Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Paket kreker olamamış mücver de yağlı değilmiydi

Kesinlikle evet fit mi ayyyhh tisikkirliiirrr

Zayıfsın tabi kaptanım

Kayısılı aldım.. bende 150 gr antrikot yiyorum 200 gr yeşil fasulye sırf kalori dolsun diye yiyorum
Belki küçük kase cips ya da fırında patates yerim ama 69 olursam

Çok kaloriliymiş et de bu kadar çok yemiyordum ki ne bileyim iki biftek yedik altı üstü hemen 400lerde kalori

Fırında pattis ay çok güzel üzerine de yoğurtlu baharatlı sos

Nascefe gold sade tek içimlik oluyor içemezsen süte ekle harika oluyor ya da tarçınla ısıt biraz birden dik kafaya içilir yanı var bence

Nescafeyi sevmiyorum ben ya jacob ya cafe crown
Ama crownın kalorisi daha düşük

Paket kreker olamamış mücver de yağlı değilmiydi

Yazmayı unutmuşum fırında mücver yapıyoruz diyete girdiğimizden beri

Ya şurda hayal kuruyorum gaz vereceğine: D 69 görürsem belki olabilir tabi burda partenin dönüşü önemli
Yaparsın bebeğim başarırsin bebeğim halledersin bebeğim

Tabikide zayıfim KAPTANIM

Evet kalorisi çok etin o yüzden ben 150 gr olarak paketledim yetiyor hatta fazla geliyor bundan sonra 100 yaparım cuma yada cumartesi patates fırında yicem canım nasıl istedi az yağ ile yaparım...fırında güzel oluyor mu peki

Yaparsın bebeğim başarırsin bebeğim halledersin bebeğim

Tabikide zayıfim KAPTANIM

Bu nasıl bir gaz böyle okurken 3 kilo verdim

Ay çok garip geliyor ben sana bir süre daha kaptanım derim kusura bakma alışmışım

Bence de ya ama 2 dilim biftek nasıl 200 gram oluyor taş mı bu da hemencecik 200 gram olsun hiç hoşlanmadım bu durumdan

Beraber yiyelim diyeceğim de ben kilo vermiş olur muyum bilmiyorum

Bu arada senin karışımı içiyordum sabahtır akşamına wcye çıktım vay canına bu nasıl bir iksirdir böyle

Gerçi tartı gram oynamadı wcden sonra ama herhalde ödeme de iyi gelir sen dediğine göre çünkü ilaç aldığımdır pek küçük wcye de çıkmıyordum ama içtiğimden beri çıkıyorum

Karışım wcyi düzenliyor kuzum sabah aç karnına tartıl gitmiş olur kilolar bence...
Ödülümüz olsun sende vereceksin inanıyorum

Karışım wcyi düzenliyor kuzum sabah aç karnına tartıl gitmiş olur kilolar bence...
Ödülümüz olsun sende vereceksin inanıyorum

Daha önce diyeydin keşke kız valla haftalarca boşuna işkence çekmişim

İksir bu iksir

Biraz midem bulandı o ayrı

Bir de gayet güzel yarım yağlı süt ben beğendim pek bir farkı yok ki yoğurt ve peynir gibi kötü değil

Canim benim cok üzüldüm ne dicemi bilemiyorum sende esinde cok üzülmüşsünüzdur insallah ikna edebilirde kendi ayrilir isten Allah yardımcınız olsun bebegim

Adım kaptan ya kuzum de yanisorun yok hem geri dönmeye niyetimde var senden sonraki kaptan verirse yerimi eğer
Zayıfla da sende fit bi kaptan olarak veda et binim gibi
Heeğ bek gizil bende esmerlestirdim avatar kizimi
He zenciye doğru yol aldın yalnız
Suan esime muhallebili gullac yapiyorum ayy boğazı durmuyo ki herifin bide o da diyette ha
Kız nasıl bi boğaz o yaaaa nasıl besliyon sen bu adamı

Evet o da kafamı karıştırıyor bug bulmuşsun sistemde

Verir neden vermesin vermezse isyan çıkartırsın yeniçerileri ayaklandırırsın ne bileyim

Cidden 1.5 ay kaldı şu %80ini vereyim de mezun olayım

65 olursam mezun olabiliyormuşum

Bence olurum Eylüle kadar 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…