odeme cok iyi geliyo kuzum moralini bozma odem somucta iner geri
bence de cok iyi olduk böylegitmek yokkk
sağol bebeğiiimmmeminim seviceksin bu işi
çirkeflik foraa
psta ve ttlı ile her türlü bağlantı kurbilirimPeynirle pastayı nasıl bağlantı kurdun aralarında
Ben bugün daha 400 kalori almışım şimdi bir şeyler atıştırıcam gidip akşama da çorba falan
psta ve ttlı ile her türlü bağlantı kurbilirim
hadi ya çok az ilaç alıyorsun irde
Ben sabah esim katmer istedi dayanamdim yidimAnnem kek yapmış gittim biraz kokladım geldim
ben sana özelden anlataym hepsini sende o ara bana mesajla mail adreini at word dosyası atcm sana bi taneSabahları içeceğiz değil mi şimdi limonlu tarçınlı salatalıklı su yaptım dolapta o onu da akşama bitireceğim
Bakalım yarın nasıl olacak tartı
Sen bana sorumluluklarımı öğret de düzgün yapayım
çok iyi yaYoh is inada binerse hic almiyo benim gocao yuzden tatli dil yilani deliginden çıkarır taktigini uyguluyorum makyaj malzemesi alinacagi zaman
bugün 71,20 çıktım ama umarım yarına daha çok gider
ya şu aydınlatıcı bende merak ettim sarıyım zaten bir araştırayım bakimHighlighter sari sac gibidir bi kere baslarsan onsuz duramazsin ahahahben ilk cok az sürüyodum simdi fan fırçamı ıslatıp sürüyorum daha da parlasin diye ayy gunes vurdukca o kadar guzel duruyo ki boyle başın doner bende gizil cekerim yalan yoh kontur yapmayi da cok severim sondjradeluxe makyajlarina bayiliyom profilimdeki kadin tabi onun kadar abartmıyom makyaji
Ben sabah esim katmer istedi dayanamdim yidimama aksam az yicem spor yapip dengelicem sös
ben sana özelden anlataym hepsini sende o ara bana mesajla mail adreini at word dosyası atcm sana bi tane
Annem kek yapmış gittim biraz kokladım geldim
sen sadece koklaAnnem kek yapmış gittim biraz kokladım geldim
ağzımın suyu aktı resmen akşm güzel bir meyve yeyim en iyisi yada hurma alayımPeynirli tatlılar oluyor gerçi
Ayy bende uzun zaman balyaj ombre tarzi kullandim sacimi sonraHeğ kuaförüm de öyle demişti benim saçları yine sarı mı yapsak deyince ama yaptırmadım uçlarına paket gibi attırıyorum aralara sarımsı duruyor zaten 1 sene idare ediyor beni o ben uğraşamam ya bir ara cart sarı olana kadar açtırdım sonra simsiyah olana kadar koyulaştırdım sonra lastik gibi oldu saçlarımŞimdi daha iyi
Ucuza bulursam bir denicem bakalım ben pek severim şıkır şıkır ışıltılı parıltılı şeyleri zaten ben seni avatarındaki gadın gibi hayal ediyodum
Ossun hep berebiz zatenmecburen bibiğim
biz kimse karışmadıgı sürece gayet iyi anlaşıoruz kuzuşş
iyiki varsınız
sen sadece koklabir sağdan üstten sğdan yeter kokusu bile kilo yapıyormuş
ağzımın suyu aktı resmen akşm güzel bir meyve yeyim en iyisi yada hurma alayım
Gün icinde de icebilirsin kuzum annemin bacakları odem toplamisti onunkini indirdi maydanoz saplarini kaynatip ictiSabahları içeceğiz değil mi şimdi limonlu tarçınlı salatalıklı su yaptım dolapta o onu da akşama bitireceğim
Bakalım yarın nasıl olacak tartı
Sen bana sorumluluklarımı öğret de düzgün yapayım
Ayy bende uzun zaman balyaj ombre tarzi kullandim sacimi sonrabi çılgınlık yapip sapsari yaptirdim sacımı esmer olduğumdan yakismadi tabi 1 haftaya kahveye dondum geri simdi ful kahve sacim hic ellemiyom iyi boyle bilmem beziyom mi kine olabilir belkim denemek icin minik bi ışıltılı far alıp deneyebilirsin şampanya rengi cok guzel duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?