Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He adımı silemezsiniz buralardan yer ettim kendime
Verirsin bee şu 2 hafta da geçsin sonra eminim ilaçları bırakınca tam gaz devam ediceksinnn okula çıtır olarak gidiceksin sonra gelsin manitalar

He adımı silemezsiniz buralardan yer ettim kendime
Verirsin bee şu 2 hafta da geçsin sonra eminim ilaçları bırakınca tam gaz devam ediceksinnn okula çıtır olarak gidiceksin sonra gelsin manitalar

LAR mı Demek 1den fazla kısmet görünüyor bana falımda seçer beğenirim artık kara kuru olabilirsem tabi

Bulandiriyor biraz o yüzden 1lt yapıyorum ben ...
Evet çok güzel tadı light ta güzel oluyor aklında olsun belki denemek istersen

Hedeflerin hepsi elimde birbirimizi tohat manyağı yapacağız biz bu gidişle zaten

Bu nasıl bir diyet ben listesini istiyorum o diyetin
Bu da mi goll degilll 52 hedefimi yine mi tutturamicam ay sonuna daha var olacak bence haftalik hedefim 52.9 du zaar iyki cok atmamisim
Valla hergun biseyler istiyo yiyo sonra da yok ben kilo aliyom yemicem diyo 1 saat sonra yarina şunu mu yapsam başlıyo ama o accik dikkat etse hemen veriyo zati zayif ama bende zayifam

Hee yazin sonuna zenci yapacam avartar yavrumuAcik daha yansin
Bana cekmis zaar durmuyo bogazi istekler bitmiyoaksam yemeklerinde işte ya onun acısını çıkarıyo zaar ki yarindan itibaren 8 gün yillik izne çıktı esim buralarda zor gorursunuz beni dugun var bu hafta süslenecumm

Ya benim eşim de hiç bir sey istemez keşke istese de yapmaz ayrı keyif verir hazırlamak
Hee isteyince kiyamiyam gullaci da ne zamandir istiyo artik bugun rüşvet verdi para paraaaaa manii harçlık olsun diye verdi diyoki artik bi gullac yaparsintamam dedim yapacam artik

Haftaya pazartesi kendime gelirim anca cumaya evde olurm
Ayy hic bitmesin istiyondur sen simdihhhni gizildir oralar bende evde buharlaşırım sorun yohingo hani kankiydik bensiz tatile gitmek yakismadi olmadii bu tuttum tuttum kendimi patladim bah

Ayy izinler başladı yaz geldi yaaa ben hala calisiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…