- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.101
Hiç bilmiyorum nasıl beslenecegimi evden yicem ama diğer tedavlerde adana gidiyorduk optimum vardı ordan panini yemeden dönmezdik mesela düşün haftada 2 3 gittiğimiz oluyordu hem tavuk hem kola ay canım istedi şimdi ama
Anneni alkışlıyorumsize tuzak kuruyor resmen ay anneme gidince şu içkili çikolatayı hupletsem mi acaba
Ya otobüste çocuk istifra etti nasıl kötüyüm zaten bulantı vardı varmama da çok var
O iştah açılmıyor bu araKaç gün sürüyor ki kız tedavi
Bak o kadar kilo veriyon hemen de geri alma daha süreç var
Cumadan sonra gideceksen yersin birkaç tane
İştahın kapanmıştır bir de o açıdan bak
O iştah açılmıyor bu aratedavide ilaçlardan alıyorum kilo ki yemekten çok düzenli yerim yine bozmam düzeni ya hamiş kalayım da az az alırım kilo dikkat ederim salmam yani vermek çok zor çünkü
Balık ve ceviz co önemli ilk 3 ay ..Bence esas hamileyken gitmek lazım diyetisyene çünkü vitamin ve gerekli besinleri yeterince aldığından emin olmak lazım
Kalori değerin çok iyi tropikal meyve yemen paket üründen daha iyi olmuş üstünde pudra şekeri yoktu.umarımSabah 8.45
1 activia - 101
6 badem - 66
Toplam: 167
Saat 14.00./14.30
İçim fit süt - 250 kcal
Saat 18
1 kase çorba - 85
Salata - 50
1 fırında mücver - 150
2 kaşık yoğurt - 56
Toplam: 341
Saat 21
Karışık tropical kuru meyveler - 200 (ne kadar bilmiyorum ama 200 diyeceğim sizin için fazla fazla)
1 bardak yarım yağlı süt - 46
Toplam: 246
Gün toplam: 1004
Balık ve ceviz co önemli ilk 3 ay ..
Olsunda artık gerisi çok kolay geliyor patre şekerpancarı tecrübeli onların tecrübelerinden yararlanırım arada yine giderim.ama beslenme sekli sanırım yine aynı olur
Kalori değerin çok iyi tropikal meyve yemen paket üründen daha iyi olmuş üstünde pudra şekeri yoktu.umarımbenimde şu an krizim tuttu
Kızlar nabersiniiizz eve geldim uyumusum çok iyi geldi vallaa
Ay yok ben gece de uyurum günlerdir uyku uyuyamiyorum yetmedi bileAynen canım daha geçen onu gördüm ben de ders çalışırken ilk aylar bebeğin sinir sistemi oluştuğu için folik asit alımı çok önemliymiş bence sen yine doktoruna gidersin zaten folik asidi devletin ücretsiz dağıtıyor olması lazım 5-10 kilodan bir şey olmaz zaten sağlıklı beslenince 10 bile almazsın
Açıkta satıyorlardı kız tuğba kuruyemişte vardı orada var mı bilmiyorum o kadar güneye yayıldılar mı ama
İçinde hindistancevizi, mango vs her şeyden var parça parça çok heyecanlıyım
Sen ne yiyeceksin tatlı bugün
En zevkli uyku dimi böyle yan gelip yatıp sızdığın
Ama şimdi gece döner durursun
Ay yok ben gece de uyurum günlerdir uyku uyuyamiyorum yetmedi bile
Daha uyurdumda işte güneş vurdu yüzüme
Enerji depoladım diyorsun bende kanepeye yayıldım belki yürüyüş yaparım eşim ileKızlar nabersiniiizz eve geldim uyumusum çok iyi geldi vallaa
Tedavi ortalama 20 gün sürüyor karnım delik deşik olacak yineAynen canım daha geçen onu gördüm ben de ders çalışırken ilk aylar bebeğin sinir sistemi oluştuğu için folik asit alımı çok önemliymiş bence sen yine doktoruna gidersin zaten folik asidi devletin ücretsiz dağıtıyor olması lazım 5-10 kilodan bir şey olmaz zaten sağlıklı beslenince 10 bile almazsın
Açıkta satıyorlardı kız tuğba kuruyemişte vardı orada var mı bilmiyorum o kadar güneye yayıldılar mı ama
İçinde hindistancevizi, mango vs her şeyden var parça parça çok heyecanlıyım
Sen ne yiyeceksin tatlı bugün
En zevkli uyku dimi böyle yan gelip yatıp sızdığın
Ama şimdi gece döner durursun
Ay çok üzülüyorum gündüz uyuyunca gece uyuyamayan insanlaraAkşam güneşi güzele vururmuş
Ne güzel ben sabaha kadar dönerim muhtemelen 2de kalkınca
Neyse nöbet tutarım topicte uyuyamazsan gel
Valla işten gelince kanepe o kadar cazip geliyo ki kuzumEnerji depoladım diyorsun bende kanepeye yayıldım belki yürüyüş yaparım eşim ile
Haha bende var o yelleyendenAy çok üzülüyorum gündüz uyuyunca gece uyuyamayan insanlaraKıyamam sana kuzum
Aksam güneşi kismetsize vururmus
Buda benden özlü söz
Valla işten gelince kanepe o kadar cazip geliyo ki kuzumyatcan yemeğinde önüne gelcek hizmetçiler Aşçılar oohhhh bide yelleyen birini bulcan tepende durcak :d
Klima değil işte palmiye yaprağı olmasi lazimHaha bende var o yelleyenden
Palmiye demode oldu yerini klimaya bıraktıKlima değil işte palmiye yaprağı olmasi lazim
Aa olur muymus hiç öylePalmiye demode oldu yerini klimaya bıraktı
Üzüm sevmemAa olur muymus hiç öyle
Arada üzüm falanda atar ağzına
Babalar için gözleme yapıyorum şu an annemleÜzüm sevmemkarpuz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?