- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.881
He adımı silemezsiniz buralardanEvet o da kafamı karıştırıyor bug bulmuşsun sistemde
Verir neden vermesin vermezse isyan çıkartırsın yeniçerileri ayaklandırırsın ne bileyim
Cidden 1.5 ay kaldı şu %80ini vereyim de mezun olayım
65 olursam mezun olabiliyormuşum
Bence olurum Eylüle kadar 65
He adımı silemezsiniz buralardanyer ettim kendime
Verirsin bee şu 2 hafta da geçsin sonra eminim ilaçları bırakınca tam gaz devam ediceksinnn okula çıtır olarak gidiceksinsonra gelsin manitalar
Siraya dizer secersinLAR mıDemek 1den fazla kısmet görünüyor bana falımda seçer beğenirim artık kara kuru olabilirsem tabi
Siraya dizer secersinoo piti piitiiii diye
Hayalleri yasariz bence bu seferİşte hayaller hayatlar
Hep böyle diyorum ama
Bulandiriyor biraz o yüzden 1lt yapıyorum ben ...Daha önce diyeydin keşke kız valla haftalarca boşuna işkence çekmişim
İksir bu iksir
Biraz midem bulandı o ayrı
Bir de gayet güzel yarım yağlı süt ben beğendim pek bir farkı yok ki yoğurt ve peynir gibi kötü değil
Bulandiriyor biraz o yüzden 1lt yapıyorum ben ...
Evet çok güzel tadı light ta güzel oluyor aklında olsun belki denemek istersen
Ya benim eşim de hiç bir sey istemez keşke istese de yapmaz ayrı keyif verir hazırlamakSuan esime muhallebili gullac yapiyorumayy boğazı durmuyo ki herifin bide o da diyette ha
Haftaya pazartesi kendime gelirim ancavalla bilemiyorum sen ne zaman geleceksin tatil ne zaman bitiyor bakarsın sen gelene kadar mezun olurum
Sen gelene kadar 69da kalırım artıkHaftaya pazartesi kendime gelirim ancacumaya evde olurm
Bu da mi goll degilllHedeflerin hepsi elimde birbirimizi tohat manyağı yapacağız biz bu gidişle zaten
Bu nasıl bir diyet ben listesini istiyorum o diyetin
Ohhhhh sefaan olsun yandanSen gelene kadar 69da kalırım artık
Hee yazin sonuna zenci yapacam avartar yavrumuAdım kaptan ya kuzum de yanisorun yok hem geri dönmeye niyetimde var senden sonraki kaptan verirse yerimi eğer
Zayıfla da sende fit bi kaptan olarak veda et binim gibi
He zenciye doğru yol aldın yalnız
Kız nasıl bi boğaz o yaaaanasıl besliyon sen bu adamı
Hee isteyince kiyamiyam gullaci da ne zamandir istiyo artik bugun rüşvet verdiYa benim eşim de hiç bir sey istemez keşke istese de yapmaz ayrı keyif verir hazırlamak
Ayy hic bitmesin istiyondur sen simdihhhHaftaya pazartesi kendime gelirim ancacumaya evde olurm
Hahaha para varsa ucunda değişir işlerHee isteyince kiyamiyam gullaci da ne zamandir istiyo artik bugun rüşvet verdipara paraaaaa manii harçlık olsun diye verdi diyoki artik bi gullac yaparsin tamam dedim yapacam artik
Bak hemen yapiverdimHahaha para varsa ucunda değişir işler
Ayy izinler başladı yaz geldi yaaa ben hala calisiyom.Hee yazin sonuna zenci yapacam avartar yavrumuAcik daha yansin
Bana cekmis zaar durmuyo bogazi istekler bitmiyoaksam yemeklerinde işte ya onun acısını çıkarıyo zaar ki yarindan itibaren 8 gün yillik izne çıktı esim buralarda zor gorursunuz beni dugun var bu hafta süslenecumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?