Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaç gün sürüyor ki kız tedavi
Bak o kadar kilo veriyon hemen de geri alma daha süreç var
Cumadan sonra gideceksen yersin birkaç tane

Ya otobüste çocuk istifra etti nasıl kötüyüm zaten bulantı vardı varmama da çok var

İştahın kapanmıştır bir de o açıdan bak

Kaç gün sürüyor ki kız tedavi
Bak o kadar kilo veriyon hemen de geri alma daha süreç var
Cumadan sonra gideceksen yersin birkaç tane

İştahın kapanmıştır bir de o açıdan bak
O iştah açılmıyor bu ara tedavide ilaçlardan alıyorum kilo ki yemekten çok düzenli yerim yine bozmam düzeni ya hamiş kalayım da az az alırım kilo dikkat ederim salmam yani vermek çok zor çünkü

O iştah açılmıyor bu ara tedavide ilaçlardan alıyorum kilo ki yemekten çok düzenli yerim yine bozmam düzeni ya hamiş kalayım da az az alırım kilo dikkat ederim salmam yani vermek çok zor çünkü

Bence esas hamileyken gitmek lazım diyetisyene çünkü vitamin ve gerekli besinleri yeterince aldığından emin olmak lazım

Sabah 8.45

1 activia - 101
6 badem - 66

Toplam: 167

Saat 14.00./14.30

İçim fit süt - 250 kcal

Saat 18

1 kase çorba - 85
Salata - 50
1 fırında mücver - 150
2 kaşık yoğurt - 56

Toplam: 341

Saat 21

Karışık tropical kuru meyveler - 200 (ne kadar bilmiyorum ama 200 diyeceğim sizin için fazla fazla )
1 bardak yarım yağlı süt - 46

Toplam: 246

Gün toplam: 1004

Bence esas hamileyken gitmek lazım diyetisyene çünkü vitamin ve gerekli besinleri yeterince aldığından emin olmak lazım
Balık ve ceviz co önemli ilk 3 ay ..
Olsunda artık gerisi çok kolay geliyor patre şekerpancarı tecrübeli onların tecrübelerinden yararlanırım arada yine giderim.ama beslenme sekli sanırım yine aynı olur

Kalori değerin çok iyi tropikal meyve yemen paket üründen daha iyi olmuş üstünde pudra şekeri yoktu.umarım benimde şu an krizim tuttu

Balık ve ceviz co önemli ilk 3 ay ..
Olsunda artık gerisi çok kolay geliyor patre şekerpancarı tecrübeli onların tecrübelerinden yararlanırım arada yine giderim.ama beslenme sekli sanırım yine aynı olur

Aynen canım daha geçen onu gördüm ben de ders çalışırken ilk aylar bebeğin sinir sistemi oluştuğu için folik asit alımı çok önemliymiş bence sen yine doktoruna gidersin zaten folik asidi devletin ücretsiz dağıtıyor olması lazım 5-10 kilodan bir şey olmaz zaten sağlıklı beslenince 10 bile almazsın

Kalori değerin çok iyi tropikal meyve yemen paket üründen daha iyi olmuş üstünde pudra şekeri yoktu.umarım benimde şu an krizim tuttu

Açıkta satıyorlardı kız tuğba kuruyemişte vardı orada var mı bilmiyorum o kadar güneye yayıldılar mı ama
İçinde hindistancevizi, mango vs her şeyden var parça parça çok heyecanlıyım
Sen ne yiyeceksin tatlı bugün

Kızlar nabersiniiizz eve geldim uyumusum çok iyi geldi vallaa

En zevkli uyku dimi böyle yan gelip yatıp sızdığın
Ama şimdi gece döner durursun

Ay yok ben gece de uyurum günlerdir uyku uyuyamiyorum yetmedi bile
Daha uyurdumda işte güneş vurdu yüzüme

Tedavi ortalama 20 gün sürüyor karnım delik deşik olacak yine vitaminler ücretli alınıyor iyi bir folik asit 40 lira vardir içinde omega 3 olanı pahalı oluyor... 10 kilo demen bile korkuttu şu an beni tedavi sırasında da 1 kilo veririm artık napim bozmam diyetimi açta kalmamaya özen gösteririm..
Burda var canım 2 senedir var h.cevizi ve yıldız meyvesi favorim mangonun kurusu güzel kendisi berbat
Tatlı bir şey yok menüde dolma yeyince kalorim doldu dayanamaz isem 1 active yerim kayısılı ya da kuru kayısı yerin

Akşam güneşi güzele vururmuş

Ne güzel ben sabaha kadar dönerim muhtemelen 2de kalkınca

Neyse nöbet tutarım topicte uyuyamazsan gel
Ay çok üzülüyorum gündüz uyuyunca gece uyuyamayan insanlara Kıyamam sana kuzum
Aksam güneşi kismetsize vururmus
Buda benden özlü söz
Enerji depoladım diyorsun bende kanepeye yayıldım belki yürüyüş yaparım eşim ile
Valla işten gelince kanepe o kadar cazip geliyo ki kuzum yatcan yemeğinde önüne gelcek hizmetçiler Aşçılar oohhhh bide yelleyen birini bulcan tepende durcak :d

Öğle yemek yemeyince eve gelip tartılinca 55.2 çıktım nasıl güzel bi duygu yaa ama şimdi yemek yicem ve 56 olcam

Haha bende var o yelleyenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…