- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.841
Hee senden özendim degsistirdim güzel deemikim bilir neler yedin ya
Yok be kuzum ama inşallah tanımadığım bu kız idolüm
Bizde de mercimek corbasiyla dolma var bakam nasıl doycammmm
üzülmezmi Hemde nasil üzülmüsdür evet aynen elimden geldince destek olmaya calisyorum zatenHayirlisi neyse o olsunnn sen cok belli etme esinde yazik cok uzulmustur
O enerjiden bende istiyorum: Dyarım saat kadar yürüdüm eve gidince halim kalmamış olcak gergin bir gündü eve gidip yemek yicim çok acıktım sonra devrilecem
Migrosa girdim canım her şey istedi şeker diyeti de neymiş az az yersin ne olcak bile dedim kendime inanamadım ve kendime aktive kayısıli alıp çıktım delirmenin anlamı yoktu dimiVelvette
kizlar buarada menü paylasamadim hic bugün paylasim bari
Sabah bi kahve ictim
ögle Hindi etli salata vardi kantinde harikaydi... ve sonrasinda coook sicak oldugu icin bi top dondurma yedim ama kücükdü yani büyük degildi
aksam eve gidincede yogurt yicem tek pek istahim yok
Cok sey kaçırdın şeker.... cumartesi den bugüne sağlıklı 1.30 kg verdim mesela .. cumaya 69u görecemOf ne konustunz hepsini kacirdim
Daha o kadar olamadikÜst üste aynı kız olunca dedim herhalde modelliğe soyundu bizim kaptan
Doyulur kız onunla mis gibi içi pirinç dolu dolmacık
Bozmayacam şeker diyetini bende çok iyi gidiyorum...kayısılı aldım kendimi avutmak için aldım yoksa saldıracaktım herşeye zor dayandım ama başardım... sen ne yedin bugün menü belli oldu mu seninHeğ zaten o da tatlı ki o geçirir isteği merak etme
Ben de çileklisini pek seviyorum onun
Şeker de çok su tutuyormuş hem vücutta ben 15 gün istemem
Öğlen çok iyi denk gelmiş hem protein hem salata bir arada
Azcık enerji verecek bir şeyler ye akşama bari vücuduna eziyet etme seni çok iyi anlıyorum tabi de şu an nasıl eşin evde durumlar nasıl
Ooooo harikasinnnnn canimmm benimm gitmemmi gerekiyomus yooksaaCok sey kaçırdın şeker.... cumartesi den bugüne sağlıklı 1.30 kg verdim mesela .. cumaya 69u görecem
Ay ben 7ye tekrar dönmek istemem kalsın abur cubur onun yerine kendimi tost ile odulendireyim cumartesi daha iyi olmaz mıAma cumartesi sadece sonra yine haftaya 70 dönersin garışmam
Bir de hafta ortasında yapıyon yani hani cumartesi falan olsa telafisi kolay da neden salı pıncır anlatsana biraz
Ya o öyle oluyor ben önceden inanmazdım kriz olayına da başıma gelince anladım bir bakmışsın gidiyor löp löp diye
Daha o kadar olamadik
Bozmayacam şeker diyetini bende çok iyi gidiyorum...kayısılı aldım kendimi avutmak için aldım yoksa saldıracaktım herşeye zor dayandım ama başardım... sen ne yedin bugün menü belli oldu mu senin
Ay ben 7ye tekrar dönmek istemem kalsın abur cubur onun yerine kendimi tost ile odulendireyim cumartesi daha iyi olmaz mı
evet canim ya... daha eve gidemedim isdeyim suan birazdan cikicam ama morali olmadigi besbelli arkadasi cagirdi aksam icin ama iptal etmis beli ki bisey yapmak istemioHeğ zaten o da tatlı ki o geçirir isteği merak etme
Ben de çileklisini pek seviyorum onun
Şeker de çok su tutuyormuş hem vücutta ben 15 gün istemem
Öğlen çok iyi denk gelmiş hem protein hem salata bir arada
Azcık enerji verecek bir şeyler ye akşama bari vücuduna eziyet etme seni çok iyi anlıyorum tabi de şu an nasıl eşin evde durumlar nasıl
evet canim ya... daha eve gidemedim isdeyim suan birazdan cikicam ama morali olmadigi besbelli arkadasi cagirdi aksam icin ama iptal etmis beli ki bisey yapmak istemio
Bn şahsen karnimin 3 Te 2 sinin mide oldugundan supheleniyorumKaptan senden beklemezdim kuş kadar miden vardır senin zaten
Oldu oldu akşam 200 gram biftek yedim üzerinize afiyet 475 kalori falan yapıyor
Neyli yiyeceğin
Bir kaç parça olur canım ne olacak motive olursun
Bebeğim ona morali sen vericeksin üzülmüştür tabiki de ama sen yanında oldugunu belli et ki kendini toparlasinevet canim ya... daha eve gidemedim isdeyim suan birazdan cikicam ama morali olmadigi besbelli arkadasi cagirdi aksam icin ama iptal etmis beli ki bisey yapmak istemio
Bn şahsen karnimin 3 Te 2 sinin mide oldugundan supheleniyorum
Kesinlikle evetDiyorsun o fit göbeğimin altında bir kalori madeni yatıyor
Ooooo harikasinnnnn canimmm benimm gitmemmi gerekiyomus yooksaa
Hee abartılı evet olursunvalla bilemiyorum sen ne zaman geleceksin tatil ne zaman bitiyor bakarsın sen gelene kadar mezun olurum
Kayısılı aldım.. bende 150 gr antrikot yiyorum 200 gr yeşil fasulye sırf kalori dolsun diye yiyorumKaptan senden beklemezdim kuş kadar miden vardır senin zaten
Oldu oldu akşam 200 gram biftek yedim üzerinize afiyet 475 kalori falan yapıyor
Neyli yiyeceğin
Bir kaç parça olur canım ne olacak motive olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?