Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 dolmadan bir şey olmaz afiyet olsun
Motive etmiştir seni
Valla bana da ya annem yapayım biftek dedi aman kalsın dedim salata çorba ve yoğurt yiyeceğim akşam
Sen yine antrikot koymuşsun ama
bugün tutsun diye protein 80 oldu bugün bire evde sebze adına bişi yok pazara gidicem öyle alacam 1 kg fasulye brbunya ve patlıcan göecem kendşmi yanına ayran yoğurtta görmek istemiyorum çok ..
valla etti ama yarın 70i görmezsem kafama t....

Ne ödülü kız
esimle girdigim iddayi kazandimya 68 kg gördüm küsürü önemli degil:) dügün buhafta o dügüne Kadar 68 olcam demistim esimde inanmamisti senin hic kilo verecegin yok diye öyle bi iddaya girmistik, egerki basarirsan sana alisveris ödülü var demisti o ödicek ve istedigim begendigim ne bulursam alabilcem

öglen o dolmayi yemeseymissin cok iyi olurmus canim, gerisi cok iyi. bide 80 gr protein cok degilmi? ben günde en fazla 63 gr alabiliyorum planima göre yagda biraz fazla gibi geldi o bende 43gr sen neye göre hesapladin onlari canim?
protein az bile 90 100 arsı gittim hafta sonu .. ya dolmaya yok diyemedim açıkçası normalde ayran ve salatalık vardı menüde ama dolma yani umarım pişman olmam yarın .. yağ oranı 50 altı olması gerek ama bugün tutmadı malesef

anladim canim peki proteini neye göre belirledin?

70 zaten kilo vermek için gerekli olan değer kuzu +10 da sen bonus koymuşsun akşama spor yaparsın atlamalı zıplamalı oh mis
Şöyle börülce salatası olsa hayatımda ilk kez sebze düşlüyorum ben de
En son kaçtı senin bugün bence günde 200-300 gidebiliyor sporla

Ben de yemek ödülü mü diye atladım napayım gözüm aç
Neler alacaksın bakalım

anladim canim peki proteini neye göre belirledin?
BİR GÜNLÜK İHTİYACIMIZ 70 GRAM YA BEN ONUN ÜSTÜNE ÇIKTIM 1.GÜN MESELA 129 OLDU PROTEN TABİ TUTMASI İÇİNDE PROTEİNLİ FİT SÜT İÇTİM ET BALIK SÜT YUMURT JAMBON AĞIRLIKLI GİTTİ BESLENMEM

hiç enerjim yok spora ama yapayım ki 200 300 gram daha gitsin ne yaparsam kar çayı da içtim mis gibi oldu bugün 71 çıktım kesin listedeyim cumaya ama 500 daha gitse fena olmaz

Normal ekmekten 20 falan fazlaymış yağı da çok değil

Akşama bitter çikolatalı form püsküt yesem olmaz değ mi
normal ekmek yemeyeli haftalar oldu tadını unuttum yağ ve protein değeri çok iyi bence krbonhisratı göz ardı edilebilir
hayır yeme sen yersen bende yerim sonra

hiç enerjim yok spora ama yapayım ki 200 300 gram daha gitsin ne yaparsam kar çayı da içtim mis gibi oldu bugün 71 çıktım kesin listedeyim cumaya ama 500 daha gitse fena olmaz

Sen sporu yap cumaya gider o 500 aynı oluruz
Ay çok sevindim takıma dönmene daha da çıkma artık

anladim:) aslinda et yemek güzel neden ög geldiki sana

Et yemek güzel de yumurta, ayran, yoğurt, salam artık yeter
Bir de o kadar protein insanı şişiriyor

anladim:) aslinda et yemek güzel neden ög geldiki sana
üm gün hayvansal geçiyor cumartesiden bugüne 200 300 gram yeşil fasulye yedim sadece ondan geldi birde yağsız haşlayım az kendi yağsız yağı ile kavuruyorum birde tost makinesinde kızartıyorum yağlı olsa asla sıkılmam

normal ekmek yemeyeli haftalar oldu tadını unuttum yağ ve protein değeri çok iyi bence krbonhisratı göz ardı edilebilir
hayır yeme sen yersen bende yerim sonra

Ya ben yiyince niye yiyon

Kötü örnek

Tamam meyve yiyeceğim kuru tropikal mix aldım kuruyemişçiden onlardan yiyeceğim bir de light süt

Sen sporu yap cumaya gider o 500 aynı oluruz
Ay çok sevindim takıma dönmene daha da çıkma artık

Et yemek güzel de yumurta, ayran, yoğurt, salam artık yeter
Bir de o kadar protein insanı şişiriyor
5 ağustos da regli olcam tedavim başlıcak çıkmam gerek olabşlirsem 65 olmam gereli hatta

5 ağustos da regli olcam tedavim başlıcak çıkmam gerek olabşlirsem 65 olmam gereli hatta

Haftada 2 versen ucu ucuna yetişiyor gibi

Tedavi dönemi nasıl besleneceksin

bende dayanamıyorum çünkü seni örnek aldım dün migrostan hiçbirşey almadan çıktım bugün dalarım çıkamam sonra

Ben almadım ya annem almış mahsus mu nedir geçen de açmış çikolataları niye açtın dedim açtım yicektim vazgeçtim dedi üstünü falan ört bari dimi

Hiç bilmiyorum nasıl beslenecegimi evden yicem ama diğer tedavlerde adana gidiyorduk optimum vardı ordan panini yemeden dönmezdik mesela düşün haftada 2 3 gittiğimiz oluyordu hem tavuk hem kola ay canım istedi şimdi ama
Anneni alkışlıyorum size tuzak kuruyor resmen ay anneme gidince şu içkili çikolatayı hupletsem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…